10tilføjet af

God Asti - til overkommelig pris!

Er der ikke nogen der kan anbefale en god Asti, som ikke er Martini's. Måske hvis der fandtes en lidt billigere version! Drikker det af og til, og ville da være rart, hvis man kunne spare lidt. Den må gerne smage så meget af "cider" som muligt.
kom så ud af skabet, vinkendere!
tilføjet af

Lidl

Jeg synes faktisk, den fra Lidl smager bedre end Martini's :-)🙂
tilføjet af

Den helt rigtige :)

En god billig Asti.... Moscato D'Asti🙂Koster max 40 kr. og kan købes i Fakta... og er helt sublim til bla velkomstdrinks en dejlig somerdag :)
tilføjet af

Asti

Har du prøvet Muscato, den er godtnok noget dyere men den smager så englene synger. Den er lidt asti agtig. Har ikke selv kunne finde den på hylderne i lang tid så hvis der nu er nogen der ved hvor man kan købe den, gi da endelig lyd. Ettiketten ligner lidt genbrugspapir og er lysebrun!
tilføjet af

...

Og næste gang lover jeg at kigge efter om jeg har stavet rigtigt.... skulle jo stå sommer dag ;)
tilføjet af

Tak for svar!

Vil prøve lidl's og fakta's næste gang, og nej har ikke prøvet Muscato'en, desværre.
tilføjet af

føtex har den

du kan købe muscatoen i Føtex til ca. 70 kr flasken- den smager bare SÅ skønt :)
tilføjet af

Helt enig!!!

Den er helt fantastisk !!!! Er normalt ikke til syrlige vine, så denne her er bare perfekt! Og så koster den som Kbh K siger kun max 40 kr!!!!
tilføjet af

indhold

DU siger godt nok den max. koster 40 kr. men hvor meget er der så i den? :)🙂
tilføjet af

...

En Asti er ikke en vin. Det er helle ikke en rigtig champagne. det er en mousserende hvidvins champagne lavet på søde druer og i fleste tilfælde, hvide tranebær. En god asti du kan få i alle kvicklyer, aldier, faktaer, føtekser, irmaer, superbrugser, superbedster og nettoer, er Asti ôstiel drequer fra Drequer i frankrig.
Kh Lotte Preiz
tilføjet af

hej!

En Asti er ikke en vin. Det er helle ikke en rigtig champagne. det er en mousserende hvidvins champagne lavet på søde druer og i fleste tilfælde, hvide tranebær. En god asti du kan få i alle kvicklyer, aldier, faktaer, føtekser, irmaer, superbrugser, superbedster og nettoer, er Asti ôstiel drequer fra Drequer i frankrig. den koster 59,- og har en meget sød cidersmag!
Kh Lotte Preiz :)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.