8tilføjet af

fliser

vi skal have nyt badeværelse .Hvad er alternativet til hvide fliser? Badev. i sig selv er ikke stort,hvad ville være bedst,store eller små fliser ( mosaik ) på væggene? Hele rummet skal have fliser fra top til tå.Tak for svar.
tilføjet af

Havefliser...

Hvis du er lidt om dig, så kan du sagtens finde nogle i Den Blå Avis til "selvopgrav" Det er bare med at hænge i. Bare husk de er lidt tykke, så de kræver lidt plads på væggene.
😉
tilføjet af

hvad kan du tænke dig

lyse er at fortrække til væggene lidt mørker på gulvet
tilføjet af

Fliseforslag

Min personlige mening er, at hvis badeværelset er lille vil det virke for mørkt hvis ikke I holder fliserne i lyse farver. Selvom badeværelset er lille, vil det være flot med store fliser på gulvet ca. 35 x 35 og evt. lidt mindre på væggene. Jeg kan foreslå for eksempel Fashion Beige 33x33 på gulvet og fashion white i aflang på væggene. I stedet for mosaik kan man evt. lave en bort på væggen eller lodret i brusekabinen, evt. i end anden farve. Alternativ: Metopè på gulvet.
Spørg evt. om yderligere råd hos www.Fliseuniverset.dk i Odense eller Århus, hvor I sikkert også kan se Fashion-serien udstillet.
God fornøjelse.
Mvh
ABV
tilføjet af

jeg tror du

har ret hanse152,hvidt på væggene og noget mørkere på gulvet.Der er blevet foreslået 35 gange 35 på gulvet,men ville det ikke se større ud med mindre fliser på gulvet?
tilføjet af

nej,du læste ikke

rigtigt sjoveren,vi skal ikke have havefliser ,havefliser passer ikke til et badeværelse.Man har havefliser i haven,såmændt! Ellers mange tak for den tid du brugte på at læse og derefter skrive et indlæg,som jeg ikke kunne bruge til noget som helst.
tilføjet af

Mange tak for

dit svar.Dit farvevalg lyder godt! Jeg smutter ind på fliseuniverset. Tak.
tilføjet af

Alternativ til fliser

Som murer har jeg vel i omegnen af 500 badeværelser på samvittigheden.
Der er meget længe i mellem at vi sætter fliser op i hele badeværelset.
Vi lægger oftest et diagonalt gulv, så småskæve vinkler ikke fremtræder så tydeligt.
Fliser i brusenichen og Skalcem S-2000 på øvrige vægge.
Du bør vælge et Uni-Drain afløb, hvis du vælger store gulvfliser, ellers tander de meget ved afløbet.
Mørke fliser på gulvet er eminent, hvis du elsker rengøring, fordi både kalk og støv ses tydeligt.
Pas lidt på med de f...... mossaikfliser. De er smarte i blade og på udstillinger, men meget ofte sidder de ikke ordentligt på nettet, og de opdages først når der er fuget.
Sæt dig ordentlig ind i vådrumsreglementet og SBI-anvisningerne. Giv lidt ekstra og få det lavet af en ordentlig flisemurer og ikke en der har gået og stawlet sten i ti år.
God fornøjelse.
tilføjet af

mange tak .Bade-

værelset vil blive lavet af en profesionel.I øjeblikket er der fliser fra gulv til loft i hele rummet,måske der kun skal halvt op på væggene plus brusekabinen.Tak.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.