5tilføjet af

Hvad sker der med mit liv...?!

Hej alle..
Ville egentlig bar lige høre om noget.. Ved ikk om det hører til lige her, men nu skriver jeg det..
I det sidste lange stykke tid har jeg hjulpet alle mine venner når de har haft det dårligt.. Har tit taget fri fra arbejde for at få energi til at hjælpe dem når de ville få det dårligt. De har altid brugt mig som den første hvis de har været kede af det, og de har også kommet til mig som den første hvis de var vildt glade og havde det godt. Og det er jo fint.. Men nu er det bar blevet væk det hele. Alle dem jeg har hjulpet igennem de svære ting- de skriver aldrig mer til mig, og er ret så ligeglade når jeg har det dårligt.. Det eneste tidspunkt de skriver til mig på, det er når de IGEN får det dårligt.. Jeg har sagt til dem alle sammen, at de skal lade mig være hvis de kun vil snakke med mig når de selv er kørt helt ned.. Men det forstår de ikk.. Lige nu har jeg det som om at alt i mit liv er ødelagt og alt kan være ligemeget, men det er jo ikk det jeg vil.. Er igang med en uddannelse, men overvejer at flytte LANGT væk og starte forfra... Er det en løsning...?! Knus..
tilføjet af

Tja......

Hejsa!
Livet kan være svært for os alle.... og jeg personlig tror ikke på det er en god ide at flytte LANGT væk selvom det er det du har lyst til... jeg kender godt den "fælde" du sidder i... jeg har sat i nøjagtig den samme... m jeg så på det på den måde: Jeg hjælper folk, og de hjælper mig.... m der var ingen til at hjælpe mig.... så jeg satte mig ned med min mobil i hånden og begyndte at slette numre... Det blev til ret mange numre der blev slettet... men hvad sakl man med folk hvis de misbruger en så groft... og når du ovenikøbet tager fri fra dit arbejde for at hjælpe... og de som tak stikker en kniv i ryggen på dig... jeg FATTER dem ikke.... men du blir nød til at vende ryggen til dem næste gang de kommer... jeg VED det er svært.... men der er ikke andet at gøre... du skal også tænke på dig selv.... Her er min mail adresse: jonna21@sol.dk så kan du bare skrive hvis det er du har brug for at få læset af.... Mange tanker og qnuz.....
tilføjet af

Du er bare rigtig sej!

VIlle faktisk bare fortælle, at jeg synes du er rigtig sej! Jeg synes det er rigtig flot at du kan hjælpe folk så meget, at de altid kommer til dig. Det kan være rigtig hårdt, jeg sidder selv i den samme situation, men prøver virkelig på at tænke positivt, for jeg vil være stolt af at folk netop kommer til mig. Men tilgengæld, så er det også vigtigt at have nogle venner der også er som dig selv, som lytter til dig, og står bag dig når du har det svært!!! Jeg synes ikke du skal flytte væk, så flygter du bare fra det, for jeg tror det har noget med din personlighed at gøre. Folk føler sikkert at du bare er en rigtig dejlig person, som de synes der lytter til dem.. Men de skal ikke misbruge dig, du må fortælle de personer at du også har brug for de lytter til dig, skriv et brev til dem, det er nemmere at skrive det ned.. Vil meget gerne hører fra dig! Mange støttende knus
Tina.k@sol.dk
tilføjet af

Et lyttende skulder...

Søde.. op med humøret.. vi er massere af fyre herude som har lysten til at møde dig og lytte.. det er ligeud sagt nogle dårlige venner.. du er et godt menneske..og hvis verden kendte flere som ville den være et meget bedre sted.. så hold du bare fast.. tiden er til at møde nye mennesker.. vi går mod foræret.. og mon ikke det kan brínge noget godt..
tilføjet af

anonym

Hvad man lægger ud rammer en 3 gange så hårdt senere i livet. Husk det!
Det er ingen løsning at flytte væk. Jeg tror du føler dig snydt og udnyttet. Prøv at sætte dig selv lidt i første række et stykke tid, indtil du finder ud af hvor dine rigtige venner er! Man kan sige at du ikke har gjort noget galt og du behøver ikke have en dårlig smag i munden mht din egen attitude.
Husk..... Hvad man lægger ud rammer en med 3dobbelt kraft:-)
tilføjet af

Ta' væk og ta' langt væk!!!

Det kan faktisk godt være en løsning at rejse langt væk, for at få fysisk afstand til hverdagen og ens liv, og det kan give én nye kræfter og nyt mod på livet. Man skal dog huske at et liv et andet sted, også bringer en hverdag med sig. På det andet sted kan det måske være at hverdagen er lettere at fordøje, fordi du og andre ser dig på en anden måde.
Jeg har selv prøvet at rejse langt langt væk, ja faktisk om på den anden side af jorden. Og det var meget befriende på mange måder, MEN.... det er hårdt at stable et nyt liv på benene, pga. visa, kultur, sporg osv.
The bottom line:
Nogle gange kan løsningen være at springe ud hvor man ikke kan bunde, og få en på opleveren.
God vind!!!
Én der måtte om på den anden siden af jorden for at blive glad igen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.