3tilføjet af

White is beautiful...?

Hér i den vestlige verden kan folk ikke blive brune nok, men i Afrika og Asien er det lige omvendt, dér er hvid hud det eftertragtede:
http://www.jp.dk/udland/artikel:aid=3871780/
Måske viser dette at mennesker stræber efter at blive det der er anderledes end dem selv.
tilføjet af

Eller måske at

nogle mennesker prøver at skille sig ud fra dem de omgås, for at blive mere i øjnefaldende eller/om for at føle sig mere unikke.
tilføjet af

Eller også ....

...er den karamelfarve bare den mest eftertragtede. Altså en slags universal-farve, som både hvide og sorte efterstræber.
Se bare de afro-amerikanske hollywood-skuespillere. De er som regel også sminket meget lyse, især når de optræder i sammenhæng med hvide skuespillere. Halle Berry, de smukke væsen, er jo slet ikke "sort" på film. Bare en lidt solbrændt "hvid"!
Måske et udtryk for politisk korrekthed.
tilføjet af

Ja måske,

det kunne også være at mennesket bliver mere og mere ens indeni og udenpå, nu hvor interracial parforhold bliver mere almindelig, sorte før børn med hvide, hvide med gule og gule med sorte....i sidste ende burde vi vel ende med en eller anden universalfarve som du selv nævner... måske ikke fordi det er den mest eftertragtet farve som sådan, men måske mere fordi det er den farve der repræsentere menneskenes samlede "gennemsnitsfarve" og det derfor er den farve der unægteligt vil blive den "eneste farve" i den sidste ende, og derved vil blive betegnet for den idelle farve.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.