6tilføjet af

Hul i emballage/hak. oksekød/tør du?

Hej derude
Øv er lige kommet hjem fra SuperBrugsen og opdaget, at der er et stor hul i plast-emballagen i mit hakkede oksekød. Det lugter temmeligt sødt, men ser frisk og rødt ud. Det er produceret den 16. - og skal kunne holde sig til den 24.
Ville du turde at spise kødet - det skal bruges til milionbøf??? Please svar hurtigt, da jeg er kanonsulten😉
På forhånd tak.
tilføjet af

Spis bare men husk at

Skrive afskedsbrev først.😮
tilføjet af

Badvr

Nul, så hellere en rugbrødsmad -
man ved aldrig, baktusser er der rigeligt af -
Madforgiftning HAR jeg haft ... ALDRIG IGEN -
3 dage med opkast, splinterskid helt uden at kunne styre sine reflekser - Pyhaa -
Pas på dig selv -
I bedste mening
guller
tilføjet af

helst ikke

Nej siger laboranten :-)
tilføjet af

Tak for svar

Øv - men vælger at lytte efter jeres råd og bestiller mad fra grillen.
tilføjet af

Hul i emballagen eller ej

- Hvorfor i alverden køber du kød, der har været hakket i 3 dage. Havde det været hakket i dag og der var gået hul i indpakningen på vejen hjem var der ingen problemer.
tilføjet af

Præcis

Har også været på madforgiftningsholdet og det kan absolut IKKE anbefales. Det var RÆDSOMT og det tog fandme lang tid, før min krop var normal igen! Jeg måtte nippe min mave igang. Små bidder af gangen, pause....små bidder....pause...osv osv. Det var sgu en lang proces.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.