2tilføjet af

En lille en til i aften..

Livorno - Brescia..
Livorno har klar fordel, De har spillet 2-2 to gange ude mod brecia (de to seneste opgør), de har vundet én gang på udebane, og yderligere to gange på hjemmebane, Brescia har ikke formået at slå dem i næsten fem år.
Så jeg er helt klart en stor hjemmebanefordel til Livorno, Den giver ca 2.05 igen, så den er værd at kigge på. (kampen starter kl. 21.00)
En anden kamp er Rayo Vallecano - Real Zaragoza, Zaragoza er rigtigt godt kørende, de har vundet 4 ud af 5 udebanekampe, har en formtabel der hedder 32 p. på 12 kampe, Ja de har faktisk ikke tabt de sidste 12 kampe, 11 V og 1 U. (kan ikke se længere tilbage, så det kan meget vel være flere).
Man skal selvfølgelig ikke undervurdere Rayo Vallecano, De har 20 p. på 12 kampe, Meen.. de har kun vundet halvdelen af deres kampe. 3 hjemme og 3 ude. ud af 12. De vandt sidst da de spillede mod Zaragoza, Men der fik de både et straffespark foræret, plus Zaragoza fik rødt kort. Så jeg tror ikke at de vinder i aften, Så skal de da være lige så heldige som sidst, og det tror jeg ikke de er. (Kampen starter kl 18.30)
Jeg ser også her en hel klar fordel til Zaragoza, De får sig mindst et X.. men jeg sætter sku mine penge på en udebanesejr.. den giver ca 2,50 igen.
Mvh.
tilføjet af

HHmmmmmmmmmm

OG?
tilføjet af

Prøv lige at brug

den lille smule hjerne du har.. - OG... Du er inde på "odds og betting" debatten.. DERFOR..!!

Tænk før du taler..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.