5tilføjet af

Rigtig god proteinbar

Jeg har eksperimenteret lidt med hvilke proteinbarer jeg synes er gode. Jeg er en lille smule undervægtig, fordi jeg er et meget aktivit menneske og får ikke altid det indenbords som jeg bør.
Men jeg kan faktisk anbefale Maxim proteinbar. Jeg synes den er god lige efter man har trænet og frem til man når hjem og får noget at spise. Den er også meget god på arbejdet, men de er jo lidt dyre, så jeg har kun råd til dem når jeg træner og så når jeg skal til skriftlig eksamen.

Er der nogen der ellers kan anbefale noget energitilskud til en lidt undervægtig person som har meget energi. Jeg ved godt at jeg skal spise mere, men jeg arbejder på at få appetitten lidt op. Jeg er jo vant til at spise mange gange i løbet af dagen, men små måltider og det holder jo forbrændingen oppe.

Jeg synes det er svært at få råd mht undervægt, da alle er specialiserede i overvægt. Og hvis man skal have nogle råd, så hedder det desværre dyr diætist :-/
Andre herinde der har det som mig?
Jeg kan jo sådan set godt lide at være let og kunne spise hvad jeg ville, men det ville nu være rart lige med 4-5 kg ekstra :-)
tilføjet af

Ja den er god

Jeg bruger den også efter træning. Den tlfører hurtigt og effektivt kroppen energi. Men dyre det er de jo. Glæder mig til jeg får et arbejde så jeg har råd til at leve samt gøre lidt mere for mig selv :-)
tilføjet af

Hindbærroulade med flødeskum

og så lidt fed Marabou-chokolade vedsidenaf.
Så kan du hurtigt tage de 4-5kg på, på en meget behagelig måde, endda 🙂
tilføjet af

Desværre :-)

Min krop ignorerer den slags almindelig slik. Den der med at spise slik og kager er desværre ret misforstået....

🙂
tilføjet af

ja penge gør meget

for ens levestandard. Glæder mig også til at tjene menneskepenge. Det er satme blevet dyrt at være studerende
tilføjet af

Jamen

Du tager på af det - det er helt 100 🙂
(og slik er jeg heller ikke fan af - men gerne kager i alle afskygninger, uhm *s*)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.