29tilføjet af

Hvad Siger I Så..

http://mostbeautifulman.com/mrAugust2002/
Hvad synes I om ham her (piger)..
Fyrene synes nok han er noget så klam. For sådan gad de Ihvertfald ikke selv se ud! Så hellere svine ham til.. Er det set før?
tilføjet af

WAUW

Han er da dejlig - så var det man lige skulle være 20 år yngre............ :-O
tilføjet af

Lidt Til Os..

Jeg synes bare der lige skulle være lidt til os også.. I en tid hvor der er halvnøgne teenagepiger på enhver forside.. Forskellen er bare: Ham her vil man kunne genkende på gaden. Han er ikke gejlet og stylet ud i tyl, silikone og 3 meter make-up.
tilføjet af

Nu er mænd-

generelt bedre til at acceptere når én af deres eget køn ser flot ud. De har ikke i samme omfang som kvinder, tendens til at skulle nedgøre vedkommende.
Men bortset fra det... Så synes jeg det må være lidt pinligt for ham, at han har proppet cykellygter ned i underbukserne på det billede hvor han kun poserer i tights. Det er sgu da for tydeligt at der er proppet noget ned dér LOL.
tilføjet af

Måske..

Synes nu heller ikke om den form for "underbukser" til mænd.. Det ser for dumt ud. Og skal ikke kunne sige om der er fiflet lidt med det. Men de andre er gode.... He. (Men du skulle nu alligevel komme med en lille kommentar, hvad).
tilføjet af

Så det er han ikke?

Tjek det billede hvor han kun poserer i tights. Hvis ikke der er proppet 3 pakker højkomprimeret vat i de tights... så er det godt nok noget af en günther han render rundt med ROFL.
tilføjet af

typisk

mænd - tjaeeeee - jaeee - og så kommer det lille men sikre: MEN
Altså du har lige bevist du er lige så stor klaphat som langt de fleste mænd, EOJ - og det skuffer mig - jeg troede ikke du "lå under" for den slags småligheder........:-(
tilføjet af

Muligt det ikke er meningen

med denne tråd...men helt ærligt, hvorfor skal du være 20 år yngre for at "ta' ham" der?
Jeg KAN altså ikke forstå det der med alder. Undskyld mig, men det har aldrig været en hindring for mig, men jeg banker ind "aldersracisme" eller hvad man skal kalde det, stort set alle steder, og jeg er så TRÆT af det.
Ham der, han er sgu da en babe...bare med maskulin fortegn...hvis man kan lide sådan en fætter....så er det sådan det er...og hvis man har overskredet en eller anden åndet ALDERSGRÆNSE, så holder man måske kæft med det, men man tænder sgu da ikke mindre på ham af den grund, hvis altså sådan noget papirsex kan få en op at ringe.
Måske er det bare fordi jeg aldrig har lært at holde min kæft....
Og hvis jeg skal sige min mening om ham der, så SER han da meget namset ud...men han er totalt uvirkelig...og hvis du/I ikke har set fyre se sådan ud ude i virkeligheden...så prøv liiiiige at løfte blikket...jeg VED de er der, og der er mange af dem....og prøv lige gæt, hvorfra jeg ved det!
tilføjet af

Han skal åbenbart lige nedgøre lidt

EOJ ... du kan åbenbart ikke bare sige at han er flot, han skal også lige latterliggøres.
Du har lige modsagt dig selv vedr. mænd og flottere eksemplarer.
tilføjet af

Hehe...

Well... For det første er jeg sgu da ligeglad med at han ser godt ud... Der er alligevel ingen kvinder fra SOL.dk der scorer ham alligevel HAHAHA.
For det andet... Så er det med underbukserne så tydeligt, at jeg måtte sgu lige kommentere det, selvom jeg godt vidste at jeg muligivs ville få en kommentar a la den du dér gav mig med på vejen for det :)
tilføjet af

www.mostbeautifulman.com

Han burde få klippet sit hår, han ligner jo en pige :P
tilføjet af

NEEEEEEJ

Det skal indføres ved lov at ALLE mænd skal have langt hår *S* ! Det er maskulint, stolt, dragende
Nu er det så ikke den MEST seriøse debat vi har her...men helt seriøst...jeg elsker at få alt det der hår i hovedet.....Nej, JEG må vist hellere skrubbe i seng hahahahaha
tilføjet af

Androgyn

Det fede ved ham er faktisk de ret maskuline træk combineret ved de feminine, hvilket gør ham ret androgyn, hvilket håret bare understreger.
tilføjet af

OK OK

Rolig nu ...........
Jeg "lider" bestemt ikke under min alder....:-))
Sorry - hvis det stødte dig!!
tilføjet af

Hele idéen i det

Han reklamerer jo også for underhørmere ik'? Hele idéen er jo at få mænd til at tro når de køber Calvin Klein's så får de sådan en buzzer i buksen, og de får ligeså meget ungdom og udstråling som ham der mulledrengen der....
Eller endnu bedre: at få kvinderne til at sluge den der illusion, for det er jo dem der køber buksen til bamsefar!
It's all in your head :o)
Bræk fra den ene ande til den anden!
tilføjet af

Hehe

Travis Fimmel
Male Model, Calvin Klein
Australian model Travis Fimmel, who is 22, has been catapulted to instant notoriety. From relative obscurity, his symmetrical features, attenuated body and accompanying bulge have been plastered on billboards and placed in magazines everywhere in the free world. From a bucolic background on a farm 40km outside Echuca, Victoria, where he regularly (milke cows), Fimmel has rocketed into the pantheon of international sex symbols.
der står han godt kunne li og malk kør piger ;o
tilføjet af

Holy Shit

Jeg har været en af de tre "Svuppendellers". - en "parodi" på Chippendales - og forskellen skulle findes med lup :-)
Min kone syntes ikke, det var særlig morsomt, men det syntes jeg.
Hvad er der galt i det❓ Vi ved alle, at mænd kigger efter "balloner" og piger kigger efter "fyld".
Og hvad så ?
Det er jo alligevel ikke det, det drejer sig om (I hope). Så hvad er der galt i lidt sjov ?
tilføjet af

Ved ikke hvorfor den belv forstået sådan

Der er sgu ikke noget galt...slet ikke...jeg snakkede alene om at det irriterer min r...ad h. til at når man er så og så gammel, så skal man som kvinde lukke ægget, hvis man tænder på en eller anden UNG fyr. Skal vi ikke bare sige...jeg taler af personlig erfaring...
Jeg mener at hvis han er til det, og hun er...så skal man sgu bare spille det, der er i kortet. Og det kan meget vel være, at der er mange grunde til at lade være med at kaste sig ud i sådan noget, men alder er ikke en af dem! Det er min mening om den sag.
Kan ikke helt forstå, hvorfor det ser ud som om jeg belv stødt eller at jeg har noget i mod noget....det skulle jeg nok være den sidste til at snakke om...Jeg er sgu da med på den værste, når det tager mig...men det er jo ikke altid det gør det....
Det der egentlig tændte mig var at hun sagde "hvis jeg var 20 år yngre..." Hvis man skal sige sådan hele tiden så ER livet jo slut, så kan man lige så godt fise af med det samme, så det trøstede mig ldit at hun sagde at hun ikke lå under for sin alder...godt nok alt er på plads igen...
tilføjet af

Ikke opfattet sådan

det var ikke ment som noget som helst rettet mod dig (bortst fra, at klokken nu igen har passeret midnight)
Og for mit eget vedkommende; det var ikke noget at misforstå i dit indlæg. Men det her med ironi / spøg er nu ikke så nemt at styre i en email.
Det var bestemt ikke min mening at ramme noget hos dig, Eller nogen anden for den sags skyld :-)
Men jeg har samme problem IRL (in real æife). Min humor er nok ikke humor, men "black sabbath".
Hvis det er mig, der har ramt dig, beder jeg undskylde, Kan du ikke skyde det på det faktum, at du endnu en gang har holdt mig oppe ud over min sengetid ?
You put a spell on me, Them / Van Morrison) :-)
Men lige nu lytter jeg til "Bamse" med "Try to catch the wind", oprindeligt Donovan.
God nat ;-)
tilføjet af

Jaehhh

Det der ironi...der skal lidt tonefald på...det er ligesom krydderiet i det...Nej du stødte mig ikke...det var der ikke nogen der gjorde! Der skal en anelse mere til....Meget glad for at mit indlæg var forståeligt...og jeg bruger endda de rigtig bogstaver...bare ikke altid i den rigtige rækkefølge...fordomsfrihed er sgu mange ting! Hhæææi Tiny...The Them...I Put a Spell on You...du så det? Vi må starte en ny tråd i morgen ;o) Den gamle er fuld :oP LOL
G'nat
tilføjet af

Jaehhh

Det der ironi...der skal lidt tonefald på...det er ligesom krydderiet i det...Nej du stødte mig ikke...det var der ikke nogen der gjorde! Der skal en anelse mere til....Meget glad for at mit indlæg var forståeligt...og jeg bruger endda de rigtige bogstaver...bare ikke altid i den rigtige rækkefølge...fordomsfrihed er sgu mange ting! Hhæææi Tiny...The Them...I Put a Spell on You...du så det? Vi må starte en ny tråd i morgen ;o) Den gamle er fuld :oP LOL
G'nat
tilføjet af

Nu skal du vist

.... passe på, hvad du siger.
Den gamle er aldeles ikke fuld, Jeg har kun drukket to flasker rødvin, og det er kun lige nok til at få katten til at klage sig.
Lige nu er det Beach Boys, "Holland" jeg lytter til. Og her er det specielt "California Saga" der er interesant for en læser af Steinbeck.
tilføjet af

Med al respekt!

Klam er måske så meget sagt, smiler. Men der er da ikke noget mand over ham, ligner en tøs. Kan være lidt i tvivl om, hvor han står ren seksuelt.
Rigtige mænd har hår på brystet, mindre hår på hovedet og lidt mere sul på kroppen. MUMS!!
tilføjet af

HELT ÆRLIGT....

Tag dig sammen...ligesom de kvindelige bodybuildere er "klamme" at se på...lige så er det med mændene..
Det er iorden at være muskuløs,men der er altså grænser..
tilføjet af

Ellers tak

Pæn krop, men ikke min kop te - har for feminine træk (ikke kun håret).
Desuden synes jeg, at det er lækkert hvis en mand gider barbere sig under armene - lige som de fleste mænd ikke bryder sig om damer med en kost strittende ud af armhulen (Sussi er et godt eksempel).
tilføjet af

18,28

Kvindelige bodybuildere er ikke grimme at kikke på. Måske dem der driver det til ekstremerne, men en kvinde med medium muskler har aldrig skadet nogen. hehe
tilføjet af

Ellers tak

Absolut ikke min smag - kan ikke have en mand med langt hår!! Faktisk jo mindre des bedre!! Han er også lidt af en splejs.. jeg vil have en fuld voksen mand ikke en skole knægt...
tilføjet af

Nam nam

Det var ellers en frækkert du har fundet der, HVIS ellers han tog 20 kg muskler på og klippede sit nick og gay hår af, ham der er der bare en dreng som har taget krudt i 1 måneds tid og tror han er noget.... Klammert siger jeg ad !!!1
tilføjet af

Heltinden

Spas. dvs LOL, som man siger. Nick og gay, med et viskestykke på hovedet og en slukket telefon.
tilføjet af

Tjek siden

Birger, hvis du synes han er muskuløs, så tjek www.flexonline.com, det må lige være noget for dig
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.