11tilføjet af

gider nogle lige hjælpe mig

jeg har lige brug for lidt hjælp her..... jeg er 24og på mit job er der jordens dejligste gifte mand:o( denne mand sender mig sms'er hele tiden altså i arbejdstiden og de sms'er er ikk for børn, han ligger meget op til at vi skal være sammen (sexuelt ikk fast), og jeg er nu hoppet med på denne ide...( han er jo lækker).... når vi taler i telefonen fortæller han hvor meget han har lyst til mig osv.. problemet er faktisk at jeg er bange for han har det hele i munden, og han måske ikk er til en skid, hvilket så ozz er iorden ( han er jo gift)men jeg har jo så desværre fået lyst til ham.. mit spørgsmål er nu,skal jeg kører på og se hvor langt jeg kan komme med ham... eller skal jeg droppe det...jeg er ikk forelsket i ham,der er ikk noget i det andet han er lækker.. så jeg kæmper ikk med nogle følelser overhovedet.. jeg gad bare godt prøve ham af...:o)

godt nytår til alle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tilføjet af

Lad være..

Hej Mulle.
Jeg synes det er en rigtig dårlig idé, hvis manden nu har familie med børn og det hele.
Du vil bare gerne prøve ham af, OK men find nogle der ikke har en familie at tænke på, det kan meget nemt være, at du bliver slemt skuffet over ham i sengen, men hvis det nu er det bedste sex du har fået, bliver du skyld i at en anden familie går i opløsning, hvis nu du bliver besat af ham!!!
Knus Pia.
tilføjet af

Helt uenig

Vil lige komme med en kommentar til bemærkningen om at det er Mulles skyld hvis en hel familie går i opløsning.
Det kan sku da aldrig blive hendes skyld, det er da ikke hende der er utro.
Kollegaen har lagt op til det længe, er det ikke et tegn på at alt ikke er som det skal være på hjemmefronten, eller hører han bare til de mænd der skal bekræftes af en ny sexpartner ind i mellem. På et eller andet tidspunkt opdager lillemor det. Er det så den kvinde ,han på det tidspunkt har gang i, som er skyld i at ægteskabet ryger? Gu' er det ej; det er ham selv,
Uanset hvad, så er det ham der er på gale veje.
Hvad hvis han ikke fortæller at han er gift når han indleder et forhold? Hvis er skylden så? Stadig hans partners - nej vel?
Mulle må gøre op med sig selv hvad hun vil, men hun kan aldrig være den der bliver skyld i en splittet familie.
tilføjet af

Samvittighed!!!

Hej Mulle!
Hvis din samvittighed er til det skal du gøre det - ellers ikke.
Men eftersom du VED at han er gift, synes jeg måske lige du skal overveje et par gange - det kan godt være du ikke direkte er skyld i at en familie (måske) går i opløsning, men du har bestemt være med til at skubbe til læsset....
Og der er ikke et spandfuld men et helt landfuld, så hvorfor lige ham?
Godt nytår til dig også!!!
tilføjet af

Hvor ondt skal/må det gøre

Hej Mulle
Jeg er en mand og har faktisk oplevet det du beskriver, bare med modsat fortegn, du ved ikke hvor ondt det gør, når det bliver opdaget og en skilsmisse er resultatet, især hvis der er børn i forholdet. Mit udiskutable råd er - lad vær med det - du skriver ikke noget om hvor gammel han er ?? men som 24 årig må du da kunne finde en at holde af, en som ikke er bundet i et ægteskab, der må da være en som kan/vil holde af dig eller? Jeg er selv alene på 8. år efter den oplevelse.
tilføjet af

Tænk dig om

Og tænk dig så om én gang til - gifte mænd er "gift" for os almindelige Q er...Hvis du mangler spænding så gå ind og chat på Scor eller swingers DK. Eller gå en tur i en swingerklub - hvis dette ikke hjælper tænker du dig om én gang til - og derefter sætter du dig i et hjørne og tænker over hvad han mon vil med dig - kan du lide at blive brugt af en "gift" mand der "kun" søger lidt spænding - hvis dette ikke hjælper så prøv at tænke dig om én gang til...
tilføjet af

Gjorde det - blev lykkelig

Kære Mulle
Jeg er en pige som dig, og har været igennem det hele for nogle år siden. Jeg var ung, meget ung, og en gift kollega faldt pladask for mig. Han havde et barn derhjemme, men deres forhold kørte ikke som det burde. I starten var vi også kun sammen seksuelt, og jeg forventede ikke mere, og jeg håbede ikke på mere, for vi havde det begge, troede jeg, fint med at være sammen i hemmelighed, og hemmeligheden holdt virkelig, det er ALDRIG blevet opdaget af hans kone eller familie. Efter et halvt år spurte han, om han skulle gå fra sin kone, og jeg sagde nej, det ville jeg aldrig få ham til. I løbet af det næste halve år udviklede det sig mere og mere, og jeg blev efterhånden også følelsesmæssigt forelsket i ham, fordi han jo blev ved med at fortælle hvor meget han holdt af mig, og hvor højt han elskede mig og ønskede at vi skulle være sammen. Han var ikke sammen med sin kone seksuelt i omkring et år, efter at han havde sagt til sin kone at han gerne ville skilles. Halvandet år efter vi havde indledt vores forhold blev han alene, og sommeren efter kunne vi endelig officielt være sammen. Ingen var længere stødt over at vi var sammen, der var jo gået et godt stykke tid. Vi er stadig sammen, og elsker virkelig hinanden. Så i det forhold som startede som et hemmeligt udelukkende seksuelt forhold, er nu resulteret i et kommende bryllup og barn... Det kan lade sig gøre, og vi er lykkelige!
Held og lykke med dit valg, men vær opmærksom på at man ikke altid kan blive ved med at holde sine følelser uden for.
Godt nytår, og de bedste ønsker for fremtiden til alle!
Knus Fie
tilføjet af

Glem ham

Han er da vist kommet ind på det forkerte spor. Desuden at du arbejder i samme firma kan forværre situation, hvis du begyndte noget med ham, for risikoen er at hvis ham dropper dig, ja hvad gør du så .. I er jo stadig samme sted. Pas meget på at der ikke bliver tale om sexchicane fra din/hans side og måske fyringer kommer på tale ..
tilføjet af

pas på følelserne!

Jeg vil bare lige advare dig, om at indlede et seksuelt forhold til en gift mand!!! Du skal være klar over, at du kan blive mere følelsesmæssigt involveret end du selv regner med, og det kan blive til ulykkelig forelskelse. Jeg har selv været der, indledte et seksuelt forhold til en ung forlovet mand og jeg blev tordnende forelsket, men der var ikke andet end sex fra hans side. Jeg vidste ikke han var forlovet, men det følelsesmæssige var det værste.
Jeg tænkte ligesom dig " han er jo lækker" og "jeg vil bare prøve ham af", og sendte ham en sms en dag. Han kendte mig ikke, men jeg ville gerne kende ham, og han var fristet, hvilket blev til vores sex-forhold.
Efter 4 mdr ville han ikke have sex mere, da han havde fået dame på.(sandheden kom først frem der, at han var forlovet)
Jeg er stadig forelsket meget, og han er begyndt at smse igen, da hans nye forhold ikke gik,Så er jeg jo god nok, så står jeg der med begge ben dybt begravet! og jeg er down on my knees for him.
Skal man sige ja til noget nyt SEX eller skal man skippe ham for altid, når man nu er blevet fyret en gang. Jeg bliver jo udnyttet, men går selv med til det..Så derfor pas på følelserne i det!! good luck
tilføjet af

Gitte Gitte Gufbolle

Nu holder du med at lufte dine kvindesagslilla underbukseideer. Selvfølgelig er det mulles skyld!!!!!Kvinder er skyld i 85 % af alverdens ulykker, de klæder sig alt for udfordrende og lokker mænd i fordærv.
tilføjet af

lad være

Hej jeg fårstår dit problem. Men jeg syntes ikke at du skal gå videre hvis du mener at han har det hele i munden og ikke tænker over hvad han snakker om... Find en anden du vil have meget mere glæde af!! c",)
Det kan også være at han ikke får nok sexuelt med hans kone og derfor BARE vil gøre det med dig..
hilsen Ghita fra Fyn
tilføjet af

Kæreste Mulle

Kæreste Mulle!
Jeg kan så udemærket forstå dig. Jeg har selv prøvet det.....jeg havde bare oss lidt følelser indblandet i det.
Manden var lækker, sød og overdejlig - jeg var single - han forlovet og 2 børn. Hans forhold knirkede hjemme.
Jeg var lige startet på et nyt job, da jeg mødte ham. vi sms`ede hele natten - hver nat! Jeg fik ingen søvn, men var alligevel helt oppe og kører. Kunne ikke klare tanken om en fridag, for så så jeg ham jo ikke de dage. Glædede mig vildt meget til at komme på job hverdag, bare for at se ham, være i nærheden af ham, "stjæle" kys så tit det kunne lade sig gøre.
Efter en julefrokost i afdelingen, aftalte vi at evt. mødes om aftenen (sent), når hans afdeling var færdige med spisning og bytur.
Han sms`ede mig kl.12 om aftenen og spurgte om jeg gav kaffe og jeg svarede selvfølgelig ja.
Jeg var godt klam i hænderne da han kom og jeg kom (ved et uheld) til at stå under min mistelten, hvilket resulterede i hede kys. Kaffe blev godt nok lavet, hældt op i vores krus, men vist aldrig drukket.
Det var den hedeste nat jeg længe havde oplevet og var lidt ked og følte mig lidt ensom, da han tog hjem kl.4 om morgenen. Nu ville jeg jo ikke se ham før om mandagen - kunne ikke klare tanken - sendte ham et "kærligheds-digt" på sms, som hans forlovede desværre læste dagen efter. Men hun havde heldigvis ikke set hvem den var fra, så han undskyldte med at den var kommet til den forkerte.
Vi har været sammen nogle gange indenfor et års tid, men det blev efterhånden mere sjældent, da han ikke kunne slippe så meget væk hjemme fra.
I dag er vi gode venner og kan godt mindes den dejlige tid vi havde sammen og jeg kan da oss den dag i dag savne den tid.
vi mener bedde to den dag i dag at det var skæbnen som førte os sammen den dejlige tid.
- det jeg vil siger er, at kan din samvittighed holde til det, så gør det. Jeg ved godt at der står en tilbage som måske bliver såret - eller du selv bliver. Et sted fortryder jeg intet og et andet sted er jeg ked af det på hans kone( han blev gift med hans forlovede) vegne.
Tænk dig om - eller lad skæbnen bestemme.
Krammer fra mig
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.