6tilføjet af

Julekoskoster/Utroskab.

Nu er dt ikke kun til julekorskoster er der sker utroskab,nej det sker hele året rundt af begge køn.Der er måske mere fokus på den slags op til jul.Utroskab sker ikke bare,det gøres kun hvis begge parter ønsker sig noget fremmed,og ønsker det sammen,så alt det pjat med at spiritusen har skylden for den slags,er kun at fralægge sig det personlige ansvar for sine handlinger,hvis det bliver opdaget.Hvis vi mennesker dog bare ville erkende at lysten til noget'uden om'er til stede,ville tingene gå meget bedre,men ingen tør indrømme deres lille drøm og hemmelighed over for sig selv.Den skrøne med,'at det kunne min mand aldrig finde på'holder ikke'.En mand er en jæger,og vil altid være det,for at nedlægge et bytte,stiver hans selvtillid af.Kvinden er mere kræsen hvad det angår,hun vælger selv hvem hun gider sex med,hvorimod manden gerne nedlægger en som ikke er hans tybe,men nedlægges skal hun.
Go'jul derude.
tilføjet af

hm..teorier

det er alt sammen teorier, så kan vælge at tro på dem eller ej.
jeg har sgu ingen drøm om utroskab. Er det ikke en vis fornuft i troskab❓som f.eks at holde sygdomme i skak❓vide hvem faren til ungerne er ?
spiritus gør at folk mister hæmningerne men det kan, som du er inde på, ikke retfærdiggøre utroskab. Man vælger selv, men der er en vis fornuft i ikke at bolle til højre og venstre.
husk livmoderhalskraft kan også være en seksuel overført sygedom, det tror jeg.
tilføjet af

forresten .....kan teorier

retfærdiggøre utroskab❓Er det ikke det du er inde på ?
tilføjet af

Sikke noget vrøvl

Jeg har lige holdt sølvbryllup, og jeg har aldrig en eneste gang i de sidste 25 år haft lyst til eller behov for at være min vidunderlige hustru utro.
Så tro lige om igen
tilføjet af

Ævle bælvle

Sikke noget forvrøvlet sludder !
tilføjet af

Instinkerne fornægter sig ikke.

Alle er født med med disse instinker,men nogle kan styre dem mere end andre.Nogle mennesker vil bare ikke indrømme det,for de kan styre sig,andre ikke.
tilføjet af

hvem siger det?

alle har disse instinkter, det er medfødt ?
teorier er hvad det er...du kender ikke sandheden.
du kan antage men ikke sige at det er sandheden.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.