6tilføjet af

GTA: Palæstina

http://www.youtube.com/watch?v=0QvMW7abxGg
Jeg må tilstå, jeg grinte.
10 møg unger render og kaster med sten.
20 voksne står og ser på med kamera.
Kujoner! Lader deres børn kæmpe deres kamp. Hvor meget lavere kan man blive?
Men de fik (næsten) alt de ønskede sig: dramatisk video de kan bruge til propaganda og vise hvor onde jøderne. Desvære, er ren og skær dumhed det eneste der er at se på videoen.
Den store plan:
Trin 1. Angrib bilen fra alle sider og tving den til at køre væk
Trin 2. Stil dig midt ude på vejen foran bilen.
Trin 3. ????
Trin 4. Stor sejr over Israel!
tilføjet af

Jøderne har fat i det rigtige

de er vandt til at omgås arabere og ved hvor umulige de er.
tilføjet af

a hverdag

jo lidt mere bevågenhed på hverdagen !
Men det må være det socialpolitiske du er interesseret i; de har jo menneskerettigheder og sådan noget
principielt
tilføjet af

Black monkies

De skal allesammen bare have mere og bedre opvækst, uddannelse, lykke og sådan noget og så skal usa lade være med at levere ammunition, våben og vetoer til en tabt sag.
med de projekter som zionismen har haft og har kunne den ikke starte et EUparti og gå til valg på at ville bygge illegale bosættelser; vel❓Medmindre man erkender sig selv som en del af et herrefolk/sådan lidt nazistisk så kan man ikke tillade sig at undertrykke andre med politiske demokratiske metoder.
men som børn kan være stædige kan voksne være fanatiske; børn stædighed går lettere over end voksnes fanatisme.
tilføjet af

menneskerettigheder

Ja, menneskerettigheder, som fx rettigheden til at søge imod sikkerhed når en gruppe mennesker overfalder dig og kaster sten. Fx.
tilføjet af

MENNESKERETTIGHEDER

hvorfor kaster man med sten efter tyskerne/nasisternes trups under besættelsen ?
mener nogen at hvis nasisterne havde smidt hr og fru Mommsensten ud af deres villa sammen med de andre beboere på alleén og smidt andre borgere ud af deres hjem og revet disse hjem ned og derefter havde opført nye huse og så havde skrevet til koner og kærester i de tyske egne at nu kunne de godt flytte ind, flytte ind under sikre og overvågede forhold hvor man ville nedskyde mistænkelige indfødte som trods forbud tog ophold eller færdedes i dette område med huse beboet af tyske familier, mener nogen så at nogen ville have kastet sten efter disse tyskere ?
Nå det er jo noget andet.
Menneskerettigheder har man vel uanset om man kaster med sten eller river andre borgeres hjem ned for at opføre hjem til sig selv.
Hvis menneskeretigheder skal være betinget af god opførsel, så kom fx med nogle ideer ?
Danske jøder fik fx stillet betingelser for de borgerretigheder de tilkendtes, i sin tid, hvilket måske må være på grund af at myndighederne var lidt utrygge eller bange ved jødisk sociologi men der var dog så megen kærlighed til jøderne at de også fik borgerrettigheder(men med betingelser).
tilføjet af

Menneskerettighedsimplementering

Menneskerettigheder er betinget af parlamnetarisk implementering; et parlament for et samfund, en kommune i ulande kan vedtage at menneskerettighederne skal respekteres af vælgerne, men ikke nødvendigvis af udlændinge som besøger dem❓(hvis udlændingene er hjemboende i et område hvor menneskerettighederne ikke er vedtaget helt og fuldt så borgerne ikke er forpligtede til at respektere menneskerettighederne udenfor samfundet??
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.