4tilføjet af

Syyylviaaaaa

Hvor er du henne Sylvia aka Brian Hansen?!!
Du plejer at have så skide travlt når det går fusionsklubben godt - hvad så nu når dit sekundahold blev spillet ud af Parken på røv og albuer ??
Chelsea som endda står midt i en krise; det siger vist mere om fusionsklubben end Chelsea hva' ?!!
Lækkert med en dukkert.....
tilføjet af

Hvad er mest ydmygende

at blive slået i en ottendedelsfinale i verdens bedste klubturnering af en af verdens bedste hold eller at blive smidt ud af pokalturneringen til Varde.😃
Og nej jeg er ikke FCK fan og ej heler en fan af Sylvias beskeder men FCK har squ gjordt det godt. De underpræsterede igår, det er sikkert. Og chancerne for at nå videre, selv før nederlaget var ikke vildt store. Det vidste de fleste af os vidst. Men at du er så farvet af dit had til klubben at du ikke engang kan se ud over det i europærisk sammenhæng er sørgeligt, og at du føler trang til at ydmyge fcks fans bagefter er nærmest direkte ynkeligt.
tilføjet af

Et byhold er for primitiv til spil i vintervejr

Et landmandshold ville være avanceret suveræn og slå dem stort i vintervejr.
tilføjet af

Pudsigt.....

Hvorfor er det man skal stemples som Brøndby-fan når man hader fusionsklubben ??
"...føler trang til at ydmyge fcks fans bagefter" - tjaa de har sgu godt af at blive pillet ned engang imellem når de i forvejen er så helvedes kæphøje....Men det forstår du nok ikke !!
Direkte ynkelig må stå for din egen regning - du kan jo bare lade være med at læse hvad jeg skriver !!
Fatter du det eller er det trods alt for svært at forstå ??!!!
tilføjet af

Åh jeg fatter det skam udemærket

men nu valgte jeg jo at læse og kommentere det.
At du stemples som Brøndby fan hænger jo sikkert sammen med at det typisk er dem der råber allerhøjest når det gælder FCK. At du katagorisk omtaler holdet som fusionsklubben bekræftede mig yderligere i det. Jeg har mødt en del Brøndby fans der gjorde opmærksom på dette men samtidig lige glemte at deres ejen klub også udsprang af en fusion. Men hvis jeg har taget fejl beklager jeg da. Honest mistake.
At du synes FCK fans er kæphøje kan jeg slet ikke nikke genkendene til, jo ok nogle er måske, inklusive Sylvia men efter at have nået ottendedelsfinalen i UEFA Champions League synes jeg squ også de har lidt at have det i.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.