7tilføjet af

Mensessmerter

Indrømmet - det ser sgu lidt underligt ud at en mand skriver et indlæg om mensessmerter. Men der er en ting som undrer mig helt vildt - og som jeg synes jeg et eller andet sted vil komme med et lille pip om.
Ser I, jeg arbejder med genoptræning, forebyggende træning, afspænding, smertebehandling osv. Primært i den lidt mere "bøvlede" ende. F.eks piskesmæld, bækkenløsninger osv - samt f.eks fysisk genoptræning efter spiseforstyrrelser etc. Noget jeg efterhånden har gjort i masser af år.
Og jeg oplever at folk generelt er ved at være godt informeret om, at hvis man spænder i nakken så får man hovedpine. At rygsmerter ofte skal trænes væk fordi problemet jo ofte er at vi enten er alt for stillesiddende eller statiske.
Men når det kommer til mensessmerter så sker der ikke en dyt. Der står den stadig på smertestillende piller, varmedunke og P-piller. Hmmmm...
Langt langt de fleste smerter og ubehag kræver faktisk kun en meget lille indsats. Især de af jer, som mærker smerterne også op i lænden og de af jer som fornemmer en lindring ved at lægge varme på, bør meget hurtigt kunne skabe varig lindring og spare jer selv for al den kemi I ellers spiser.
Det her er ikke nogen salgstale. Mere udtryk for at jeg synes mange piger er under-informeret om at der faktisk findes alternativer til smerterne - eller kemien.
Man kan forholdsvis let udlede om man har gode muligheder for at lindre smerterne ved en lille indsats. I må meget gerne smide en mail, hvis I skulle have lyst til mit bud på det. Jeg har et ganske let skema, som jeg gerne vil maile. Et skema der tegner et billede af sammenhængene og ud fra det kan man hurtigt strikke et effektivt og let lille program sammen.
Mail hvis du har lyst: peterrasmussen@privat.dk
Hilsen Peter
tilføjet af

ja ja

Der findes en enkel metode til mens. smerter og den er dejlig og koster ikke noget. En god orgasme som får det hele til at trække sig sammen, det hjælper. Prøv det
tilføjet af

godt gået

Hej Peter!
Jeg syntes det er godt gået at en mand udtaler sig om kvinders menses. Noget jeg godt kunne ønske lidt flere ville udtale sig om.
For rigtig mange år siden var jeg en af de piger som led meget af stærke smerter under min menses. Der var dage hvor jeg måtte ta' hjem fra min læreplads og gå i seng med stærke piller. Når jeg senere kom op af sengen så jeg at mit tøj var smidt hele vejen ind til sengen og det var ikke altid jeg kunne huske hvordan jeg kom hjem.
Det kan godt hjælpe for nogen at få et barn og det gjorde det også for mig men jeg havde stadigvæk mange smerter og pillerne var ikke helt smidt ud. Nu mange år siden er jeg total uden piller men der er stadigvæk smerter.
Grunden til at jeg ikke tager piller idag er nok at jeg jo ved hvorfor jeg har de smerter og det er jo ikke fordi jeg på nogen måde er syg. Smerterne bliver også mere intense hvis man har det dårligt psykisk og man er negativ over at skulle ha' menses. Min anbefaling er derfor at man erkender når man er kvinde, at man så har menses og man jo også ved at det jo kun er i en kortere periode at man har smerter. Et andet råd er også at drikke mere vand i den periode, så undgår man at man bliver svimmel og får kvalme. Derud over ville det være en god ide (syntes jeg) at man finder alternative ting og evt. kontaktede sådan en som dig. Smid de piller væk.
Hilsen Puspigen
tilføjet af

endometriose

se også dette link omhandlende menstruationssmerter:
http://www.dr.dk/laegen/artikler/181104/menstruationssmerter-endometriose.asp
tilføjet af

godt

det er da godt at nogle mænd gider skrive om det. Men et sted tænker jeg måske også som mange andre kvinder ville tænke "hvad faen ved de om det, de har jo ikke selv prøvet at have smerterne" Det er ikke sjovt at have dem så kraftigt, at man indimellem har været nød til at tage hjem fra skole eller arbejde, fordi man har så ondt i maven og i underlivet, at man ikke kan være nogle steder, og det sortner for øjnene, det eneste der hjælper på dette er at komme hjem, få en pille og ligge ned lidt.... Det er nok også en af grundene til at mange piger/kvinder tager p - piller, de hjælper meget på det.
tilføjet af

har ikke...

har aldrig haft mensessmerter...siden min yngrer generatinsalder.
"til det med ,at mænd skulle få dem,det må sgu da være en genfejl-jo mindrer man ønsker selv ,at blive til en mand..når man er kvinde eller omvendt.:-)
tilføjet af

Mensessmerter

Heysa
Man kan roligt sige, at jeg er en af de piger, som har fået kærligheden at føle når det kommer til mensessmerter. Jeg kunne ganske enkelt ikke stå på mine ben når det var værst og kramperne var så slemme, at almindeligt smertedæmpende medicin ikke kunne gøre det mindste ved det.
Jeg har altid været meget sportslig aktiv og det var jo også et problem hver gang det månedtlige meldte sig. Både på grund af smerter, svimmelhed, kvalme og jeg besvimede endda engang imellem.
Da jeg så en gang blev præsenteret for, at man kunne gøre en træningsmæssig indsats for at få det bedre, rystede jeg på hovedet. Jeg har jo altid dyrket sport og havde alligevel skrigende ondt hver gang.
Men så fik jeg forklaret hvordan det hænger sammen. Og kunne se hvordan al min sport faktisk har bidraget til at gøre min menses værre. Jeg prøvede at træne hen imod at blive mere fleksibel de rigtige steder. Blive bedre til at slappe af. Faktisk sådan som der står i indlægget. Og det var skide svært lige i starten. Men jeg blev hurtigt bedre og det skal jeg lige love for at min menses også gjorde.
I dag kan jeg da stadig godt være øm. Men jeg har fået et helt andet forhold til min mens. Og smerter har jeg faktisk ikke. Før kunne jeg også have mange smerter ind imellem menses - det har jeg slet ikke mere. Og der er også andre ting man bruger underlivet til som jeg er blevet meget bedre til *SS* .
Så jeg kan kun sige at for mig var det bare det helt rigtige at gøre noget ved det. Og det føles dejligt at det er på grund af noget man selv har gjort, at man ikke behøver spise piller.
Knus fra Pernille
tilføjet af

mensessmerter kan helbredes med homøopati

Som gammel erfarnen homøopat kan mensessmerter helbredes homøopatisk med Menuron fra firma Allergica, kan fås I Matas eller en helsekost, alment ufarligt middel, der får kroppen til selv at regulere menses så det er en naturlig del af kroppens cyklus uden smerter
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.