2tilføjet af

Ungdoms bolig?

jeg ved ikk om det er det rigtige sted at skrive det her .
men jeg har lidt problemer derhjemme. min far har nærmest bar smidt mig ud, ell han vil i hvertfald ikk ha noget me mig at gøre . såå lii nu bor jeg hos min mor og hendes kæreste. det går ogs fint. men vi har virkelig penge problemmer & plads mangel!
vi har et værelse, hvor min lillebror på 9 og jeg sover. Min mor og hendes kæreste sover på sofaen , og tit er min kæreste der ogs og sover . dvs vi er 5 personer i en lille 1 værelses lejlighed.
jeg er 14 og min kæreste blir snart 17 , han er lii blevet smidt ud a sin far , såå han bor hos os lii for tiden . Kæresten og jeg har snakket om at få en ungdoms bolig i et stykke tid nu. for vi ka simplethen ikk holde det ud mere.
det jeg egentlig ville spørge om hvordan man ska ha det for at ku få sådn en ungdomslejlighed? hva det koster? og hvilke krav der er? ;/
nogen der ka hjælpe mig? please (:
tilføjet af

Tror du skal ha fat i kommunen..

det lyder som noget de kan og skal hjælpe med... da du er meget ung kender jeg ikke reglerne for ungdomsbolig, men ellers skal man vist normalt være under uddannelse.. Men kontakt din sagsbehandler på kommunen, be om at få en, hvis du ikk ved hvem det er, og så forklar din situation...................... I har da brug for hjælp.
Held og lykke [l]
tilføjet af

ja...

ja se og få og bestilt tid. det er helt urimeligt at bo så småt. men en ungdoms bolig koster ca i det hele 2500 til 3000 kr. med det hele. der er også i nogen kommuner der er bofælleskab for unge mennesker. men i skal hver især få bestilt tid hos hver jeres sagsbehandler.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.