3tilføjet af

Baldrian imod voksen-DAMP

Jeg fik endelig stillet diagnosen voksen-DAMP og nu skulle jeg kunne få den førtidspension jeg har søgt om i flere år.
Jeg fik samtidig tilbudt noget medicin som skulle kunne tage brodden af mine symptomer og gøre mig lidt mere omgængelig. Jeg kan være meget grov og direkte i min måde at udtrykke mig på og bliver nemt sur. Folk som ikke kender mig misforstår mig nemt.
Men en af vennerne fra moskeen fortalte mig at han gav sine teenagedrenge som led af DAMP og krigstraumer baldrian og at de nu kun var blevet sigtet for vold to gange i år imod 13 gange sidste år.
Er der nogle der har gode erfaringer med baldrian imod DAMP?
tilføjet af

Baldriantabletter (valerina)

Hej koleriker :-)
Ok, baldrian (valerina) virker beroligende på nervesystemet. Man kan få nogle valerina-dag tabletter som man kan tage om dagen. MEN når du har fået din førtidspension og fået ro på samfundets umenneskelige behandling, så kunne et homøopatisk middel virke mere helbredende/bringe din jordiske krop i sundere balance igen.
Det er SÅ individuelt med konstitutionsmidler osv. men det jeg kan anbefale anonymt over nettet er: mag. phos. D6 som er almindeligt cellesalt, der kan købes i enhver Matas eller helsekost. 4 tabletter 3 x dgl. UDENFOR måltider, dvs. KUN vand i munden ½ time før og efter indtagelse. Heller ikke kaffe, tandbørstning osv. Nemt råd: hav det stående ved siden af sengen, så det er det sidste du tager i munden før søvn og det første om morgenen. Det handler ikke om MÆNGDEN men om regelmæssighed af indtagelsen. Genlærer kroppen selv hvordan den skal ernære nervesystemet optimalt.
Du er velkommen til at maile mig direkte. Husk sigende titel så jeg ikke bare sletter mailen sammen med alt det spam, jeg også får. gisiger@forum,dk
Selv er jeg førtidspensionist efter alvorlig ulykke, hvor jeg led af posttraumatisk stress i et helt år, før en dygtig advokat fik tilkendt mig en pension.
tilføjet af

For H....

Baldrian mod damp???? Du skriver ikke noger om den nøjagtige diagnose. Der findes adskillige former for Damp (adhd- add- mbd- nld- dcd) alle disse behandles individuelt ligesom det enkelte menneske med en sygdom af denne art. Du må sgu til lægen igen for han/hun kan sikkert hjælpe med en mere professionel medicinering. Drop vennerne i moskeen og pensionen der findes mange gode tilbud så man sagtens kan have et godt og velfungerende liv med damp(adhd) Move on.
tilføjet af

Nej men tak til højrefløjen

Hvis man ikke er enig med dem i en debat, bruger den her slags metoder til at svine en til. Når de ikke lige smadrer ruder.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.