12tilføjet af

Udvid Rygestoppet

Aldrig i hele mit liv har jeg følt mig så befriet og sund takket være det fantastiske rygeforbud der blev indført august 15. Jeg er begyndt at dyrke motion også, droppet med at drikke alt for meget spiritus også. Jeg har sågar fået et job og så er jeg holdt op med at genere alle de uskyldige ikke rygere som jeg yndede at plage med min dårlige ånde.
Tak i kære og fornuftige politikere som styrer dette land, med de bedste og kærligste hensigter for alle borgere.
Må Rygeforbuddet fortsat blive den kæmpe succes som det allerede er og personligt er for mig.
Gid alle rygere fulgte mit gode eksempel og lyttede til de fornuftige politikere vi heldigvis har, i stedet for konstant at brokke sig over fornuft og frisk luft.
Tak for i aften.
Venlig hilsen en storrygende ex. :o)
tilføjet af

jamen det var da godt

at du er glad for rygeforbudet,og du vil have det udvide, men siger ikke med hvad,
Derfor vil jeg så med nogenlunde samme begrumdelse spm politikeren brugte ved rygeforbudet, nemli hesynet til den enkeltes sundhed og ikke mindst hensynet til budgetterne på sundhedsområdet foreslå FORBUD MOD OVERVÆGT OG FEDME. Sygdomme relateret til fedme og overvægt giver næsten lige så store udgigfter for samfundet sm rygning, og mens rygning gav indtægter via afgift på tobak er fedme ren og smkær udgift.
Det burde derfor være forbufdt at være fed, og er man fed nu så bør det forbyedes at man viser sig på offentlige steder, og alle steder hvor der kan købes fødevarersamt på restauranter bør adgang være forbudt for fede
tilføjet af

satire - ironi etc...

kræver lidt intelligens.
Du lyder i mine øren bare dum, selvom dit budskab er nok så fornuftigt.
Vh jette-
tilføjet af

Der arbejdes på sagen

Så nu kommer turen til de fede. Det ligner jo heller ikke noget at rygning, der koster sundhedsvæsenet 15 millioner om året er forbudt, men fedme der koster 40 millioner er tilladt (gad vide hvilke sygdomme det er acceptabelt at belaste væsenet med)
Ekstrabladet går foran i kampen. Måske derfor Engell har forladt pinden, eller er det omvendt?
http://ekstrabladet.dk/nyheder/lederen/article339466.ece
tilføjet af

Hvordan syntes du selv det går med dig?

Intelligens handler dybest set om evnen til at anskue ting objektivt. Dit svar her, er yderst subjektivt og uden interesse for nogen... hvorfor skriver du så?
tilføjet af

Du puster til ilden :-D

Glæder mig til at se hvordan folk tænder helt af over det ha ha :0)
tilføjet af

At ryge???

Jeg har været ryger mange år af mit liv. Jeg tager rigtig meget hensyn til dem, der ikke ryger. Har vi gæster i vores eget hjem, der ikke tåler røgen, går jeg/vi udenfor at ryger. I vores eget hjem.
Jeg forsøger virkelig at tænke på jer ikke rygere. Jeg har selv været ikke ryger i 10 år. Fordi jeg ikke måtte ryge, grundet den tro jeg tilhørte. Men hold da op de kartoner smøger jeg røg om natten i drømme.
Jeg er udemærket klar over de konsekvenser der er ved at ryge. Og må selvfølgelig indordne mig under dem.
Men når det er sagt, så føler jeg mig forfulgt som ryger. Ingensteder eller ihvertfald meget få steder, kan jeg gå hen og få en øl, et glas vin eller en god middag og så få en smøg bagefter.
Et hammer godt udsugninganlæg ville løse problemet tænker jeg. At man skal gå ind i et rum, hvor der er truffet store sikkerhedsforanstaltninger imod at røgen trænger ud, mener jeg er at overdrive vildt.
Hvad så med resten af verden? Den globale opvarmning, her tror jeg vi alle har et problem. Et ansvar.
Og hvad med skatten? De penge der før gik til skatten via smøgerne, hvor skal de komme fra? (Tyndt forsvar ved jeg godt, men ikke desto mindre rigtigt).
Nej jeg vil ikke forsvare at ryge. Det er ikke og vil aldrig blive sundt at ryge. Men jeg føler at min frie vilje bliver indskrænket på dette punkt. Jeg kan lide at ryge. Hvordan har i andre rygere det???
Med venlig hilsen
Manjana
tavse-vidner.dk
tilføjet af

Tillykke med det, men fordi du har det sådan

nu betyder det jo ikke at alle andre skal gøre som dig og være som dig - vi har flere venner/fam. som er ex rygere men der er ingen løftet pegefinger tværtimod en forståelse for at andre rygere ikke lige gennemfører et stop på samme tidspunkt som dem eller måske slet ikke vil stoppe -flere af dem har været gennem et længere forløb psykisk og fysisk, men vigtigst af alt de er forstående da de netop ved hvordan de selv har hygget sig med cigaretten.
tilføjet af

undskyld

de mange stave- og slåfejl, - det var brillerne igen, jeg kan sgu aldrig finde dem
tilføjet af

hvorfor svarer du dog

Hvor står der, at svaret skal være objektivt? En debat er vel i det store og hele subjektivt funderet, eller hvad???
Hvor ved du fra svar, at mit svar ikke interesserer andre???
Please svar, hvis du magter det...
jette-
tilføjet af

Er det nu også ulovligt at brokke sig over frisk luft?

"Gid alle rygere fulgte mit gode eksempel og lyttede til de fornuftige politikere vi heldigvis har, i stedet for konstant at brokke sig over fornuft og frisk luft."
Må man nu heller ikke brokke sig over folks fornuft og frisk luft.
Tillykke med din befrielse, man kan så bare håbe, at du ikke "dumper" dine negativiteter på rygerne. Den slags kaldes nemlig også for brok! Og den er der ellers meget af fra ikke-rygerne, skal jeg ellers lige love for.
tilføjet af

find dog noget andet at brokke dig over

istedet for at brokke dig over fornuft og frisk luft.
Brok dig istedet over dumhed, ignorance, dårlig luft og stanken af gammelt askebæger.
tilføjet af

Ta en smøg

Du skal da ikke bestemme hvad jeg skal brokke mig over! Hvis jeg ønsker at brokke mig over luft og fornuft, så gør jeg det! Du kan så vælge at brokke dig over noget andet, det blander jeg mig ikke. Og jeg beklager ikke en gang, for jeg vil også brokke mig over folk som dig, der sidder på en alt for lille stol og med de største skyklapper og ikke en gang kan se en skæv vinkel og lidt ironi. Ta en smøg brormand, og slap af!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.