8tilføjet af

lugten i bageriet

13 bagere fik natbesøg af T/S og politi. Mon det er etniske danske bagere, der de skyldige her?
20. maj 2005 06:51 Penge - Opdateret : 20. maj 2005 06:51

Razzia: Hver anden bager sort mel i posen

18 personer havde ikke orden i papirerne, da ToldSkat i nat besøgte 13 københavnske bagere.
En række københavnske bagerier fik i nat uanmeldt besøg af ToldSkat og politiet - og der var ikke lutter rent mel i posen.
ToldSkat og politiet gennemførte razziaen mod tretten bagerier i Storkøbenhavn på en mistanke om, at der både var sort økonomi og sort arbejdskraft. Og den mistanke holdt stik i en del af bagerierne.
Otte personer blev anholdt, fordi de manglede arbejds- og/eller opholdstilladelse, mens andre otte hævdede, at det var deres første dag på jobbet. Derudover indrømmede to at få dagpenge eller kontanthjælp.
En bagermester manglede at registrere sine ansatte, og de øvrige havde også uorden i kasseafstemning med mere.
Dermed havde 18 ud af 32 ikke rent mel i posen.
Kunne ikke huske sit efternavn
DR Penges reporter Mia Jørgensen var med ToldSkat og politiet på aktionen.
- Det første sted vi kom ind, sagde de, at der var fire mand på arbejde. Men det viste sig faktisk, at der var to mere gemt i kælderen. Og de opholdt sig begge illegalt i landet og blev begge anholdt, fortæller Mia Jørgensen.
ToldSkat oplevede aktionen som vellykket.
- Bagerne tog det meget stille og roligt. Der var nogen, der forsøgte at gemme sig, men lige så snart de blev opdaget, så opgav de med det samme og gjorde ingen modstand. En af dem sagde direkte "jeg er her illegalt". Han kunne så godt nok kun huske sit fornavn, men han fulgte med politiet uden bøvl, fortæller Mia Jørgensen fra DR Penge.
tilføjet af

der var gevinst

Før var der kiosker og grønthandlere nu bagerier, hvad bliver det næste de kaster sig over disse kulturberigere med al deres plat og svindel. Nu har vi forklaringen på hvordan de har råd til at kåre rundt i store dyre biler selv om de er på bistandshjælp. Der er kun EN løsning på dette problem og det er ud af landet, de tror de kan gøre som de vil og det er i kraft af den lille elite der tror de har patent på de rigtige meninger og holdninger og går imod det store flertal som trods alt har realitetssans. Venligst dalimill
tilføjet af

Hvorfor optræder myndighederne ikke konsekvent ?

Nu hørte vi om aktionen mod nogle bagere, som gav stor succes - og det var da godt.
Men hvorfor er man ikke konsekvente ?
Lav dog en aktion hver dag med bøder osv. indtil man i en periode ikke oplever nye overtrædelser.
Men sådan optræder Told & Skat ikke.
Vi ser det med kioskerne.
Tænk om man dagligt konfiskerede alle ulovlige vare i en kiosk - samtidig med en personlig bøde på 5.000,-.
Men skattevæsenet venter og venter på at deres enlige bødeforlæg skulle blive betalt - og i mellemtiden fortsætter ulovlighederne.
tilføjet af

Fup og svindel...... og kontanthjælp.

Hvis de ikke kan finde ud af det , så er det slut med at være direktør. Kriminalitet og fup og svindel er der mange penge i ( sodavands svindel i fjernsynet med skjult kamera). Vi andre kan kun drømme om at have en lille forretning , det kan nok ikke financieres ... men det kan de åbenbart - nemt få .
tilføjet af

Den bedste måde

er et spark i røven ud af landet. Vi andre må overholde landets love og regler. Så Ingen Pardon.
Tek-12
tilføjet af

ideer

Disse kriminelle udenlandske bagere og deres illegale ansatte skulle udvises af landet efter overstået straf. Dette middel vil være en kontant advarsel til andre herboende fremmede, som påtænker kriminelle handlinger.
tilføjet af

Bilka og Føtex!

De har egne bagerier og laver eminent brød i mange varianter!
Danskere bør afholde sig fra at handle hos de muslimske kiosker, grønthandlere, pizzeriaer, slagtere og bagere!
Men der er jo desværre mange, der synes, det er åhh så berigende med de fremmedartede madvarer, og når man nu ikke har råd, så er den billige cola jo...., og det er indvandrerfjendsk at gå uden om disse indvandrere der jo vil arbejde..... !
MÅ VI BEDE OM FLERE AFSLØRINGER AF FUSK OG SVINDEL I DISSE FORTRINSVIS MUSLIMSK-EJEDE INDVANDRERBUTIKKER!
Jeg mindes aldrig at have hørt omtale (negativ) af kinagriller, thaikøbmænd, jødiske butikker, polske butikker, eller russiske butikker. IGEN og igen er det muslimer, der påkalder sig spotlight for negative handlinger og samfundsbedragerisk adfærd ! ! !
tilføjet af

fusk

Også i en hel del af de muslimsk ejede frisørforretninger og restaurationer svindles der med moms og skat samt med sort arbejdskraft. Også her må told-skat gribe mere ind. De fremmede indehavere, der bevidst laver svindel må efter straf sendes ud af landet.
tilføjet af

Nemlig!

Og idag var det så rengøringssektorens tur.
Resultatet er stadig beskidt arbejde!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.