1tilføjet af

rygestop med nicorette pille

Hej alle sammen.
Er der nogen herinde som har prøvet nicorette pillen.
Jeg startede men den den 6/1-2004 og det gik bare så fint, jeg havde ikke treng til en smøg og det hele var bare så dejligt.
Kunne besøge nogen som sad og røg uden at det generede mig.men her den 11/1-2004 fik jeg det så dårligt at jeg kunne eksplodere hvornår det skulle være,så min kæreste valgt så at finde min tobak frem igen men det smagte af h.... til så det er jo godt nok.Jeg suplere så med pillen og en smøg engang imellem,men er der nogen herinde som har prøvet det sammen som mig og klare alligevel at blive røgfri for så vil jeg meget gerne høre fra dem og hvad i gjorde.
Hilsen Storesoester
tilføjet af

Abstinenser?

Hej.
Jeg har ikke prøvet pillen, men er stoppet med at ryge for snart et år siden. Jeg brugte plaster og tyggegummi.
For mig lyder dine reaktioner den 11.1. som regulære abstinenser. Jeg ville mene, at du måske skal sætte dit nikotintilskud via hjælpemidler op i en periode for at undgå cigaretterne. Jeg ville da foreslå, at du prøvede med plastre og supplerede med pillen, når rygetrangen for alvor kommer over dig.
Min erfaring var, at det vigtigste i starten er helt at undgå cigaretterne - og så overleve på rygestopmidler i starten. Sådan som jeg forstod det - og som jeg også kom igennem det - var ved at bruge to midler i starten. Plastrene lagde bunden og tyggegummierne tog toppen.
Det er da bare enormt flot, at du er nået så langt. Jeg håber ikke du har mistet modet. Ellers er det vigtigt at tænke, at man kan starte med at rygestoppe igen. Det er vigtigt at få taget abstinenserne i starten. Det mener jeg er muligt, hvis man bruger hjælpemidlerne i tilstrækkeligt store mængder i den første tid, når abstinenserne vikelig kommer efter 'en.
Held og lykke med dit rygestop.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.