4tilføjet af

VVS lige i trussen

Jeg har erfaret, at jeg må lære at gøre det selv. Altså det der praktiske og for mig lidt irriterende med at rense en vandhane.
Hvorfor?
Jo hør lige:
Mit blandingsbatteri på mit badeværelse sagde farvel og tak efter tro tjeneste i mange år. Den nægtede simpelthen at lukke vand ud. Gode råd er dyre, når man nu som jeg ikke ved så hulens masses omkring vandehaner og vvs.
Jeg finder derfor en butik ikke så langt fra, hvor jeg bor og går derop.
Halli hallo. De havde både hane og kunne sende en mand ud at ordne det.
Iha, tænkte jeg, hvor kan man være heldig: Nu er det snart løst, og jeg kan atter tage bad.
Dagen oprinder. VVSmanden kommer med den nye hane og installerer den. Jeg er glad. Den koster små 1400 kroner UDEN installation, men det fosser ud med vand. Han opdager dog en tærring på et af mine vandrør, som derfor efterfølgende skal skiftes. Det må så gøres. Et par uger efter kommer han tilbage for at skifte det. Immelmtiden er min nye, og dyre hane begyndt at dryppe.
Det kan han ikke helt få styr på og tilbyder ikke en ny hane. Værre er, at halvanden time efter han er gået, så kommer der næsten ikke noget vand ud af mine hane.
Hvorfor?
Ja vel fordi rørerne ikke er blevet renset helt igennem efter de har været lukkede, hvorfor noget skidt har sat sig i hanen.
Nu står jeg altså der med ny hane som har kostet en bondegård, og der kommer ingen vand ud, så hver dag må jeg traske hen og tage et bad i fitness.
Jeg kontakter vvsmanden. Får intet svar tilbage.
Hmm. Nå ja nuvel så kan jeg vel også selv rense den skiiide hane, så jeg går ned og køber værktøj for små 600 kr. Men til ingen verdens nytte, for jeg kan stadig ikke skrue den hane fra hinanden. Tilkalder en af mine venner som heller ikke kan.
Så ringer jeg til vvs-manden og spørger, hvilket værktøj jeg skal bruge?
Ih jo og ja men det er nok ikke lige sådan for en ikke-fagmand at skille præcis den hane ad, som jeg har fået. Aha siger jeg så, altså skal du gøre det?
Ja.
Nå.
Jeg forklarer så, at jeg ikke har i sinde at betale for, at han skal komme og gøre det, da han stort set ikke har haft hælen ude af min dør, inden den ikke virkede. Igen.
"Nej, men jeg kan da godt gøre det for et måltid mad og... jeg vil jo gerne lære dig at kende..!"
Holy moly.
Tak for kaffe siger jeg ellers lige.
jeg kommer med en kontant forklaring om, at hvis det er det, han er ude efter, så kan han kigge i vejviseren efter det. Min hane skal bare fungere. Jeg har ikke betalt for to gange montørtimer, et styk nyt rør samt andre dele og en ny hane til sammenlagt 5.100 kr for at jeg skal gå i fitness og bade og knapt kan skylle en tandbørste under min hane!
Meget skal man høre :-)
Der står han som en anden Mr. Bean og tilbyder Angelina Jolie sex og tra la la og så skal hun tilmed føle sig beæret :-)
Nej jeg ved godt, at jeg ikke ligner Angelina Jolie bortset fra mit mørke hår, men jeg blev sgu gal. Hvad er det for noget?
At man står der ene kvinde og skal have en håndværker til at ordne yderst praktisk ting for sig, som man ovenikøbet betaler til fulde for, da de jo altid har det med at runde halve timers arbejde op til hele timer - og så får man sådan en gang lort i hovedet.
Jeg er ikke rødstømpe.
Jeg er ikke en af dem, som hyler op omkring ligestilling og at mænd er nogle mærkelige nogle.
Jeg kan godt lide mænd. Og jeg kan godt lide håndværkere, som udfører deres arbejde godt og er regulære, men at få sådan en gang vamleri smidt i ægget, der satte jeg lige grænsen.
Jeg bliver bare sur over, at han ikke bare ordner de ting, som han skal så de virker.

Det er nogle dage siden.
Jeg går stadig i bad i fitness.
Har fået en regning på 2300 for at udskifte det rør. Der er skrevet to timer på til trods for, at han maks var der 1,5 time. Den sidste halve time havde jeg glædeligt betalt, hvis det havde virket.
Nu betaler jeg ikke en krone, før det hele virker.
Og lad os så se om det kommer til det.
Der er i hvert fald "lukket for det varme vand" hos mig :-)
Er i andre der sidder med den slags "morsomme" håndværkerhistorier, så kunne vi jo passende dele dem med hinanden og grine lidt over absurditeterne...
Fortsat god dag til jer alle.
VH Posilise
tilføjet af

Han er lige den type

- håndværker, der står på min liste over yndlingsavasioner. Men tak for underholdningen. Man tror jo det løgn.
tilføjet af

Ja, sikke da en hattenål

Han er en skændsel for sit fag, og er med til at udstille håndværkere som idioter.
Lad være med at betale, før lor øh hanen virker.
Han var her maks i 1½ time og vil have betaling for 2. Husk på, han er jo kørt ud til dig, har måske hentet stumper osv. Jeg tror det passer godt nok. 1400,00 kr for et blandingsbatteri er ikke særligt dyrt, men derfor skal det da virke alligevel.
Træls historie.
Nej jeg kender ikke håndværkerhistorier. Jeg kender kundehistorier, med kunder der stjæler min tid og rådgivning uden nogensinde at gide ringe tilbage.
Og så lige til sidst: det der måltid mad. Hvornår spiser vi❓:o)
Held og lykke med den skiiiide vandhane
tilføjet af

AHHHHHH

"Jeg tror det passer godt nok. 1400,00 kr for et blandingsbatteri er ikke særligt dyrt, men derfor skal det da virke alligevel." Hvis 1400 ikke er dyrt...Hvad vil du så kalde dyrt???? For 1400 Kan jeg få monteret en guldvandhane af selvste kongen af saudi arabien......Det skal ikke koste en dag over 1000 kr alt incl.
tilføjet af

Er 1400 ikke dyrt?

"1400 kr. for et blandingsbatteri er ikke dyrt" - øh .... nå!
Hvis du f.eks. kigger på http://www.vvs-shoppen.dk så er der da ikke mange af dem der koster over 1.000 kr. Ja, okay - der er nogle mærkevarer, men det er vel heller ikke dem vi taler om her?
Mvh. Jackiz
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.