8tilføjet af

tabe sig igen?

jeg har altid været en slank pige og har altid ligget på omkring de 52 kg. men over nogle måneder tog jeg ca- 10 kg. på, fordi jeg levede MEGET usundt. jeg havde svært ved at komme af med det igen og vaægte derfor at sulte kiloerne af mig. jeg har tabt mig de 10 kg igen, men lige så snart, at jeg er begyndt at spise normalt igen (og det er på ingen måder usundt), tager jeg på igen, lyn hurtigt! ved godt, at det har noget med mit stofskifte at gøre, at jeg har ændret det. men hvad gør jeg nu? jeg skulle jo gerne kunne spise normalt, men vil simpelthen ikke tage på igen, og vil egentlig gerne tabe mig et par kilo mere.
tilføjet af

Slankedotor

Jeg synes du skulle tilmelde dig Slankedotor og få en fast ernæringsekspert tilknyttet, der kan kommenere din mad og komme med rigtig gode forslag.
Selv, da jeg var i din alder, ja der kunne jeg bare spise og spise uden at tage på, men så fik jeg rigtig travlt da jeg kom på Uni og glemte at spise hver 3. time (nogle gange kunne der godt gå 6 timer mellem jeg spiste) og så ændrede mit stofskifte sig for stedse, desværre, så jeg siden har kæmpet med vægten.
Jeg har dog lige tabt 15kg så jeg er tæt på normalvægtig, takket være Slankedoktor. OG det er vel at mærke ikke en kur, men fornuftig kostomlægning, der bliver fulgt op på, så du til sidst kan stå på egne ben. Men ellers afhænger stofskifte af mange ting, udover ernæring også regelmæssig madindtag og motion. Vil som sagt anbefale dig Slankedoktor, hvis du som jeg har let ved at tage på.
Mvh Brombassen
tilføjet af

Lad være at sulte men løb dig en tur

så du får brændt kosten af. Det handler kun om at du putter flere kalorier i munden end du forbrænder og så vil du tage på - uanset hvor sundt, du mener, du spiser.
tilføjet af

Det er fordi

hvis man sulter sin krop i en periode, så tror den at der er hungersnød. Når kroppen derefter får mad, gør den alt for at holde på det, for den ved ikke hvornår den får noget igen....Den er ikke helt dum den krop...Spis i stedet for 5-6 mindre måltider hver dag, så kroppen ved at den får tilført mad hele tiden, men sund mad, fedtfattig mad
tilføjet af

Det er faktisk rigtigt

Det er nemlig den metode jeg har slanket mig efter og det virker.
Min lillesøster skulle derimod tage på, så hun var nødt til at bruge den anden metode, med at spise store måltider færre gange om dagen. Det var tilgengæld lidt af en kamp at få lagt den vane ind :-)
tilføjet af

Mærkeligt..

Hvor hurtigt tabte du det?
Jeg sultede mig selv i løbet af cirka 1-2 måneder, og tabte 15 kilo eller deromkring.
For nu skulle det altså være.
Derefter var der ingen problemer med at holde vægten.
Har nu - 1,5 år efter - taget cirka 6 kilo på, men er så også vokset 5 centimeter..
Men er 6 kilo til fem centimeter for meget?
Og lige et spørgsmål til.. Hvor meget tabte du om dagen?
Altså nogle dage blev jeg nødt til at give efter for sulten, men er det ikke absurd at tabe omkring 1 kilo om dagen?
Nu kan jeg så tage 1 kilo på i løbet af 2-3 dage (men det skal så også lige siges at det kun er sket 2-3 gange på grund af alt for meget mad, fx ved juletid), men til gengæld også tabe det igen på en dag eller to, afhængig af hvor meget jeg spiser. 😉
tilføjet af

tak

jamen jeg tabte mig omkring 10 kg over 1-2 måneder. men problemet er bare nu, hvor jeg er begyndt at spise normalt igen, at mine tanker konstant kræser om mad og hvornår og hvad jeg skal spise og derfor føler jeg mig egentlig sulten hele tiden. spiser sundt og udelukker alt usundt, men har nok tilbøjelighed til, at spise for tit og for meget, hvor jeg egentlig ikke er særlig sulten. dyrker rigtig meget motion. mit største ønske er bare, at vænne mig af med tankerne om mad hele tiden, for så ved jeg, at jeg vil kunne spise normalt. det er sgu svært og synes, at jeg er noget rigtig langt ved bare at begynde at spise normalt igen. det er bare de åndssvage tanker om mad hele tiden, som jeg skal af med,for så ved jeg, at jeg nok skal tabe mig, for har aldrig været vant til at spise ret meget. men hvordan!!??
og tak for jeres gode råd🙂
men med hensyn til slankedoktoren, vil du virkelig mene, at det ville være en god idé for mig?
tilføjet af

Prøv..

..at gå på en slags "kur", hvor du stille og roligt vænner dig til at spise normalt igen. Jeg ved godt at det er virkeligt irriterende at skulle på "kur", når man nu endeligt har nået sin drømmevægt, men ja..
Du er heldig at det ikke er nedsat stofskifte!, men at du simplethen har svært ved at vænne dig til de nye spisevaner.
Prøv engang! Og man behøver jo ikke at udelukke kage osv. når du bare er ude på at holde vægten. Du skal bare vænne dig til at spise normalt igen.
Det kan tage tid, men det kommer!
Ellen.
tilføjet af

Et vægttab der holder!

Jeg har selv været på denne kur og der får man alle de ting man har brug for. Man taber sig ca. 1- 1½ kg. om ugen og cm´er ryger af. Man får en personlig vejledning som ringer 1 gang om ugen så man hele tiden kan spørge og få råd, så vægttabet er garanteret. Og det gode er at det er nemt at holde vægten nede bagefter.
Se om det er noget for dig:
http://www.intimdate.dk/dse
Held og lykke fra HanneK.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.