8tilføjet af

OK!, i morgen er det far`s dag, "min far`s dag".

Specialt min far`s dag, han bliver 75år, også skal han komme her og spise, men hvad i himlens navn laver man?, der kommer også 4 af han`s søskene fra Jylland og den enes mand, de starter hos min søster Kl: 14.30 med kaffe og kage, Ca Kl:16.30-17.00 vil de så være hos mig, de vil hjem til Jylland igen samme dag, (hvilket jeg udemærket godt forstår), men de har tid på færgen Kl:19.00.
Er der nogen der har et godt foreslag?.
Venlig Hilsen Poul jørgensen
tilføjet af

Hvilken del af Jylland kommer de fra?

hvis det er Sønderjylland ved du sikkert selv, at du roligt kan servere både hjemmebagte muffins, pleskner, cookies og othellolagkage samt 117 sønderjyske egns-kager for dem, selvom de lige har fået kaffe og kage 😃
Ellers, bare sort kaffe 😉
tilføjet af

Hvad er din fars livret?

- det må da næsten være afgørende at gøre det så godt for ham som muligt. Med den fart de jyder har på (er de virkelig jyder?) kan det da være ligegyldigt, om de når at spise færdig. Gammelsultne er de nok heller ikke, når de kommer.
- Seriøst, din far skal vel ikke have "ringere" mad, fordi gæsterne ikke tager sig tid til at blive bænket ordentligt.
tilføjet af

prøv med at det er forkert dag

kom en anden dag i stedet
tilføjet af

han skal naturligvis

have serveret "mormor-mad". Her i huset er det en god hamburgerryg (fra slagteren) glaseret i honnong og sennep og stegt i ovnen. Dertil dampet spidskål, nye kartofler og sennepssovs. Til dessert æblegrød med SØDMÆLK - helst økologisk, upasteuriseret, det minder mest om den nymalkede.
En ide? God fornøjelse i hvert fald!
tilføjet af

Ikke SønderJylland, men der imod

Fra Randers, ved gud!, det er de dejligeste menesker på jorden, de bekymre sig for andre, bare ?, ja det ved jeg ikke, man ?, sjælland kan ikke hamle op på siden af "jyderene" når det drejer sig om "kærlighed" for andre.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Min far`s livret?.

Stegte ÅL, røget ÅL, ÅL i gelè, kogte ÅL, bare det har noget med ÅL at gøre, så er min far lykkelig, (men ÅLène skal vi selv ud og fange, jeg skal bare lige havde lavet båden), du kan se komikken i det!,ikke?, men det skal vi ikke havde, der er andre end min far, han`s familie kommer også😮, og deres livret er ikke ÅL, dem fik de rigeligt af da de var børn, deres far fiskede i fjorden(Randers fjord), men OK der er købt nogle røget ÅL til min far.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Du har ikke set min far`s lille søster?

Nej, Pjat, men nu er det altså i morgen at min far bliver 75år, og det er da noget af en alder, han savner sin familie i Jylland, det ved jeg, han har fået min WV autocamper, vi er ved at lave den, den vil han på ferie i, i Jylland, og jeg forstår ham godt.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Ja!, det lyder da lækkert, men!.

Gæsterene er kun her i Ca 2½-3 timer, inden de tager "hjem"/til Jylland, men jeg skal prøve at lave det en dag, en dag hvor der er mere tid😉.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.