3tilføjet af

Udlejers oplysningspligt?

Hejsa!
Jeg har nu gransket Lov om Leje. Mit spørgsmål går på om ikke udlejer har pligt til at oplyse hvis dele af en udlejningsejendom ikke er godkendt til beboelse?
Hvad hvis han ikke har oplyst det i lejekontrakten?
Problemet er, at jeg er flyttet ind i en lejlighed for et par år siden. I lejekontrakten står der 2 værelser og et brutto areal på 65 m2. Men jeg tror ikke at kælderetagen eller hemsen er godkendt til beboelse. OBS har orienteret LLO. Men vil høre om nogen derude på Solen har erfaring i den slags spørgsmål.
Lejligheden koster mere end 8000 om måneden!!!!
Hilsen Hulla
tilføjet af

Husk endelig, at udlejeren

er berettiget til at medregne tykkelsen af murene i lejlighedens brutto areal. Ligeledes medregned en del af trappe reposen i arealet.
At murene regnes med er vildt uretfærdigt for visse lejere, nemlig dem som bor nederst hvor murene er tykkest, og dermed nettoarealet mindst.
tilføjet af

Trappeafsatsen

tælles altid med i de samlede m2 - selvom du ikke kan sove der.
Betty
tilføjet af

Nu er der ikke nogen

Fælles trappe, ved det det er et dobbelt hus jeg er flyttet ind i. Men der er vist nogle regeler om at kælderen, hvis den skal godkendes, skal være fritgravet på tre sider, det er denne ikke. dvs jeg er flyttet ind i en lejlighed, hvor kun stueetagen må beboes, hvis det er tilfældet hvor er så det oplyste værelse nr 2?
Hulla
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.