58tilføjet af

Flere flytter til kbh - utroligt!

Flere og flere fra jylland flytter til kbh pga de faldende priser.
jeg bor selv i en ejerlejlighed i kbh og jeg fatter ikke at man vil bo i kbh.
med bla overfald, bilkøer ind og ud af kbh, naboer, lastbiler der larmer, og konstant kører ind i gården til butikker for at læsse af og brianbilister der kører råddent om natten i sidegaderne, umuligt at finde parkering i byen, folk der stjæler ens cykel konstant, politi der ikke hjælper fordi de er underbemandet.
OM jeg dog fatter I vil bo i kbh!
jeg vil hellere bo i jylland hvor der er stille og roligt, jeg havde flyttet med det samme hvis der var arbejde at finde, og hvis jeg kunne sælge min bolig.
tilføjet af

Ja jeg har

Også forladt KBH:
Efter 48 år i københavn, med stress og mavesår, sure og utilpasset folk, der rakker ned på buschauføren, fordi vi kommer 10 min: for sent, de aner ikke en skid om hvad der er sket i den anden ende af byen, man kan da hænge fast i en kø, men skælde og smælde det skal de sku, så ny er det på landet, dejligt fredeligt og roligt, ingen stress og jag.
Jeg vender aldrig tilbage til KBH:🙂
tilføjet af

og arbejde?

er også træt af det, efter snart 10 år herinde.
fandt du arbejde?
tilføjet af

Folk er forskellige

Jeg er aldrig blevet overfaldet, kører ikke bil, larmen er naturlig for mig, jeg har aldrig mistet min cykel og aldrig haft brug for politiet.
Om jeg fatter dit brokkeri! Jeg skal bæres ud af København. Jeg elsker min by. [l][l][l]
tilføjet af

Pga. jobsene..

De fede jobs er der flest af ovre på øen, så hvis man ikke vil rense fisk på fabrikken i hirtshsals, så er det jo klogest at tage derhen, hvor der er mest efterspørgsel på folk med uddannelser.
Men det er da trist, hvis folk føler sig presset til at forlade jylland, hvis de godt kan lide at bo der.
Håber du finder dig et job i jylland en dag, så du kan komme det sted hen, hvor du trives bedst. Personligt foretrækker jeg absolut Kbh fremfor Jylland, men så bliver jeg jo bare boende her ;)
tilføjet af

konen fandt arbejde

Jeg er førtidspensionist, vi flyttet til mors, Neeej hvor dejligt😃😃😃
tilføjet af

Afhænger af området man bor i

og hvem man er.
Jeg ELSKER København og synes ikke jeg plages af andet, end lidt for meget trafik. Jeg kan også vildt godt lide Københavnere. Jeg udelukker ikke, at jeg flytter på landet, når jeg engang etablerer mig, men ligenu har jeg det rigtig godt. Kan godt lide min lejlighed. Der er plads til både min kæreste og jeg. Jeg kan gå til en masse spændende ting herinde - næsten alt hvad jeg peger på. Jeg kan handle når jeg vil og mødes med mine venner alt efter, hvad vi har lyst til at være.
Jeg synes København har meget charme og det er en hyggelig by. Naturligvis mest når det bliver forår og frem til midt efterår.
Der er mange fede koncerter (også på gaden) og små festivaler.
Jeg har meget positivt at sige om København og dens indbyggere.
Men det afhænger jo naturligvis af, hvem man er. Mine forældre ville nok også helelre tage til takke med at blive boende på Sydsjælland🙂
tilføjet af

Ja buspassagerer er sindssyge

DET vil jeg gerne give dig ret i.🙂 Undgår så vidt muligt at tage bussen. Har min gode cykel og ellers foretrækker jeg tog og metro🙂
tilføjet af

larmen er naturlig for dig

larmen er naturlig for dig der er noget du har misforstået; det er ikke sundt med larm
ja der er nok en grund til du ikke kører bil i kbh som han netop skrev i sit indlæg, der er jo heller ikke plads til flere biler i kbh haha :-)
tilføjet af

Hvad er da det for nogle fordomme!

Der er da masser af akademikerjobs og andre gode jobs til både højtuddannede og andre i Jylland.
Og det har der altid været. Det du lufter dér, er uvidenhed og fordomme.
tilføjet af

Tage til takke?

Ang: "TAGE TIL TAKKE med at blive boende på Sydsjælland"
?!?! Sådan en udtalelse bekræfter min opfattelse af, at storbyboere i virkeligheden er dem, der er mest kulturløse.
"Hør hvor vi tramper sagde musen til elefanten."
tilføjet af

Ja...

..og iiih hvor er det elitært at bo i københavn.
tilføjet af

Nemlig

Jeg siger jo ikke, at det er sundt at bo i byen. Men jeg kan lide det og er ikke generet af larmen.
Jeg har aldrig rigtig overvejet at få en bil. Jeg har ikke engang et kørekort. Hvad skal jeg med sådan et skrummel? Jeg bor centralt og har alt tilgængeligt indenfor gåafstand. Min cykel er god nok, når jeg skal på stranden om sommeren. Hvis jeg endelig skal til en anden by, så tager jeg da bare toget. Der er mange grunde til at jeg ikke har bil, men plads er ikke én.
tilføjet af

Yes

- og Ringkøbing ligger faktisk i Jylland.
- vi er ikke stolte af, at være jyder - vi er taknemmelige. 😉
tilføjet af

Hvorfor ikke?

Jeg bor i KBH og er super glad for det. Jeg er ikke afhængig af en bil, men kan nøjes med min cykel og det offentlige.
Jeg nyder at kunne handle lige i nærheden, også i special butikker.
Da jeg i en kort periode rykkede til jylland blev jeg bestemt ikke vewl modtaget, hvad lavede en københavner-snude hos dem. Så jeg returnerede til KBH så hurtigt det var muligt.
Jeg synes folk skal bo der hvor de har lyst til. Har da familie der ikke bor i KBH og som er vildt glade for det. Så det må vist være person afhængigt hvor man har lyst til at bo.
mvh
Læsehesten
tilføjet af

Nej, jeg fatter det heller ikke.

Jeg fatter heller ikke, at nogen frivilligt bosætter sig i København. Eller en lignende storby. Har selv boet flere år i storbyen på grund af studier, men idag kan jeg ikke komme hurtigt nok derfra, når jeg ind imellem har ærinde der.
Bor i by med ca. 10.000 indbyggere. Har pragtfuld gammel patriciervilla, i omgivelser der ikke ville være til at betale nord for københavn. Vand, strand og skov i umiddelbar nærhed. 5 min. på arbejde på cykel, og tilsvarende hurtigt hjemme efter endt arbejdsdag, fra spændende, vellønnet akademikerjob.
Vi kommer i teatret på ca. 15-20 min., afhængigt af hvor det er, og i hvert fald hurtigere, end det går i København, hvor det nemt kan tage en halv time at køre 4 km. Og hvor er der en p-plads? Desuden er folk meget flinkere hér, og kriminaliteten er lavere osv.osv. Og HVIS vi vil til storbyen tager det kun 1 1/2 time. Jeg ville aldrig bytte!
tilføjet af

Ordkløveri

Beklager meget misforståelsen. Men den der ønsker at overfortolke, overfortolker.

Når jeg skriver ´"tage til takke med", betyder det, at mine forældre helst vil bo på Sydsjælland.

Jeg er klar over jeg puttede mere benzin på det fordomsfulde bål, men nu har jeg kastet vand på igen, så køl bare af😉😃
tilføjet af

Læs avis og opdag en anden verden..

Det er et tilbavendende tema at der er for få jobs i det jydske til akademikere, herunder studenterjobs som kvalificerer til de rigtige fuldtidsjobs.
tilføjet af

tja

man behøver heller ikke at være afhængig af bil i jylland, men nu er jylland jo en del større end de kbh´ske gader der er lavet til heste i sin tid :-)
og der er heldigvis langt mindre bilkø og sure mennesker i busserne
man kan også handle lige i nærheden hvor man bor i jylland, og hvad skal jeg med specialbutiker?? :-) nå men de findes også i jylland, der er så sikkert lidt længere afstand men hvor tit bruger man specialbutikker :-)
"hvad lavede en københavner-snude hos dem" det samme foregår i kbh med tilflyttende jyder
ja folk skal selv bestemme hvor de skal bo, jeg fatter stadigvæk ikke man vil væk fra den friske luft oma.
heldigvis er jeg økonomisk godt sikret, da jeg har scoret kassen ved mit boligkøb i sin tid, det eneste der holder mig tilbage er manglende jobs i jylland, men sådan er det jo overalt i dk iøjeblikket..
tilføjet af

ja her er en

tilføjet af

Er vild med København

Her er alt jeg skal bruge. Jeg bor i et roligt kvarter og jeg synes københavnere er åbne og søde mennesker (undtagen nogen af dem der står i butikker).
Jeg har mine interesser her, mine venner og jeg synes byen er rigtig hyggelig. Jeg kan godt lide måden den er delt op i meget forskellige brokvarterer. Jeg er vild med at gå rundt på Christianshavn og i midtbyen bl.a.

Der er altid plusser og minusser ved stort set alt og minuset må jo så være trafikken. Men da jeg bruger min cykel og det offentlige er jeg ikke så plaget af den🙂
Jeg kan også sagtens forstå at folk hellere vil bo på landet og det står da som regel heldigvis folk frit for. Bare jeg slipper😉😃
tilføjet af

Wonderful Copehagen

Jeg synes her er fedt, hyggeligt, spændende, pænt, trashy.....byen har stort set det hele. Jeg ELSKER at være på landet, men jeg skal bo i byen🙂
Ihvertfald så længe der stadig er så meget gang i mig🙂 Det er fedt at have så mange seærdigheder og aktiviteter af alle mulige slags lige i nærheden. Og jeg gør stor brug af dem🙂

Min kæreste har det heldigvis på samme måde🙂
tilføjet af

Du glemmer resten af DK

Nu findes der jo andre steder i verden end lige Jylland og KBH. Jeg bor f.eks. på Sydsjælland og jeg synes her er helt fantastisk.
Jeg kommer oprindeligt fra Jylland men jeg har hverken lyst til at bo langt ude på landet (som jeg gjorde i min barndom) eller inde i storbyen (som jeg gjorde da jeg studerede).
Her på Sydsjælland har jeg fundet mig en hyggelig by der har det mest nødvendige og hvis jeg trænger til lidt mere gang i den eller en rigtig shoppedag, så kører toget mig til KBH på en times tid.
Her har jeg skov, hav, små bakketoppe med landsbykirker, vindblæste læhegn, heste og køer på markerne.
Jeg kender nogel af mine naboer, men det er ikke så småt at alle kender alle og man ikke kan klø sig i nakken uden at alle har hørt om det næste dag.
Husk lige på at Jylland også har "storbyer" (vi har jo i virkeligheden INGEN storbyer i DK) såsom Århus, Ålborg osv. Der er lige så meget støj, forurening, traffik, kriminalitet osv.
Jeg kan forstå at unge nyder at bo midt i ræset i KBH men jeg synes nu det er rart at vide at mine børn skal vokse op i rolige omgivelser, hvor der er masser af plads til at spille bold, løbe, kælke osv. Gå i små skoler hvor lærerne kender hvert enkelt barn og hvor de kan få masser af frisk luft i lungerne og under vingerne.
Både min mand og jeg arbejder i nærheden og den yngste går i dagpleje på den anden side af vejen. Så nej, jeg vil heller ikke have din lejlighed i byen😉
tilføjet af

Tja hvorfor ikke

Jeg har selv boet i kbh, bor nu på en lille ø i østersøen.
Jeg må ærlig indrømme en gang imellem savner jeg kbh. Men det er nok mere at der er mange flere butikker, merekiv, ja et andet liv. Men efter et par dage så, savner jeg virkelig min perle. Den trykke ramme, de roglige omgivelser.
Jeg tror det handler om idag hvor man kan få arbejde, og hvor man føler sig bedst hejmme. Det skal lige siges at jeg kunne ikke drømme om at flytte tilbage til kbh- kun hvis der ikke var noget arbejde i mit fag at få her på østersøens perle.
tilføjet af

Så må du jo

skrive det du mener - og ikke det modsatte.
"Ja, den danske sprog er en svær¨én."
tilføjet af

Hmm hmm

Muligvis indenfor bestemte områder, men jeg har konkret viden om adskillige akademikerjobs, der står ledige hér i det jyske.
Dén virksomhed min mand driver, har været nødt til, fornylig at ansætte to udlændinge (akademikere), som vi håber får opholdstilladelse. De er nemlig dygtige og vildt begejstrede for både lønnen, udfordringerne og området.
Problemet med den danske caffé-latte-generation er, at hele deres identitet afhænger af, om de bor i storbyen. Det er ikke bare stupidt, men også sørgeligt.
tilføjet af

og det har jeg så gjort

Så nu kan vi alle være glade igen😃
tilføjet af

Sydsjælland har mange gode steder

Nu er jeg selv oprindeligt dernede fra. Omkring Møn, men har været meget rundt på Sydsjælland og synes det er et meget idyllisk område.
Kan varmt anbefales, hvis man gerne vil på landet, men ikke lige er hooked på Jylland🙂
tilføjet af

Striglen

Ja, jeg tænker naturligvis hende inde på rådhuset!
Dronningen og hendes hofnar, Bondam.
De to får mig sikkert snart ud i forstæderne!
De vil åbenbart oprette et grønt paradis her i byen, men intet paradis uden en slange.
I dette tilfælde hedder slangen ingen butikker, så alle beboere skal ud af byen for at købe ind.
tilføjet af

Prøvet det hele

Jeg har boet både i København og i Jylland(og mange andre steder). Der er dejligt alle vegne.
Mens jeg læste var det København. Da børnene blev større, var det med udsigt til Limfjorden.Fritgående høns i "sidehaven" , græs, æbler og kirsebær i forhaven, ukrudt i haven op mod markerne og urtehave i den anden sidehave. Jeg var et andet sted i mit liv end i dag!
I dag er det midt i byen, med udsigt over vandet, egen parkering og egen cykelparkering.
Jeg har arbejde og alle forretninger indenfor gå-afstand. Skov og vand ligger 5 minutter udenfor døren.
Det er perfekt.
Hver én gang i mit liv har min bolig været perfekt og svarende til min livssituation.
Roen følger med! Den ligger ikke hverken på Nørrebro eller i skoven udenfor Glyngøre. Den findes i dig selv.

Ingen forhindrer dig i at sælge din bolig. Hvis ikke du kan sælge den, er det måske, fordi den er for dyr?

BMW
tilføjet af

Jo men primiyive folk har det jo med at stimle

sammen i byer. Mens de højere udviklede kan finde ud af at klare sig selv på landet.
tilføjet af

Den ramte plet.

Du har helt ret. Det ses iøvrigt også ret tydeligt i medierne, og er noget, du ikke er den eneste, der har tænkt.
tilføjet af

Hvorfor flyttede du til Kbh?

Der må jo være en grund der er dybere end dit arbejde. Det er jo stadig muligt at pendle ind med det offentlige, så man slipper for bilkøerne, så du kunne lige så godt have bosat dig uden for Kbh.
tilføjet af

Enig.

Jeg bor hverken i en storby eller på landet, bor midt imellem kan man sige...
Det er det bedste :)

Det er hverken for mange biler eller for lidt, det er lige som det skal være. Det dejligt :D
tilføjet af

Kbh er mange ting der er

dejlige områder og stille villaveje parker o.s.v, jeg bor ikke selv i Kbh. men nyder at komme der hos mine børn der også bor i ejerlejligheder i omtalte dejlige områder og jeg tror ene og alene grunden til at man trives er ens interesser og naturligvis sociale netværk er det godt kan man bo næsten overalt, selvfølgelig kan jeg da godt forstå hvis man bor lige op ad en trafikeret vej eller i de socialt belastede områder er det noget andet, - Kbh. er fyldt med tilbud teatre bio tivoli kunst opera o.s.v butikker, og jeg oplever søde hjælpsomme mennesker i de områder mine børn bor (de trives ihvertfald) , så der er også dejligt.
tilføjet af

Re:folk er forskellige

Så har du været heldig. Jeg kender ingen der ikke har fået stjålet deres cykler i kbh. Og sjældent de bliver fundet igen.
Volden er totalt ude af kontrol, bander med skydevåben som skyder omkring sig med fare for at skyde tilfældige mennesker. Busser der må køre forbi busstopstedet pga hærværk og unge mennesker som kaster med sten og overfalder chaufføren. Biler der bliver brændt af, ældre mennesker som bliver overfaldt i deres hjem og overfald ved højlys dag. Jeg forstår godt brokkeriet.
tilføjet af

Verden er stor

Idag bor man vel hvor man vil. Alt efter ens situation. Trafikken er kaotisk i kbh ingen tvivl om det. Forureningen er virkelig slem og dødeligheden i kbh er væsentlig større end i andre dele af landet.
Jeg ville bestemt foretrække at bo på landet, tæt på skov og strand og bare nyde livet der. Problemet er at det kan være svært at finde jobs i de små byer. Jeg bor kun i kbh fordi mit job er der. Havde jeg muligheden forlod jeg byen så hurtigt som muligt.
Storbyer er så populære idag fordi vi skal underholdes hele tiden. biografer,teater,cafeer etc. Der er ingen tid til stilhed og fordybelse, det handler kun om at købe og være med på moden.
tilføjet af

skal jeg sige dig

fordi jeg troede det ville være fedt at bo her, altid arbejde, mange piger at mødes med.
jeg blev advaret imod at flytte herind fra kbhere på chatten - folk passer sig selv herinde og pigerne tror de er dronninger
jeg nægtede at tro på det, nu ved jeg det passer
har mødt en del piger i jylland, selvom jeg ikke er derfra, folk er flinkere i jylland er min oplevelse, de er mere nede på jorden.
derfor til jylland
tilføjet af

Ha ha læg mærke til

at det stort set kun er jyderne eller landboerne som er utrolig fordomsfulde her, men selv gerne vil fremstå som de bedste. Noget hænger ikke sammen. Men ak, morale er godt, dobbelt morale....osv😃
tilføjet af

Jeg har det lige modsat

Da jeg flyttede fra Lolland og til Jylland for at studere, synes jeg folk var utroligt indellukkede, mens Københavnerne var meget imødekommende.
Meget pudsigt så forskelligt det opfattes🙂
tilføjet af

Så er det heller ikke værre :-D

Jeg har oplevet at få stjålet min cykel både i Kbh og provinsen.
Men hverken mine venner eller jeg oplever skudepisoder, bander, total ude af kontrol vold, busser der kører forbi busstoppestedet pga hærværk osv.
Og jeg bor altså på Nørrebro!
Det er under to episoder vel sket at biler er brændt af (og dumme svin som gør det), men meget af det andet du refererer til, forgår ligeså hyppigt alle andre steder. Det er lidt ligesom at høre min mor. For nogle år siden lagde hun København for had, fordi nu havde hun altså skabt sig det indtryk af byen, uden nogensinde at udforske alt det gode ved byen.
Det har min bror og jeg så fået hende til nu og nu er hun faktisk ret glad for byen og er tit på visit.
Det er fa alletiders at der findes folk der hellere vil bo andre steder, men jeg synes det virker som om du overdriver bare en smule😉🙂

Men hvor bor du henne om jeg må spørge? I Tingbjerg?😃
tilføjet af

Hehehehe

LOL@Tingbjerg! 😃
tilføjet af

Nej du

Jeg tror ikke helt du forstår "handle lige i nærheden". Jeg kan spadsere ned til min grønthandler efter ingefær klokken 22.00. Eller jeg kan købe tøj i mindst 30 forskellige butikker indenfor en gåafstand af 5 minutter. Jeg kan købe bæredygtig økologisk solbærsaft i en hippie-butik, eller jeg kan købe Ribena i 7-eleven. Det muliggør en livsstil, som fjerner ethvert behov for kedelig planlægning og hamstring.
Personligt bruger jeg ofte specialbutikker. Det ændrer indkøb fra et nødvendigt onde til noget personligt. For ja, jeg kunne da sagtens leve et helt liv uden at handle udenfor Føtex. Det har jeg bare ikke lyst til, og den luksus har jeg jo faktisk nemt ved at have.
Den dér skrøne om at vi ikke tager vel imod jyder, den lever vist kun i Jylland. Til gengæld har jeg faktisk oplevet at blive behandlet med ægte mistro og grov uhøflighed derovre.
Det værste, som I jyder risikerer her, er et par kække kommentarer om jeres fjollede dialekt, og måske bliver i afbrudt midt i en sætning, fordi I taler og handler så skide langsomt. Men det er kærligt ment. De fleste af os har jo jydeblod i årerne et par generationer ude 😃
København er MEGET mere rummeligt end du åbenbart gerne vil tro. Efter min overbevisning er der stor forskel på vores kærlige drillerier og jeres reelle mistro overfor tilflyttere. Eler måske er jyder faktisk skide sjove og jeres formanende "pas lidt på med at være for Københavner-agtig nede i byen" er faktisk bare en stor joke på vores bekostning. 😉
Uanset hvad, så synes jeg at du overdriver Kbh's dårlige sider. Jeg elsker min by!
tilføjet af

Så din manglende succes

hos pigerne, skyldes altså samtlige beboere - ikke dine evner som charmør?
Jeg har boet i København og har slet ikke den oplevelse som du der beskriver. Derimod har jeg tilbragt samtlige mine barndoms somre i jylland, og har ingen oplevelser der er så posititive, at jeg nogensinde kunne drømme om at bosætte mig på de kanter.
Min oplevelse af småflække beboere er, at de er utilnærmelige og arrogante, foruden at de i den grad mangler selverkendelse.
Men jeg bor nu heller ikke København. Ikke set fra en Københavners synsfelt i hvert fald, men nok fra en jydes. Jeg bor nemlig kun 14 km fra Københavns Rådhusplads. Jeg har skov på den ene side og by på den anden. Perfekt beliggenhed.
tilføjet af

de ved ikke.......

at deres rådighedsbeløb nu går i store puljer til jylland
frb 4 mdr skat pr år til jylland.....det skæve danmark....right.
sjællansk famillie 7000 mindre pr måned til forbrug.
se så at få solgt den underskudsforretning til tyskerne.
tilføjet af

Ja, sandheden kan være ilde hørt

hvis man føler sig truffet.
tilføjet af

åbne marker

Jeg er født i Jylland, opvokset i jylland og jeg bliver boende i jylland...
Jeg flyttede fra min lille trygge landsby for at studere i Holstebro og den er selv for stor til mig... næh jeg skal derud hvor der ikke er cykelstier eller fortov der skal ryddes og hvor jeg kan se marker og hvor naboerne ikke kan se hvad jeg laver i mit soveværelse.
tilføjet af

Re:Så er det heller ikke værre

Nu snakker vi om storbyer og storkøbenhavn. Og bare i sidste uge skete de nævnte ting ude i avedøre stationsby. Skudepisoden var jo på en juicebar inde i københavn. Det er jo også i københavn at der er utrolig mange narkomaner, omkring istedgade og det kvarter. Og hvor der er narkomaner er der kriminalitet det siger jo sig selv. Så du har ikke ret, det er slemt i københavn. Der er da også gode ting i storbyen, men jeg holder mig langt fra københavn hvis jeg ikke absolut skal derind og aldrig om aftenen. Så sent som igår blev en pige overfaldet på hovedbanegården af en bande, der sker noget hele tiden. Så fordi dig og dine venner ikke har oplevet noget, så betyder det ikke at andre ikke har!!
tilføjet af

Så stopper festen!

Avedøre er IKKE København. Du finder ikke én eneste københavner, som frivilligt flytter til Vestegnen. Hold lige tingene adskilte.
I nat blev en 14-årig pige overfaldet og brændt med cigaretter på Fyn. Det var skræmmehistorien på politikens forside i dag. Tror du at det var Københavnere, der gjorde det? Det var det nok... 😃😃😃
tilføjet af

Jylland... nej tak

Nu har jeg boet i KBH og i jylland, jeg ville vælge KBH til hver en tid!
tilføjet af

Du har selv svaret

Folk kommer til KBH for jobbene.
De findes bare ikke på bøøh-landet, men det har du jo selv konstateret.
Og det der fis med, at du ikke kan sælge din lejlighed...drop det.
Selvfølgelig kan du sælge lejligheden. Det er ikke så svært.
Det er bare et spørgsmål om at sætte prisen på et niveau, hvor der er købere.
Det kan så godt være, at det ikke var den pris du gerne vil have, men solgt skal du nok få.
tilføjet af

Re:så stopper festen

Når man flytter fra jylland til kbh er det vel storkøbenhavn der menes og altså også vestegnen. Men Faktum er at i københavn sker der en hel del skudepisoder, overfald og der er masser af bander.
Jeg bor selv tæt på københavn så jeg ved altså godt hvad der sker. Jeg har arbejdet i københavn i 10 år og jeg har da oplevet lidt af hvert til og fra arbejde i kbh. Vi snakker om en by med en sammensætning af diverse kulturer af enhver art. Vi snakker om autonome som du vel må erkende satte ild til biler og brændte skoler af etc ved rydningen af ungdomshuset. Så lad være med at sige at Kbh er sådan et dejligt sted at være.
Du læser mit indlæg som om jeg har noget imod københavnere, det har jeg ikke. Men debatten er jo også om byen KBH og hvad den står for. Der er utrolig mange negative ting ved at bo i kbh.
Du prøver at male et rosenrødt billede af KBH, mens virkligheden er en anden. Vold, krimninalitet, forurening,støj,trafik kaos hersker i og omkring KBh, det er virkligheden. Virkligheden er også at KBH kan være et dejligt sted at være med en masse kultur etc, men der er en bagside af medaljen.
tilføjet af

banderne har fordoblet medlemskaren

siden sommer.
tilføjet af

Forelsket i København.....

OKay.... Sommer, Nyhavn, Glade mennesker over alt, man kan tage sin cykel , og bare køre ud af amagerbrogade over Christianhavn, der er liv.... Jeg elsker København. Jeg er har da været i Jylland, og der er da mange FLINKE...men meget reserveret mennesker.Og sjovt nok har alllllle en trailer og hængertræk på deres bil. Og så minder de om nogen fra efterkrigens tid , de aner ikke hvad Louis Vioutton , eller Gucci er....næææ der går man i Ekko sok. eller træsk.
tilføjet af

Sikke mange fordomme på et sted.

Det er vist rigtig mange år siden, du har været i Jylland. Og da du var, må du have haft nogle MEGET store skyklapper på. Ja, den slags indlæg er faktisk ikke værd at svare på.
tilføjet af

Jeg orker ikke at bo her mere..

-Og det gøre jeg ikke efter gårdagens oplevelse, hvor en hyggelig aften blev afbrydt af et koldblod drab midt i vores gade.
tilføjet af

Jeg prøver?

Det er ikke min fejl, hvis jyder ikke kender byen. Vestegnen er stadig ikke København, sprøg enhver københavner. 😉
Jeg ved godt, at du ikke har noget imod københavnere, sådan læste jeg bestemt ikke dit indlæg.
Jeg prøver ikke at male et rosenrødt billede af København. Jeg synes bare at du overdriver de ting ved byen, som du ikke bryder dig om. Helt vildt meget endda. Se lige dit sprogbrug.
"Vold, krimninalitet, forurening,støj,trafik kaos hersker i og omkring KBh, det er virkligheden."
Gu er det ej. Det er en grov overdrivelse og mega sortsynet. Prøv at overveje, hvad du skriver. Hvis du havde ret, ville det jo være et værre lorte-sted at bo. Men heldigvis har du ikke ret.
tilføjet af

Ja og det er det da ved at blive

Igen voldsomt drab i københavn og unge mennesker som står frem med episoder om bander på hovedbanegården. Det jeg skriver er jo sandt, jeg er ikke sortsynet, men jeg lever ikke i en drømmeverden hvor alt er rosenrødt, jeg læser aviser hvad der foregår i københavn og det er da ikke rare ting. Du skal da have lov til at elske københavn hvis du vil, men som enhver anden storby i europa er kriminaliteten størst. Hvis du føler dig tryg er det da fint, men jeg ville aldrig føle mig tryg i københavn.
tilføjet af

Længe leve jylland

Hej
Få nu udregnet det rådighedsbeløb og kig rundt efter en bolig i henholdsvis jylland og kbh.
Hvor er der så måske lige gevinst?
Beregn rådgihedsbeløbet her :-)
http://www.banktorvet.dk/beregn/radighedsbelob/
Kallemusen
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.