40tilføjet af

Dansk folkeparti!!

Pia kærsgård mener at dansk folkeparti er et midterparti... Jeg er ikke enig... Hvad med dig??
tilføjet af

Mener ikke solen er gul, gør du. ?

Nej jeg mener heller ikke at Dansk Folkeparti er et midterparti. !!!!!
Fortæller du os andre hvorfor du ikke synes Dansk Folkeparti er et midterparti, så kan det være at vi også fortæller dig lidt mere om, hvorfor vi enten mener det er et midterparti eller ej.
tilføjet af

Midterparti eller ej !

DF tør i det mindste stå frem og sige det de fleste danskere tænker !!!
tilføjet af

DF er et midterparti, eller lidt til venstre

Sørgeligt at konkludere, men der er alligevel hvad jeg vil gøre. Det er nemlig i Danmark karakteristisk for et midterparti, at de er villige til at beslaglægge produktive menneskers indkomst, såkaldte nettobidragerer, og dele denne ud til hvem de anser for at kunne sikre dem indflydelse.
Af gaver kan nævnes ældrechek, og penge til de såkaldte svage, sidstnævnte en udefineret størrelse som medfører at de fleste danskere får vand i øjnene når blot begrebet nævnes.
DF er i alle henseender et socialistisk parti, også på invandrersiden. Hvorfor dog det spørger du? Jo, når en stat er indrettet således at alle kan få også selvom de ikke bidrager, så vil der på et tidspunkt opstå et problem. Den invandrerpolitik som blev ført i DK i halvfemserne ville, hvis den havde fortsat, have ført til en gradvis forringelse af de offentlige finanser. Altså de her produktive mennesker jeg talte om før vil skulle betale mere og mere til dem som får, uden at disse behøves at bidrage. Den politik som DF er garrant for er derfor med til at sikre velfærdsstatens overlevelse, og hvis dette ikke er socialistisk ved jeg ikke hvad er.
Der er intet liberalt i at ville holde folk ude af landet, ligegyldigt hvilken hudfarve de har. Derfor, og pga økonomisk politiske holdinger, placeres DF inde på den politiske midte. Her befinder de sig sammen ved næsten alle partierne i folketinget, og som sådan er det klassiske politiske spektrum med venstre-højrepartier som vi kender det, ved at være udtjent.
tilføjet af

Hun har forpestet stemningen i Danmark

Hadet er vokset det er en skam , Pia tager patent på Det Danske skal hun have Lov til det? Venligst JChr
tilføjet af

Hvis du ser bort fra modstanden

Hvis du ser bort fra deres modstand mod indvandre og flygtninge.
Samt hvis Jesper Langballe og Søren Krarup ikke var medlem af folktinget for dem, så måske.
Mvh
tilføjet af

Ikke had ... respekt !

Hun har da ikke skabt had i DK ..... hun ønsker til gengæld at skabe respekt FOR DK !!!
Er det så forkert at forlange/forvente, at man som indvandrer/gæst integrerer sig, og ikke bare tager for sig af retterne, samtidig med at man proklamerer at man absolut ikke vil give sine børn mulighed for at være som, og sammen med, danske børn ??
Absolut ikke !!
tilføjet af

Hørt!!!

Der var så vidt jeg er orienteret intet problem før Pia Kjærsgård begyndte at blæse det op! Had avler had, og hvornår fatter folk det??? Der er, efter at Pias skingre stemme er blevet mere og mere magtfuld, blevet fokuseret mere på "problemet"! Det er problemet!
Jeg siger ikke, at man skal lukke øjnene men bare huske at kigge indad!
tilføjet af

Det kan man ikke!

Hvis det altså ikke var det hele deres politiske program var bygget op om...!
tilføjet af

klart og smukt formuleret

ingen kommentar.
tilføjet af

Ja, enten er det den vej eller...

også er det DF, der har gjort danskene til en lille selvfed flok neo-fascister.
Hvordan kan du for øvrigt påberåbe dig flertallets mening?? Jeg håber sgu ikke at det er rigtigt..
tilføjet af

Nej nej nej

Lad mig mane den udnævnelse , som DF har givet sig selv, godt og grundigt i jorden.
Efter at DF havde brugt en weekend på at opildne hinanden til fremmedhad, går de ud og proklamerer sig selv som et midterparti..! Stop! Kan I se noget galt allerede her???
Hvis sandheden skal frem så er det hverken socialisme eller liberalisme, der præger DF.. Det Nationalsocialisme! Hvilket er socialisme... kun for OS.
Og derved mister den hele værdien og har intet til fælles med socialisme.
Folk er ikke glade for at høre det, men det er nationalsocialisme, og det navn kender vi hvor fra???
Ja, nemlig det gamle Nazi-Tyskland. Eller Stalins ide om socialisme i ét land. TAK, det lettede.
tilføjet af

PS.

Det er rigtigt, at der ikke traditionelt er noget liberalt over at lukke af over for indvandrere, men det er tendensen i Danmark. Men en ting er sikkert: Der er ikke noget socialistisk over det!
tilføjet af

hellere neofacist end betonkommunist

ingen kommentarer.
tilføjet af

Ja, det har du jo lov til at mene...

Ingen kommentarer
tilføjet af

heldigvis for det

ingen kommentare.
tilføjet af

tak for det

ingen kommentar.
tilføjet af

hørt!

ingen kommentar.
tilføjet af

Heldigvis for?

At det er tendensen for liberalister eller at det ikke er socialistisk?
tilføjet af

Hvorfor egentlig ikke?

Hvorfor har du egentig ikke nogen kommentarer? Er det fordi, at du ikke har nogen argumenter eller fordi du ved at du overskrider reglen om hetz?
tilføjet af

heldigvis for en ikke socialitisk trend

ingen kommentar.
tilføjet af

hetz mod hvem?

ingen kommentar.
tilføjet af

Mod..

alle der ikke har grisefarvet hud! Det er bare noget, jeg går ud fra efter som du kalder dig selv pianisten (da det næppe er fordi, at du spiller klaver høhø).
tilføjet af

snedig! men du udøver en hetz

ingen kommentar.
tilføjet af

Mod dig?

og prøv at svar med mere end to ord...
tilføjet af

nej men mod 12% af danskerne og så brugte jeg 6 ord

ingen kommentar.tak.
tilføjet af

Der er forskel på...

at gå imod en hel befolkningsgruppe eller flere befolkningsgrupper og folk der selv har valgt en holdning... så må den også kunne klare en diskussion ellers er den ikke god nok...
Siden du læser alting bogstaveligt, så vil jeg anmode om at du skriver et uddybende indlæg/svar.
tilføjet af

anmodningen afvist

ingen kommentar.
tilføjet af

Nå, men

i så fald får vi ikke mere ud af denne diskussion..... eller hvad det er.
tilføjet af

Fuldstændig korrekt

Din pointe er mere rigtig end du måske ønsker. Socialisme må ende i nationalsocialisme for at den kan overleve, derfor nærer socialisme også had til minioriteter. Had mod fremmede, had mod arbejdere fra Polen osv.
Et godt eksempel på dette had er forslaget fra en socialdemokrat, jeg mener det var i Slagelse, om at tvangssterilisere folk fra belastede miljøer. Disse menneskers afkom ville med meget stor sandsynlighed blive en udgift for det offentlige, og derfor skulle de forhindres i at komme til verden.
Når politikere kommer med den slags udmeldinger vil det meget ofte forplante sig til holdninger i befolkningen. Ikke når en ligegyldig byrådspolitiker fra Slagelser siger det, men det er mit argument at dette er en sygdom ved velfærdsstaten, som der vil bliver foreslået løsninger til fra højere sted. Velfærdsstaten fjerner jungleloven og derfor vil folk der tror de ved mere end andre (læs politikere), forsøge at lovgive sig ud af dette problem. En åbenlys løsning er så ved tvang, at sterilisere de forældre hvis børn skulle være døde men blev holdt i live af andres indkomster.
At kalde Dansk Folkeparti for nationalsocialister tror jeg desvære er et ilde varsel om det som kommer. Flere politiske partier vil kunne beskrives med dette ord ingen der er gået mange år.
tilføjet af

fælden gik ikke, grissefarvet el. ej

no comment.
tilføjet af

hvad vil du gøre ved det?

no comment.
tilføjet af

Ikke enig...

Hvis de ikke er nationalsocialister, hvad er de så? De påstår selv at være midtersøgende ja, nærmest socialdemokratiske, det er også sandt på nogle punkter (også fordi socialdemokraterne sælger ud). Dertil kommer navnet (DANSK folkeparti), idyl-fantasierne om vajende flagstang over smørrebrødsbordet og fremmedhadet. Jeg kan ikke se anden betegnelse, der passer bedre.
Ang. den Soc.Dem.-minister (som jeg mener var en forsker) så kan jeg ikke se at det skulle være symptomatisk for socialisme.
Så sent som igår så jeg Helge Adam Møller sige, at amerikanerne burde have beholdt Slimane længere. Det er en direkte udemokratisk udtalelse... men alle liberalister kan ikke blive bebrejdet at Helge Adam Møller er en mavesur millitærmand
tilføjet af

Uenig

DF repræsenterer ca. 15% af den danske befolkning, bestående af folk med lav uddannelse, eller ingen, ældre (igen uden uddannelse) med svag økonomi, som selv ikke er i stand til tage stilling til noget som helst. Disse grupper bliver styret (læs manipuleret) af nogle veltalende rapkæftede fidus-mager med talent for rage til sig især fra de offentlige kasser.
Prøv selv at dømme. Lederen af DF jeres kære Pia er en tidligere lortopsamler hos syghusvæsent, som aldrig har haft et regulært arbejde. Hun kan ikke engang kan lægge 2 og 2 sammen, men er aligevel rapkæftet nok til at lave helvede støj om udlændinge/invandre, at ingen af jer (inklusive dig) har været i stand til se at hun brugt dette her for at lægge rør omkring det faktum at hun har raget til sig rigtig mange milioner fra alle skatteydere i DK. Jeres Pia er hverken socialist, liberalist eller noget som helt ist'er. Hun er alt for dum og uinteligent til det
tilføjet af

slimane er en trussel, også for socialister

no comment.
tilføjet af

lorteopsamler er da også et arbejde?

no comment.
tilføjet af

Pianisten er da irriterende

Gad vide om han har noget at have sin holdning i eller han bare bekræfter dit udsagn...
tilføjet af

Hun er

faktisk nacisist *S*
tilføjet af

DANSK FOLKEPARTI

er en nødvendighed for danmark ellers overrendes vi af mindrebegavet og kriminelle asylansøger
tilføjet af

du vist en af de der med ufoérne

Hvad i alverden snakker du os - menneske- 30ér termonologi og nazi parafraser- tag dig nu sammen og glem alt de pjat. DF har ingen forbindelse til nazi miljøet eller noget andet facistisk- desuden kan jeg slet ikke for at man ikke kan være fremmed kritisk ( sorry kritisk overfor nye etniske berigelser med en kolinarisk bagrund som sikkert hvis jeg kendte den, er gevaldig hyggelig og kvinde frigørendel, uden en snært af klitoris omskærelse)og midterparti- du har vist delt den politiske areana op udfra for og imod fremmede og det vist noget af det mest snævertsynet man kan blive... var dig mor bonjo spillende, kurve flettende, mavedansende hippie med åbentkødsar 24/7??????
tilføjet af

Det bedste pati!

Dansk Folkepati er det bedste pati vi har i DANMARK!!! Så kan i lære det!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.