10tilføjet af

Lysterapilampe

Hvor køber man en lampe til lysterapi? (behandling af vinterdepression). Jeg har brug for den NU. Jeg vil helst ikke tale med lægen om det - hun vil bare give mig piller, men jeg vil hellere i behandling med lys. Jeg regner med at give 2000 for lampen - er det realistisk?
tilføjet af

Lyslampe....

Du kan købe en lyslampe hos diverse isenkræmmere...
Den er lavet af Philips. Der er stadig nogle isenkræmmere der ligger inde med dem... Det er en realistisk pris at regne med 2000 kr.
tilføjet af

Matas eller på nettet

Jeg har sidste vinter seet Matas forhandle lysterapilamper til under 2000,-kr. men du kan tjekke på nettet så finder du garanteret et sted de forhandler lamperne i nærheden af hvor du bor. Held og lykke og husk at du skal fortælle nogle hvordan du har det. Det er ikke sikkert det er tilstrækkeligt med lysterapi, men det har du måske også selv en ide om?
tilføjet af

Et desværre ret tabulagt emne.

Hurra, du har fravalgt piller!. Desværre bor vi i en bredegrad, hvor vi skammer os over at tale om vinterdepression. Det smerter mere end du aner.
I Sverige, Norge og Findland skammer man sig ikke over kendsgerningen. Lysterapi er et must, sådan cirka 10.000 LUX, svarende til en femtedel af dagslyset i den bedste sendetid.
Jeg har en Philips "brightLight" sol på mit skrivebord, og dør uden denne.
Men bort set fra det, rejser jeg sydpå, efterår og forår, for at bryde vinteren over.
tilføjet af

Hvor har du købt lampen

Tak for dit svar. Må jeg spørge hvor du har købt lampen og hvad den har kostet. Det er lige præcis sådan en jeg gerne vil have. Bruger du den en halv til en hel time hver morgen, eller hvad kan du anbefale?
tilføjet af

Rundfunk søger...

Hej,
jeg kommer fra Rundfunk på TV2, og jeg leder efter en ml 17-28, der lider af vinterdepression og behandles med lysterapi.
I den forbindelse faldt jeg over debatten her - så skuleld er være en, der har mod på at fortælle om sine erfaringer, vil jeg meget gerne høre fra dig.
Send mig en mail med din alder, dit tlf-nummer og kort om din historie på sam@koncern.dk
Mange hilsener
Sara/Rundfunk
tilføjet af

Fås på bestilling i IMERCO

Undskyld mit sene svar.
Nu må jeg jo ikke gøre reklame, men for mit vedkommende købte jeg den, Philips BrightLight, hos Imerco. Men på bestilling kan du sagtens bestille en sådan via dit lokale apotek.
Du kan finde aktuelle priser på internettet.
Man skal bruge den (læse foran den) en lille time hver anden dag, eller en halv time hver dag.
tilføjet af

fåes stadig

Hvis nogen skulle være i tvivl, så har Imerco dem stadig. De koster ca. 1499,- lige nu, her ultimo november 2005. For god ordens skyld bør man nok lige ringe til den lokale forhandler og spørge om den er på lager.
PS: jeg er ikke ansat i Imerco, men er selv vinterdepressionsramt læge.
tilføjet af

lysterapi lampe

hej lampen kan du blandt andet købe i elgiganten til 1499 kr
tilføjet af

Lysterapi / Lamper

Jeg kjøpte en skrivebordsmodell fra denne siden og er veldig fornøyd.
http://www.lysterapi.no/
Daglig lys terapi med denne lampen (ca. 30 min) har hjulpet meg med søvnmønster, energinivå og humør, og jeg anbefaler å ta en titt. Var ikke klar over dette med lysmangel osv., men jeg er i alle fall glad jeg kjøpte denne lampen.
mvh eric
tilføjet af

www.vinterdepression.blogspot.com

Hej
Nu er dit indlæg nogle år gammel, men jeg er selv startet i behandling med lysterapi. Jeg fandt også denne side www.vinterdepression.blogspot.com, hvor der skrives om emnet. Der kan købes gode lysterapilamper på www.lysterapi.dk
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.