5tilføjet af

Strygeservice

Hej og et godt nytår til alle! 🙂
Jeg overvejer at starte min egen virksomhed. Men jeg ved ikke om min idé er en god idé!
Hvad synes I om en Strygeservice? Tror I at der nogen det er interesseret i? Jeg vil hente tøj og bringe tilbage. Det skal koste 10 Kr. Stk/tøj. Er det for billigt?
Hvad synes I?
Tak!
tilføjet af

med din pris så skal min kone have 10.000 pr. m

hun stryger nemlig alting, undertrøjer, håndklæder, viskestykker, lagner, dynebetræk, my underbowser, sokker, gardiner, duge, mine demin bukser, ja simpelthen alt tøj.
du får ingen kunder til den pris, det koster 9 kr at få vasket og poleret et vindue på begge sider.
tilføjet af

En fantastisk kone!

Hej "Fransk stryning"
Hvor har du en fantastisk kone! 😉
Du må gerne foreslå en pris, men jeg tror at din kone stryger meget meget gerne! Ikke alle gøre det. Min veninde HADER at stryge og vil meget gerne betale 10 kr. for tøj! Hovedsag...hun skal ikke gøre det selv!
Er der nogen det er parat til at betale 8-10 kr. for tøj?🙂
tilføjet af

Imponerende

Men tag og forær hende en strygerulle til alle de ting der ikke kræver fint håndarbejde med strygejernet, det er hurtigere og giver et flot resultat.
Rullet sengetøj......ummmmm.
tilføjet af

ja min kone ælsker at stryge når hun ser TV

jeg synes at du som udgangspunkt skal beregne hvor meget du vil have i timen, altså den timeløn som du ville få hvis du var ansat i et godt firma.
du skal jo ikke betale moms af din indkomst, medmindre du stryger for over 50.000 kr. om året, og du bestemmer jo selv din arbejdstid, da du jo siger at du vil stryge hjemme, det giver ekstra støv, så derfor også ekstra rengøring.
der er stor forskel på at stryge sengetøj og skjorter, kvindetøj ved jeg intet om, men i sin tid har jeg selv stivet og strøget mit kokketøj.
jeg har kun kendskab til kvindetøj fra det man ser i blade og tv, OG MEGET AF TØJET SER VANSKELIG UD, HVIS DET SKAL STRYGES PÆNT. sorry.
nu ved jeg ikke hvad pigebukser hedder, men hvis du kan stryge 10 paR på 1 time, så har du 100 kr, det er 6 m. til hver par bukser, og det må være rigeligt.
du skriver at du vil hente og bringe, og det er også godt nok, men husk a l d r i g noget kredit, mange er slemme til at glemme betallingen.
du kan jo evt skrive, finere strygning, giver tøjet bedre finish, dårlig strygning gør det bare !! og hvis du er en smilende glad pige, så kan du hurtigt få mange kunder, kunder er vilde med ærlig service.
hvis du skriver det på den måde med bare"" så vil dine kunder tænke sig om uden at spørge hvad du mener, for de vil jo ikke vise at de er lidt dummere.
du kan jo også samtidig sælge nogle bling bling ting til kvinder, de fleste køber næsten alt.
tilføjet af

hun har alt til strygning

men hun foretrækker at bruge et almindeligt strygejern.
hun kan stå op og stryge i flere timer efter arbejde, hun siger at hun slapper af.
jeg har sagt at vi bare kan strække sengetøjet, men så siger hun at det fylder for meget i skabene.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.