10tilføjet af

Daniel Jensen???

Da der nu allerede er hostet galde op over Coulina og tildels også Graversens fod, der åbentbart kun kan ramme målet, så vil jeg da lige høre om jeg er den eneste, der ikke kan forstå hvordan Morten Olsen kunne lade Daniel Jensen spille i aftes?
Satte han en fod rigtigt? Lykkedes det ham at ramme målet?
tilføjet af

"Denial" og de andre

Denial Djensen var i en klasse for sig i går...nemlig ekstravagant ringe! Men det var der nu også mange andre , der var. Generelt spillede de som en sæk kartofler, der endnu ikke var kommet af med julefedtet.
tilføjet af

Taber

Hvorfor er det så hård at danskerne kan ikke indrømme at de taber , you are loosers , indrømme det bare og hold op med det pjat at colina er dårlig . You suck .
tilføjet af

Tror det var dommeren

De blev sgu da skide bange for ham, han så helt uhyggelig ud !!!
tilføjet af

I sort....

Jeg synes at det var velgørende at se en italiensk dommer sort efter at have fået nedsat syn over at de løber rundt i de tøsede neonfarvede antræk i den italienske liga.
Man siger at en god dommer er en man slet ikke ser i løbet af en kamp. Men ser man italiensk fodbold, så ser man ikke de 22 andre.
tilføjet af

Looser. Who?

Og hvem er du så, du anonyme sprognovice? Hvilket land/kultur sympatiserer du med?
Det er ynkeligt, at du på to linjer formår at lave flere sproglige fejl end landsholdets fodboldmæssige fejl i samtlige 2 x 45 minutter.
Hård i intetkøn hedder hårdt: "Hvorfor er det så hårdt..."
På dansk bruger man næsten altid omvendt ordstilling: "Kan ikke" er, i den kontekst du anvender det, ikke dansk . Derimod hedder det, "... at danskerne ikke kan...".
"Indrømme" er infinitiv, men du skal anvende imperativ, nemlig "indrøm". "... indrøm det bare..."
Colina er et egenavn. Sådanne skrives med stort på dansk: Colina.
Tillige mangler der et ord, nemlig "om": Det hedder retteligt, "...hold op med det pjat om at Colina..."
Hvor godt synes du selv, at det går?
You are a looser! (Skrevet på engelsk da du jo angiveligt er bedre til engelsk, men det er altså et fremmedsprog her til lands)
tilføjet af

Du laver selv en fejl

Den anonymes indlæg er nu altså kun på 1½ linje!
**LOL**
tilføjet af

Danskernes egen skyld...

Drop det fis med at give dommeren skylden. DK spillede elendigt, uden sammenhæng og inspiration. Det var grækerne der styrede kampen. Længere er den ikke. Og sejren til Grækenland var fuldt fortjent. Specielt fordi DK ikke magtede at spille fodbold på højere niveau end 2. divison...
tilføjet af

Krøldrup..

var sgu`heller ikke for heldig
mage til rod , det meste af tiden lage de selv op til de græske chancer , som de dog brændte , på nær et ekstremt billigt straffe og genialt frækt frispark. Indimellem , lavede danskerne jo noget rigtig guf , som bare ikke lige blev fulgt op på.
Der var ikke nogle af de to hold der fortjente point for den kamp , heller ikke trænere ell. dommer
tilføjet af

Spåkugle

Nu så jeg ikke kampen, ser faktisk slet ikke fodbold.
Hold kæft hvor er det nemt at være bagklog. Morten har desværre ikke en spåkugle. Daniel er på sikkert holdet fordi han ofte har gjort det godt, det betyder ikke at han ikke kan have en dårlig dag.
Det er så typisk ølmave-sofa-fodbold-fan-dansk at man sidder og sviner den ene og den anden til i en kamp. Jeg har det sådan at hvis vi ikke kan kvalificere os til VM så er vi ikke berettiget til VM, så er det bare ærgeligt.
Mvh Jacob
tilføjet af

Korrekt

Vi er ikke berettigede til vm med den præstation , men jeg mener bestemt der er ret og grund til at kommentere kampen , som på trods af at være nervepirrende , ikke havde særlig høj underholdningsværdi , og det var trods alt derfor at jeg så kampen hjemme-i-min-sofa-med-min-ølmave!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.