8tilføjet af

Billig bryllupsbuffet, hjemmelavet??

Nogle der har nogle gode ideer til hvordan man kan sætte en god buffet sammen til et bryllup.. Er lidt kræsne mennesker der skal til bords.. kan selv kun komme på glaseret skinke, oksefilet, frikadeller med kold kartoffel salat, flødekartofler, alm blandet salat, evt tomat salat. flute dressing, tzatiki..
hele vores bryllup + barnedåb skal kunne holdes for omkring max 10000 med alt (ringe, tøj
mad osv,.) Ved bare ikke helt om det er muligt, men vil se om det kan lade sig gøre..
tilføjet af

I kunne

jo stadig dele det op i foret, stadig på buffeten så hovedret og til sidst desert + kaffe, altså så det kommer ind af 3 omgange, hvis du forstår hvad jeg mener🙂
tilføjet af

mindst 2 muligheder

hør her, der er ikke noget skønne re end at blive indbut til så stor en fest, vi pensionister der har ca. 4600 kr udbetalt om måneden, er det ret bekosteligt at komme med gave, taxi m.m., så for alle parter så gør sådanne ! inviter kom som du er og medbring ingen gaver, men en lille anretning og lille smugle drikkevarer, så vi kan hygge os sammen! vi lever musikken i form af vores hyggelige cd- afspiller, men skulle du have et festlig indslag er det meget velkomment, vi glæder os til at se dig.
eller i kan købe noget rigtigt godt pålæg hos en god slagter, noget hjemmebagt rugbrød, så skal det nok også gå.
Så held og lykke med jeres fest!!!
tilføjet af

ja..

Ved bare ikke rigtig hvor meget man kan lave til forret.. vi har et såkaldt familie laksefad vi altid bruger, men det er vidst bare ikke helt nok.
desserten regner jeg med blev bryllupskagen..
tilføjet af

Det var også en ide

DEt lyder da også som en god ide.. men tænker bare.. det måske ikke så smart med al den mad i bilen mens man er i kirke, men okay, det er en forholdvis kølig tid på året, så det der skal holdes koldt kan jo sagdens holdes koldt, og det der skal varmes igen kan man lige lune under en glas vin når folk er kommet..
vi er også to, og har kun 4700 udbetalt til alt forbrugog opsparing, så også derfor vi må holde det lidt i det lave, når nu der kommer et barn også..
tilføjet af

med alle de varme retter du

nævner, skal der bruges en stor ovn, eller ihvertfald flere ovne.
du skriver heller ikke hvor mange gæster der kommer.
istedet for gaver, kunne du måske bede gæsterne om kontanter, selvom det nok ikke er helt rigtigt at gøre det.
du må ikke købe oksefilet i et supermarket, for kødet er ikke modnet, så gå til en rigtig slagter i god tid, og bed ham om at reserve den filet du skal bruge, du kan muligvis også få slagteren til at lave alle de varme retter for dig.
pålæg, eller kold bord, er en meget dårlig ide, jeg kender et par som bestilte i et supermarket, og det havde intet at gøre med festpålæg, det var mest roastbeef lavet af lårtungen (meget sej) samt salami, leverpostej, rullepølse, og andre daglige pålægsvarer.
hvor bor du, hvis du bor i nærheden af en kokkeskole, vil mange af eleverne meget gerne lave maden, som en del af deres uddandelse, og naturligvis gratis, måske skal du blot servere lidt colaer til dem.
tilføjet af

smiler

Meget af det ville servere koldt, hvert fald kødet, ville nok kun være fløde kartofler der skulle serveres varmt.. ellers kan man købe flamigo kasser billigt i silvan ved jeg..
Regner med ca en 30 personer.. kan nok ikke komme længere ned i antal uden nogle blive blive skuffet.. (har begge to store familier og mange venner)
tilføjet af

Vi lavede en italiensk buffet

Hej
Da vi blev gift sidste år lavede vi en italiensk buffet...ikke svært og kan selv variere, hvor dyr du vil lave det
Vi lavede:
Pizzaer med forskelligt fyld - fx vegatar etc
Tærter
Tomatsalat m oliven
Skinke og melon
Kyllinge wraps
Forskellige pølser - chorizo, salchion osv
Brød fra en bager
Roastbeef fra en slagter
Vi startede ud med nachos med ost, guacamole dip, salsa osv til (men vi kan også godt lide nachos). Men ellers lav melon/skinke, lidt fisk - lidt let til forret - buffet til hovedret og bryllupskage til dessert (det gjorde vi). Man kan seriøst ikke spise mere bagefter alligevel...
Håber, I får en god dag...
tilføjet af

Rødbedesalat - -også? den er god ´prøv den inden!

4 små rødbeder skrældes og skæres i små firkanter ( rå)
2 spk god DANSK honning
1 citron ( presset og blandes med honning det vil "smelte honningen" )
2-3 æbler der er lidt fast i det, for eks Coxorange, skrældes og skæres i små styller
2 -3 fed hvidløg knuses
Det hele blandes, det har en flot og indbydende farve.
Det kan fint laves dagen før!!
Det er noget der også gør en hverdags mad FESTLIG!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.