2tilføjet af

Politikernes store overgreb mod danskerne!!!

Politikerne er da splitterravende sindsyge i deres rygerlovgivning: de ønsker at forbedre de sundhedsmæssige forhold for borgerne. Hvad sker der i deres manipulerende tankegang? Hvorfor skal ikke-rygende tjenere ikke længere have muligheden for, at få sig en gratis inhallation af tobakstågerne? Det er da noget svineri! Hvorfor skal vores børn ikke længere udsættes for sygdomsfremkaldende røg fra ligkistesømmene? Hvorfor?
http://www.berlingske.dk/indland/artikel:aid=883604#
tilføjet af

Psykedelisk trip?

Ærlig talt, skulle dette indlæg være af belærende karakter? Det virker som en rød klud overfor den truede art, der her hedder rygere.
Desværre fabler rygerne løs om alt muligt hjemmestrikket sludder og vås såsom udstødningsgasser, ozonlaget osv. Hvad med om man opførte sig anstændigt i sit nærmiljø, idet de store linier i miljøet alligevel dikteres af regeringer og deres håndlangere(de store industrielle virksomheder). Det er da utroligt, at man ikke VIL indse den skillelinie der utvetydigt ligger i dette. Monstro rygerne agerer, som de gør, fordi de inderst inde udmærket kender til helbredseffekten på både ikke-rygere samt rygere? Derfor er det noget pladder, at sammenblande udstødningsgasser med indendørsrygning. Der står jo ikke en bil i din stue og oser dig lige op i næseborene. Det håber jeg ihvert fald ikke. Tag jer sammen rygere!
Venligst
Badman
tilføjet af

Jo, nu

forstår jeg , hvorfor du kalder dig platuglen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.