5tilføjet af

HVORDAN SPILLER MAN DOUBLE I BADMINTON!

Hej, jeg har et spørgsmål. Jeg lige begyndt til badminton ikke og jeg ikke så god som de andre. & jeg ved ikke hvornår, jeg skal ramme fjerden, er det når den kommer i min halvdel eller hvad? For jeg synes bare det min makker der heletiden rammer fjerden, og jeg ved ikke hvornår jeg skal ramme den, og hvornår jeg skifter servefelt osv!"

JEG HÅBER NOGLE AF JER KAN FORTÆLLE MIG, ( selvfølgelig nogle af dem der har styr på det) & jeg spørger for meget, derovre.. & når de fleste også er drenge! TØR JEG IKKE AT SNAKKE! Hvergang jeg spørger hvad jeg skal forklarer de mig det ikke på en ordentlig måde. SÅ HÅBER VIRKELIG , I KAN!🙁Jeg gider være den dårlige, osv ^``?[:*(]
tilføjet af

Jamen Kære double det er når der er

4 personer på banen 2 mod 2 --derimod spiller man singele er der kun 2 personer ialt 1 mod 1. og hvis i spiller 2 mod 2 skal i være enige om at den ene på din banehalvdel spiller foran og den der er stærkest i armkræfter står bagest (de længste slag) men man bruger hele sin egen banehalvdel.
tilføjet af

Badminton regler!

Hej ayseh! her er link, håber du kan bruge det til noget
http://www.rbtk3700.dk/badminton/ReglerBadminton.pdf

vh worldpeace
tilføjet af

TAK!

tusinde tak til jer begge ;)
tilføjet af

OKEY NU FORSTÅR JEG!

Min partner stod også heletiden foran xD men resten behøver jeg ikke rigtig at vide, af reglerne dem kender jeg til. Jeg vil bare vide, det med foran og bagved! :)
tilføjet af

HVORDAN SPILLER MAN DOUBLE I BADMINTON!

har jeg selv spillet badminton i nogle år og når man begynder på et lidt højre plan har du ikke kun en halvdel du bytter hele tiden rundt afhængie af hvem der angriber og hvem der forsvare. i defensiv skal man stå side side ved centrum og i angreb bytter man men drop det der med og gå udfra du kun skal forsvare din egen halvdel det er dårlig holdånd
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.