25tilføjet af

Falder for de yngre fyre

Jeg er en kvinde på 38 år, der altid har levet en overbeskyttet tilværelse. Jeg har aldrig rigtig arbejdet og har aldrig haft et forhold til en fyr, der varede længere en højst en måned el. to.Dvs. en stor del af mit voksne liv har jeg levet som en teenager.
Jeg ved ikke hvad der sker med mig, men jeg er blevet helt vildt forelsket i en ung fyr på 19. Jeg har været det i 8 mdr. Jeg har fået kontakt med ham, men jeg tror ikke, at han vil ha et kæresteforhold til mig??
Jeg er bange for mig selv, at jeg føler mig identisk med en på 20. Jeg har det så godt i hans selskab og jeg ser ikke mig selv ældre i den forstand, jeg er ikke nået længere har ikke så meget livserfaring, da jeg har levet meget beskyttet.
Jeg har et barn, da jeg blev uventet gravid under en kort kærlighedsaffære.Hvad mener i om at have et forhold til en 20 årig ung mand (Han er meget moden), når pigen er 38? Tror i at vi kunne finde ud af noget sammen på trods af den store aldersforskel? Jeg kan jo nå at få børn endnu nogle år.
Det der skræmmer mig mest er, at jeg er så forelsket i en, der kunne være min søn..Er der andre, der har prøvet noget lignende?? at identificere sig med en der er 18 år yngre? føle at man er på samme alder?
Hvad er der galt med mig? Jeg er ikke min alder værdig? Jeg er kun minded for de unge fyre, da jeg synes dem på min egen alder er nogle gamle mænd.Er der nogle svar til dette her, så hører jeg dem gerne.
"Den unge"
tilføjet af

kærlighedens veje er uransagelige

Kære " den Unge"
Min første indskyldelse var at 20 år er meget, men når det er med omvendt fortegn, vil nogen måske have den opfattelse at pigen har et faderkompleks, eller at manden prøver at leve sin anden ungdom.
Du beskriver kun kort og overfladisk jeres kærlighedsforhold, men skriver at fyren er moden.
Når alt det ovenstående er sagt, så hvis det er det rigtige forhold, så vær ligeglad med andres fordomme, også selvom det kan være svært.
Hvis du derimod mener at du har et problem, så lev uden en fyr i en periode, og find så grunden til, at de yngre fyre er mere interessante.
Mænd i 30 ´erne behøver ikke nødvendigvis at være kedelige. Det samme gælder jo også for kvinder, se bare på dig selv.
Vi skal ikke allesammen gå rundt og ligne hinanden, for hvor er det bare kedeligt.
Jeg vil ønske dig alt mulig held og lykke til i dit nye kærlighedsforhold, samtidigt med at jeg vil bede dig huske på dit barn i samme moment.
Min holdning er at vi skal passe på børnene, fordi hvis vi ikke gør det, hvem gør så ?
knus
F.
tilføjet af

Har det næsten som dig

Hej
Jeg kan stort set følge det du skriver. Jeg er selv 37 og har altid følt mig mest tiltrukket af fyre der er meget yngre end mig selv. Dem på min egen alder er enten for gamle (satte, selvhøjtidelige, uspontane osv) eller uhelbredeligt useriøse og absolut ikke til parforhold - eller selvfølgelig optaget! Jeg har bare - for at gøre det hele mere kompliceret - gennemgået en forandring efter jeg fik barn for nogle år siden. På den ene side er jeg stærkt tiltrukket af unge, lækre handyr og på den anden side er jeg selv blevet for seriøs og ansvarsbevidst til at tage de unge helt alvorligt og føle mig på samme bølgelængde. Stort dilemma! For at vende tilbage til dig: jeg synes du skal følge 'Fantasten's råd og skide højt og flot på andres forventninger og fordomme. Det der føles rigtigt for dig, ER rigtigt for dig! Du lever (sansynligvis) kun én gang, så du er i din gode ret til at leve dit liv så DU er tilfreds. Jeg spekulerer lidt på dit barn. Hvor gammel er han/hun? Har dit barn ikke fået dig til at føle dig 'rigtig voksen'? Og hvordan kan det være at dit liv har været så beskyttet at du ikke føler du har livserfaring?
Jeg håber du vil svare. Jeg er ikke ude på at nedgøre dig, jeg er bare nysgerrig fordi det lyder som om dit liv er meget anderledse end mit.
Held og lykke med ham den unge. Knus
tilføjet af

mors pige!!

Hej supersingle
Jeg kan godt forstå, at du undrer dig over, at jeg har levet så beskyttet en tilværelse.
Jeg har ikke følt mig voksen på grund af, at jeg fik en datter for 8 år siden. Jeg har boet hjemme ved mor stort set altid.Min mor har opdraget min datter sammen med mig, og vi har været som een stor familie.
Min mor har altid "klaret ærterne" for mig, og gr det stadig. Derfor er jeg aldrig blevet rigtig voksen og selvstændig..og derfor kigger jeg efter de unge fyre.
Jeg har altid været arbejdssky og derfor har jeg ikke været på arbejdsmarkedet igennem længere tid. Jeg kan godt leve uden at have et job.
Men jeg er da glad for at høre, at jeg ikk er den eneste, der falder for de yngre. Tak fordi du svarede mig.
tilføjet af

u go girl :o)

Hey
jeg har en veninde som er sammen med en mand der er 16 år ældre.. og de to har det totalt godt sammen... det eneste som har sået lidt skår i lykke er at han ik vil ha fler børn ( han har børn som er ældre en min veninde).. og oven i købet er hun gået hen og blevet bedste *S*.. hun har ikke selv børn.. de er meget meget lykkelige og har være godt til at snakke åbent om forskellen..for man skal ikke være blind for at der vil opstå problemer hen af vejen.. men jegtrtor på .. at hvis man er opmærksom på det og kan tale forftigt samme ..så betyder alderen altså intet !! det er jo det det handler om i alle forhold, ærlighed, troskab og kunne tale sammen.. så go for it girl.. og være lykkelig ...og prøv en stormfuld forelskelse med hvad der høre sig til :-)
knus og de bedste ønsker
tilføjet af

Til den 38 årig

Hej ung kvinde, som der er fanget i en 38årigs krop!! Ville bare lige fortælle dig at jeg ikke synes at alderen har noget at sige, jeg har selv været sammen med en der var 10 år ældre end jeg selv!! Men hvis ham fyren på 19, er glad for dig, og hvis han er klar til at starte et forhold med en der har et barn, så er det da bare og springe ud i det... Held og lykke.. mvh. pige
tilføjet af

Du er ikke alene !

Kære Du !
Jeg fornemmer du er lidt "flov" over dig selv og dine følelser for en noget yngre mand....lad være med det...følelser har ingen alder.
Jeg er lidt over de 50 år..og jeg har i nogle år nu, faldt for mænd som er 20 år yngre...og det er der kommet meget godt ud af.
Lev dine drømme og følelser ud...du skal ikke snyde sig selv, men alligevel skal du prøve at opretholde lidt objektivitet.
God fornøjelse..fra en "ældre" teenager ;-)
tilføjet af

Forelskelse har ingen alder!

Kære Du.
Du er ikke den eneste med de følelser. Som 38 årig er man da stadig ung og vild i varmen og desuden er de mænd på vores agen alder ved at være lidt flade i batterierne så noget ungt "kød" er bestemt ikke det værste man kan få. Du skal ikke være flov over dine følelser, der er jo mange mænd der gifter sig med meget yngre piger/damer der kunne være deres døtre, så lad dine bekymringer falde. Der er faktisk mange unge mænd der føler sig mere trygge ved modne kvinder, der ved hvad det drejer sig om.
Held og lykke fra Anne
tilføjet af

Svar til den unge

Hvis du spørg om min mening så syntes jeg at du skal gå til den. det er måske ikke alle der er 19 som vil være kærster med en på 38. men der er nok nogle man ved jo aldrig om han er en af dem. hvis du spørg mig så syntes jeg ikke det er alderen det kommer an på men det der er inde. inde i hjertet. det kan godt være du er næsten 20 år ældre ind ham men det betyder jo ikke at din sjæl og din person er 38. det kan jo godt være at din person viser at du er på alder med ham men du ser ikke sådan ud. Det er lige meget hvor gammel du er. Jeg er selv forelsket i en der er 11 år ældre ind mig men jeg er lige glad med hvor gammel han er. han er en sød fyr og det er nok til mig. Så jeg syntes ikke du skal tænke sådan om dig selv. jeg syntes du skal gå til den.
M.V.H Dark-Angel
P.S. tag dig ikke af mit navn
tilføjet af

Øhm???

Altså helt ærligt,, hva skulle en 19årig fyr med en kvinde på 38.. Ja du kunne sgu være hans mor.. Prøv og tænk på ham om to år, når du bliver 40, der bliver han kun 21... Øøhh 21 og 40, de to hænger sgu ikk rigtigt sammen.. Hvis jeg var hans mor, ville jeg seriøst gi´dig den største,,, noget!! Det kan du godt regne med.. Du er sikkert på alder med hans mor.. Find dig en på den egen alder, sgu også for dit eget barn.
tilføjet af

Spread the word!

Kærlighed har ingen alder. Enig. Go ahead og bliv et bedre menneske ved at få et liv. For det trænger du da i dén grad til.
Stil dig selv dette spørgsmål: Hvorfor kan jeg ikke holde fast i en fyr?
Uden at kende dig og kun set fra fyrenes synspunkt vil jeg gætte på at det er fordi du er totalt uselvstændig. Hvem gider komme sammen med én, som er så initiativ- og ansvarsforladt?
Hvis din mor har klædt dig pænt på og lagt din makeup for dig, kan det da godt være at du kan score en fyr i ny og næ, men så snart fyrene (på din egen alder) opdager at du ikke er mere end 8 år gammel indeni og stadig spørger mor om lov (!!), løber de skrigende væk.
Hvilket er en ganske udmærket grund til at vælge en 20-års-fyr når man nu er dig. I passer bedre sammen. Han er osse i færd med at frigøre sig fra sin mor.
Go ahead! Jeg mener det! Så kommer du i gang. Muligvis er det rart at mor vasker tøjet og tager sig af ungen. Men det er i grunden meget bedre at kunne selv. At vide at 'det her har JEG gjort - og gjort godt!'
Jeg mener slet ikke emnet bør være 'skal jeg vælge en yngre fyr eller ej', men dermed 'hvordan gør jeg mig selvstændig og i stand til at opdrage mit eget barn, tjene mine egne penge og leve selv - uden mor'.
Hvorfor? Fordi mor en dag er væk! Og så er der ingen vej udenom...
Så hvis du for at komme igang med dét, skal tage en yngre fyr i anvendelse, så er det helt fint med mig.
Hvorfor spørger du i det hele taget? Skal du måske ha' min - eller andres - tilladelse?
Ta' nu for pokker at komme i gang.
Og her kommer så endnu et råd: få et arbejde.
Tror du han gider holde røven oppe på dig? Tror du han vil gå på arbejde hver dag, mens du bare feder den derhjemme på sofaen og genererer en mega-telefonregning ved at ringe hjem til mor 17 gange om dagen. Tror du han gider overtage din mors arbejde med at styre dit liv?
Jeg spør' mig selv hvad der dog får dig til at ønske dig en fyr? Har mor sendt dig i byen for at finde én, er det drifterne som driver værket eller hvad?
Lad os antage at du virkelig ønsker at opnå en længerevarende forbindelse med fyren. Hvad skal der mon til for at HAN gider holde fast i DIG?
Hvad skal du tilbyde ham? Glem for et øjeblik sex, og tænk på hvad ellers du skal bringe med dig ind i sådan et forhold.
Hvad skal han tilbyde dig? Glem igen dét der med sex. Der skal mere til!
På bundlinien er følgende IMHO at finde:
Du har et meget mere fundamentalt problem at spekulere over end blot omgivelsernes holdning til aldersforskel.
En opgave som er et voksent menneske værdig.
Og hvis du vil dit barn det godt, kan det kun gå for langsomt med at løse opgaven. Uden hjælp fra mor. Du skal selv.
.
.
.
(KajKlam vender sig om og forlader området, mens han for sig selv mumler noget om "Magen til skvat skal man kraftedeme lede længe efter... Godt de afslører sig selv så snart de lukker munden op!")
tilføjet af

Godt brølt løve!!

Hvad andet er der at sige. 'Pigebarnet' har et seriøst problem, som du på en meget, meget fin og humoristisk måde kommenterer.
Jeg er 47 og dater faktisk kun fyre, der 5-6 år yngre og p.t. lidt løst min X, som er 10 år yngre, men vi er begge også i en anden aldersgruppe.
Faktisk undrer det mig, at der i dagens Danmark stadig findes SÅ umodne mennesker i den alder. Nu skal vi heller ikke falde over 'tøzen', jeg synes nu også hendes mor har et kæmpeansvar for, at få lært sin umodne datter at tage ansvar for sig selv og sit barn ..... på den anden side, det virker ikke som om mor kan det, såååå.......
Børn lærer, hvad de ser, så tankevækkende og rystende er det, at der i den lille familie nu er en 3. generation på vej, som vi andre skal holde numsen oppe på i kraft af bistandhjælp! Trist-trist......
.........Tootsie has left the building.......
tilføjet af

Hans mor er død!!!

En fyr på 19 søger måske en moderskikkelse i mig, da hans mor tilføldigvis er død. Han har kun sin far, modereb døde da han var 12. Måske søger han både tryghed og måske også kærlighed i mig.
tilføjet af

Den unge

Hej til "den unge"
Jeg er en pige på 40 år som har det samme problem som dig, bare lidt omvendt, fyre på 20 - 30 år falder for mig, jeg har i hele mit liv ikke haft en kæreste/mand som har været på min egen alder eller der hen af, jeg har været gift i 8 år med en mand der var 6 år yngre end mig. Jeg vil sige til dig at kærlighed har ingen alder og hvis i kan finde ud af det, så skal du være ligeglad med hvad andre tror og tænker. Jeg vil ønske dig altmuligt lykke og held med dit valg af yngre mænd, som forøvrigt mange gange er mere verile i sengen.....
tilføjet af

kærlighed har ingen alder

Hejsa jeg er selv 42 og har haft flere kærester som er ældre end migselv nen for 10 år siden mødte jeg manden i mit liv han er 6 år yngre end mig og det er fint.....så følg dit hjerte for kærlighed har ingen alder..
tilføjet af

Go´sex !

Mange..endda rigtig mange unge mænd, bliver tiltrukket af modne kvinder fordi de er erfarne...de fleste er..og er der noget som kan holde en mand til "ilden" er det go´sex.
Det er der vel ikke noget galt med...og modne kvinder har stor glæde af de unge virile fyre, så hvorfor skulle man ikke gøre brug og glæde af hinanden.
Der er jo ikke nogen der tvinger nogen..det hele er på frivillig bacis ;-)
tilføjet af

du tænker med hjertet!

kære "den unge"
selvfølgelig her du ret til at være forelsket i en der er mindreårig, og det kan være MEGET svært at holde tankerne om ham og dig fra sit hoved. men du MÅ også bruge dit hoved. når man er forelsket, tænker man med hjertet (det lyder mærkeligt men det gør man...) og senere, (hvis i altså kommer til at komme samn på et tidspunkt) vil du ikke være "forelsket" i ham mere, og vil derfor bruge dit hoved. og der vil du tænke klart og fornuftigt, for kærlighed gør blind!!!
her kommer et råd:
fortæl ham hvad du føler for ham. lad det ikke komme som en kæmpe overraskelse, men smil lidt til ham (det lille frække smil) og se om han gengælder de skridt du tar`! det vil nok forekomme ham besynderligt i starten, hvis du aldrig har vist dine følelser, for han har jo set jeg lidt i hans mors sted. men gør det, og sig det så som det er. der findes intet bedre! lad være med at sige: det kan godt være at du ikke har set det, men jeg kan godt lide dig, eller så noget. men forklar ham det. stille og roligt, ligesom du forklarede i dit brev.
men stadig: tænk over det, for når du er 60 er han stdig kun 42 og yngre end du er nu. jeg vil ikke sidde og fortælle dig hvad du skal og bør gøre, men jeg har fortalt dig lidt som jeg håber vil kunne hjælpe dig.
knus og tanker Sarah.
tilføjet af

modenhed

jeg synes oprigtigt at det er frækt som vi ser skævt til par med stor alders forskel. Vi skal altså ikke ret mange år tilbage i vores samfund før end at det var ganske normalt at manden var noget ældre end kvinden. Men nu ser det ud til at det er kvinderne der førwe sig frem med yngre mænd. Så lad dem dog. Jeg er først i 30erne og min veninde er sidst i 50erne, og vi har det kanont sammen. Og dem der har svært ved at se på det luk dine øjne eller åben op dit sind. Jeg mistede min mor da jeg var ung, men vil påstå at jeg ikke lider af et moder syndrom. Jeg holder bare af at være værdsat og elsket for den jeg er og ikke for den som nogen kunne tænke sig at jeg blev. Yngre kvinder har en tendens til at ville ændre det de blev så vildt forelsket i.Mens at modne kvinder forstår at værdsætte det de blev vilde med. Jeg finder sexlivet mere givende og ikke så opstyltet. Det er ikke så præget at tidens trendter, men af følelser.
Jeg har både ægteskab og flere forhold bag mig til yngre kvinder men er nu etableret med en moden kvinde og det er noget jeg ikke fortryder.
Så yngre mænd fat mod og mandshjerte, vær god ved dog selv find dig en moden kvinde og nyd livet fuldt ud.
tilføjet af

Den gammle:)

Hi Den Unge.
Jeg har det på samme måde, jeg forelsker mig også i yngre fyre,men det er noget med at gøre, fordi man har aldrig haft muligheder for at være barn i sit barndom,derfor opføre man sig som et barn i voksen alder,du skal ikke skamme dig over det,for kærligheden har jo ingen alder,og hjertet rynker aldrig...:-) Jeg håber dette har givet dig en lille smule selvtillige,bare nyd det så længe det varer.. MVH Den Gamle
tilføjet af

hvorfor ikke

Hvorfor skulle du ikke bare nyde helt vildt at han er super ung og viril.
Jeg er så heldig at piger mellem 16-25 falder for mig.
Dog har jeg kun en enkelt gang "hygget" med en af pigerne.
Ellers har jeg indtil for et år siden haft en fast kæreste på min egen alder 41 år.
Men når man holder en god krop en god røv og god velplejet kondition og er superrenlig og velduftende og meget meget velklædt i genbrugstøj som er lækker - så sker tingene helt af sig selv.
NYD DET
NYD DET
NYD DET
UDNYT DET 100%
og glæd dig over det og vær stolt af dig selv!
tilføjet af

hvem siger

Ja, hvem siger at i skal være sammen hele livet. Er i begge forelskede, så nyd det, lev i nuet. Det perfekte parforhold findes alligevel ikke.
tilføjet af

vil du stadig elske ham?!

det jar du ret i, men man skal stadig tænke på at i måske vil nyde det her mans i begge er forelskede, men jeg tror det er svært at elske en der er dobbelt så gammelt som en selv... det vil sikkert gå fint(hvis det altså bliver jer to) mens i bagge er forelsket, men hvad med når i ikke er? elsker han så dig? og vil du ekske ham?
knus Sarah
tilføjet af

SÅDAN !!

Total godt sagt og formuleret.. Men men men. Jeg synes at hun skal springe ud i det. Måske skal hun bare "bruge" ham for at komme videre, og blive lidt mere voksen. Jeg kan godt sidde og ryste lidt på hovedet.. 37 år,med en datter på 8. Og så er hun ikk voksen. Hun hænger vel i sin mors skørter. Sørgeligt! Sørgeligt at ha sådan en mor der ikk vil klippe stregen! Jeg ved ikk hvad jeg mere skal sige. Jeg er både for og imod. Jeg er selv kun 24, med to børn på henholdsvis 3 år og 9 mdr. Jeg tror et eller andet sted at jeg er mere voksen end hende. Jeg flyttede hjemmefra som 17 årig, og har siden klaret mig selv,uden "mor må jeg det og det og det".. Det er rart at ha en mor man kan få råd,vejledning og hjælp fra,men det skal ikk blive sygeligt. Nok om mig..
Kærlighed har ingen alder,men jeg tror ikk helt at den aldersforskel holder livet ud. Men ta springet....-hvis du tør!
*Ryster lidt på hovedet*
tilføjet af

kender det godt

hej jeg er selv en tøz på 43 år som har haft min mand i over 8 år nu og han er dog 12 år yngre end mig. I starten kunne familie og venner ikke se hvad vi skulle med hinanden og der vil jo altid være problemer forbindet med aldersforskellen, men du skal blæse på andres mening for min mand og mig fik vores fælles søn da jeg var 36 ss så er ikk forsent søde okay og jeg snakker af erfaring. Min datter som er 21 nu kunne ikk acceptere ham fra starten, men kunne se at han gjorde mig lykkelig og nu har hun fuldt ud accepteret ham også familie og venner. Så bare kør på søde og al mulig held og lykke til dig hmm du kan bare skrive til mig på min mail laila-karstensen@jubiimail.dk hvis du vil have gode råd.
knuz den lykkelige
tilføjet af

du fatter intet

du fatter intet af det hele, men du er jo også kun 24 år
men det kommer nok med alderen
tilføjet af

Ingen betydning

Jeg synes ikke at aldersforskellen har noget at sige. Hvis man fungerer godt sammen og er glade for hinanden er det det, der betyder noget. Jeg forstår egentlig ikke at der kommer så stor en diskussion ud af så lidt (så skulle det da være m.h.t. den 38-åriges uselvstændighed (bor hjemme, intet arbejde o.s.v.). Folk må jo selv bestemme, hvordan de ønsker at leve deres liv, så længe det ikke generer andre.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.