8tilføjet af

Flot Aab!

Det er godtnok flot spil mod Villarreal, rigtig godt presset! Og 4 kæmpechancer før I scorer det første mål og I giver ikke op da spanierne så scorer 2 gange men svarer igen.
2-2 ved pausen. Kanon! Hepper på Aab i 2. halveg, selvom jeg har satset 200kr på Villarreal vinder med 2 overskydende mål. Men nu er mit hjerte med Aab! 🙂🙂
tilføjet af

Du skulle måske have satset på aab

Odss 19 for at AAB vinder kampen, måske skulle du have fulgt dit hjerte, men lad os nu se. Håber da AAB vinder
tilføjet af

Pøj pøj AAB

🙂 Holder normalt ALDRIG med AAB, men de spiller jo vildt godt!!!
SÅ det gør jeg i dag - holder med dem 🙂
tilføjet af

Nåda 4-2...så holder mit bet måske alligevel

4-2, 2 hurtige kasser...damn...nu skal jeg vist bare være tilfreds med at mit bet ser ud til at gå hjem.....og ny chance 5-2? Nej faren drev over for Aab i denne omgang...nej igen? Nej ok...men nu brænder det da på for Aab...men typisk, bare 1 minuts manglende koncentration...
tilføjet af

Bruce Rioch burde fyres!

Han er jo en total idiotisk træner, at man ikke fatter det!
Han burde have skiftet ud allerede ved 60´minut da der stod 2-2 og få nye kræfter ind på banen, det var tydeligt at Villareal styrede.
Ikke nok med det, så skifter han heller ikke ud efter 3-2 føringen.. eller 4-2 føringen!!!!!!!!! sig mig, mangler manden hjerneceller?
så kommer vi igen med 3-4 .. os NEJ.. STADIG ingen udskiftninger!
så bliver det 5-3 til villareal, og STADIG INGEN UDSKIFTNINGER!!
jeg forlanger den idiot fyret, hvis jeg skal støtte det hold!
han har tabt CL for os!
tilføjet af

Bruce Rioch burde fyres (2)

Nu 6-3 .. STADIG ingen udskiftninger! .. 83 minut! ... my god.. er han træner, eller en spasser forklædt i jakkesæt?