5tilføjet af

FEST KAGE er det rigtig?

HJÆLP!
Jeg begyndte at bage kage i går aftes.. OPskriften fandt jeg her på nettet.. Den hedder Festkage.. (en hvor man laver en bund og så marengs, men frugt og creme)
Er der nogen der kender den og kan hjælpe mig?
Jeg gjorde som der står skrevet, med at bage bunden først i 20 min, men efter de i alt 40 min var den stadig hel "vandet" Gav den lidt længere tid, og tilsidst tog jeg den ud og satte i køleskabet (da det var meget sent) i dag har jeg så lige prøvet at stikke i den igen, og den er stadig MEGET blød. Er det meningen? Er det ik meningen det skal blive sådan kage agtig? Eller hvad??
HJÆLP
tilføjet af

dårlig opskrift

Der er ikke noget at gøre nu, smid kagen ud og lav noget andet. Nogle opskrifter er simpelthen dårlige, enten fordi der er sjusket med nedskrivningen, eller fordi de simpelthen ikke er blevet afprøvet! Hvis du skal bage til gæster, så vælg ALTID en opskrift, du selv har prøvet før.
tilføjet af

hmmm

Er det den kage hvor man laver en bund og så kommer marengs ovenpå før den bages?
Så vidt jeg husker er der hakkede nødder i den marengs og det kan godt give problemer hvis man kommer til at piske eller røre for meget når man kommer nødderne i. Så bliver marengsen helt flydende - ligner nærmest vand...
Jeg tror at du desværre må prøve igen. Og husk at når der skal fyld i marengs så skal man vende det meget meget forsigtigt i.
God fornøjelse
Tina
tilføjet af

bunden

Ja det er denne opskrift.. Men det er ikke en problem med marengsen.. Den er blevet fin! Det er bunden!
tilføjet af

Festkage

Hvis jeg var dig ville jeg prøve denne her opskrift god fornøjelse.
http://www.hindbersnitten.dk/recipe.php?recipeid=514
tilføjet af

??????????

Det er præsic sådan opskriften er på bunden, på den jeg bagte.. Hvordan bliver din bund så??????
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.