4tilføjet af

Ginger Snaps

Ginger Snaps, canadisk gyser fra 2000
Filmen handler om de to søstre på 16 og 15, Ginger og Brigitte, som går gennem tykt og tyndt for hinanden.
En aften bliver de overfaldet af en varulv, og Ginger bliver bidt. Ginger begynder dag for dag at forandre sig, og Brigitte beslutter sig for ikke bare at stå og se til. Hun forsøger først at hjælpe sin søster med at skjule det, men eftersom Ginger's personlighed begynder at ændre sig hurtigere og hurtigere, søger hun hjælp hos gamle film, bøger, og til sidst en ung fyr ved navn Sam, som finder en kur imod 'sygdommen'.
Filmen, som starter stille og rolig (sådan da) med at skabe et godt billede af de to søstre, bliver mere og mere intens, som slutter af med en heftig jagt og forfølgelse af Ginger.
Hvis du ser Ginger Snaps, og bliver hel vild med den, som jeg gjorde, skulle du prøve at få fat i 'Ginger Snaps II:Unleashed'. 2eren handler mere om Brigitte og en pige fra et sindsygshospital, som bliver kaldt Ghost.
Der kommer tilsyneladende også en 3'er, men når jeg tænker på de to første film, historien i dem, kan jeg ikke se hvordan der kan være en 3'er.
Du kan læse om alle 3 film her:
http://www.ginger-snaps.com
tilføjet af

øhhh

Undskyld mig, men den lyder dælanedeme dårlig den film... lidt for meget b-film og lidt for lidt seriøs handling...
tilføjet af

ikke undskylde

Du skal da ikke undskylde! Der er rigtig mange som ikke kan lide Ginger Snaps, og syntes den er enorm plat (jeg indrømmer gerne, at varulven ikke er noget at råbe hurra for).
Jeg syntes dog stadigvæk, at hvis du for muligheden, skulle du prøve at se den. Handlingen er langt mere indviklet end det jeg skrev, jeg ville bare ikke begynde at skrive 10 sidder om filmen.
Hvis du ikke kan lide varulve o.s.v. så er det højst sandsyneligt ikke en film for dig.
Ginger Snaps er ikke så kendt i Danmark (den kan dog lejes i kiosker), så jeg syntes jeg ville skrive om den, og gi' folk en chance for i det mindste at høre om den.
tilføjet af

den smager af prut

den smager af prut
tilføjet af

mhhh...

mhh... forbidden donut. lyder rimelig gyser agtig... har overvejet at se den...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.