4tilføjet af

Hvilken hudpleje?

Hejsa.
Jeg er en pige på 20 år, som gerne vil høre om hvad der er af godt naturligt hudpleje til kombineret hud, som er følsom og har tendens til let akne? Jeg har prøvet Mellisas hudpleje men synes min hud bliver irriteret af det, så min hud må være meget følsom da Mellisas hudpleje skulle være meget mild og naturlig. Men fyr løs, for har ingen idé om hvilken hudpleje jeg skal vælge. Tak :)
tilføjet af

nu da din

hud er så sensibel så mon ikke du skulle forsøge dig med noget baby sæbe/olie? babier har jo vældig sart hud og både sæbe og cremer til babier er jo uden parfume og deslige.Værd at forsøge.Husk at få lidt sol også på ansigtet,solen er god med måde! Held og lykke.
tilføjet af

bodyshop

Bruger bodyshops aloe vera serie med stor glæde...
De er også supersøde til at vejlede...
tilføjet af

Sart hud - hvilke produkter?

Kære du med sart hud,
Os med sart hud, kan som regel ikke tåle noget som helst af det der står på hylderne, hverken hos Matas, på apoteket eller i parfumerierne!
Gennem årene har jeg brugt formuer på at prøve ALT - og intet duede. Det gik måske godt de første 5 dage og så... ja det kender du bedst selv - svien, kløe, knopper, stramhed... huden skaller af i håndfladerne m.m.
I dag er jeg den lykkelige bruger af produkter fra Nu Skin. Jeg kan tåle alle produkterne, som er udviklet ud fra princippet om at alle ingredienserne skal være gode for huden, og det bedste: Min hud er super flot! Produkterne kan handles online, med et kundenummer. Du kan se mere på www.flow4you.dk og komme i kontakt med en forhandler.
Kan varmt anbefales
...
Kat
tilføjet af

Mange tak Kat65

Dejligt at høre jeg fra en med samme problem som har en løsning. Det vil jeg prøve. :)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.