6tilføjet af

forelsket i 2

kan man være forelsket i 2 ?????
den ene er min kæreste, vi har været sammen i 6 måneder og jeg elsker hende virkelig meget, vi havde været virkelig gode venner i 2 år inden jeg overhovedet blev forelsket i hende.
den anden var en jeg mødte helt tilfældigt ved en ven og så fik vi lidt og drikke så hun ikke kunne køre hjem, så hun sov der og da der ikke var særlig meget plads delte vi en enkelt seng, og selvom vi begge har kæreste på og havde det da vi sov sammen, lå vi og holdtes om hinanden og flettede fingre og nu er jeg helt vild med hende, og hun har sagt at hun godt vil have et forhold med mig vis hun ikke havde kæreste på.
er jeg forelsket i to ?
hvad gør man i sådan en situation som denne, jeg er komplet forvirret 😮
for god ordens skyld skal det siges jeg er 17 min kæreste er 15 og den anden pige er 17
tilføjet af

Forvirring...

En klassisk fejl i den alder er at forveksle liderlighed med forelskelse. Det lyder ikke som om, du vil være i stand til at tilbringe resten af din tilværelse med din kæreste - horn der skal løbes af osv. Drop hende og lev lidt.
tilføjet af

hmm

det er ikke liderlighed så godt kender jeg mig selv,
men tak for rådet,
tilføjet af

Men du har brug for at komme væk...

Ellers ville du ikke pludselig være forelsket i en eller anden, du har mødt til en fest. Den slags vil ske for dig hele tiden, hvis du ikke kommer væk fra din kæreste. Man kan først finde ro i et parforhold, når man er færdig med at "forelske sig" i tilfældige piger.
tilføjet af

mmmmmmmmmm

nå køre hun bil når hun kun er 17. nå ja det må politiet tage sig af.
men det andet ja man kan godt være forelsket i 2eller 3 og mange flere
men det kan ikke anbefales for hvis den ene finder ud af det SÅ HAR DU ET PROBLEM unge mand så får du et satans belagde for slet ikke at tale om hvis de rotter sig sammen om dig. så se at få styr på det altså den ene var 15 og den anden var 17. så ville jeg vælge hende på 15 man skal altid vælge en ung kone for gamle skal de nok gå hen at blive.😉
tilføjet af

nej det må man ikke

jeg mente nu også scooter xD
tilføjet af

jah

du har nok ret, jeg tror jeg følger dit råd, men det skal gøres face 2 face sårn noget så det må vente til mandag
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.