7tilføjet af

Er rygere generalt voldelige?

Tja... jeg undre mig lidt over politiets opfattelse af rygere, når man ikke engang kan tage sin pils med ud på gaden nu når smøgen skal nydes udenfor.
Citat fra http://www.berlingske.dk/article/20070919/livsstil/70919089/
"Glas og flasker skal ikke med rygerne ud på gaden, når de skal have en smøg. Det er nemlig alt for farligt og kan gøre volden i nattelivet grovere, mener politiet.
-Volden er slem nok i forvejen. Og hvis folk står med en flaske eller et glas i hånden, er der en alt for høj risiko for, at det vil blive brugt til at slås med, hvis der bliver ballade, siger politiinspektør Mogens Lauridsen fra Station City på Halmtorvet.
Siden rygeforbudet blev indført den 15. august, er der ifølge Mogens Lauridsen kommet markant flere mennesker på gaden f.eks. foran de store diskoteker.
Adam Falbert, medejer af barer og klubber som Nasa, Australian Bar og Palermo Bar, siger til ibyen.dk, at hans personale beder gæsterne om at lade være med at tage deres drikkevarer med ud, når de skal ryge.
- Men hvis folk beder om et plastglas, så får de det. Alle dørfolk og garderobepersonale er altid udstyret med plastglas, siger Adam Falbert til ibyen.dk og tilføjer, at det ikke er unormalt at dele over 1.000 plastglas ud på en nat fra bare ét sted.
Ifølge restaurationsloven har det hidtil været forbudt for gæster at tage drikkevarer med udenfor, med mindre der var fortovsservering på stedet.
Men med rygeforbudet blev loven lempet, så den nu giver restauranter m.fl. ret til detailsalg af drikkevarer.
Politiets fortolkning af detailsalg er, at en gæst kan købe en øl med kapsel eller en lukket flaske vin med derfra.
- Men ikke at du kan gå direkte udenfor og drikke dine indkøb. Og slet ikke med et glas i hånden også . Hvis en restauratør ikke mener, at vi kan forlange, at de hælder drikkevarerne om i plastglas, må vi have sagen prøvet ved en domstol, siger politiinspektøren."
tilføjet af

Tror ikke de er mere..

Voldelige, de lugter bare af sur røv!
tilføjet af

Bestemt!

Jeg tror bestemt at for størsteparten af de overfald, voldtægter og drab der sker, er de personer der står bag, overvejende rygere. De har i forvejen et meget lavt selvværd og stort set ingen selvkontrol.
Dertil føler de sig i en eller anden grad, umyndiggjorte efter indtrædelsen af de nye rygeregler, så den voldelige adfærd ligger nok ikke så fjern.
Hurra for plastkrus!
tilføjet af

jeg tror du hr ret

er jeg i byen med vennerne så er det tit vi bliver antastet ude foran værsthuse med verbale angreb af dem der står og ryger. jeg skynder mig altid forbi dem. før var det indvandere nu er det indvandere og rygere.
tilføjet af

Pga voldelige indvandrere

kan danskerne ikke stå med glas/flasker i hænderne ude på gaden det er jo deres foretrukne våben
tilføjet af

Det er fordi

begge af dine nævnte grupper føler sig diskrimineret. Begge kalder det for 'racisme' så snart de ikke får lov til deres samfunds nedbrydende adfærd.
tilføjet af

Voldelig ryger

tilføjet af

Ja, derfor røg indianerne krigs-piber.

for at blive voldelige
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.