4tilføjet af

Fjernundervisning - HD

Hej
Jeg har indtil videre læst et par små-ting på fjernundervisning men overvejer nu at læse HD via fjernundervisning. Jeg vil gerne høre fra folk der har erfaringer med at ta' de lidt mere tunge ting via fjernundervisning...
tilføjet af

HD er intet vær mere

For det første er HD bare en deltidsuddannelse som lever på det stærke brand ¨HD¨ som har været bygget op gennem mange år af handelshøjskolen.
HD 1. del er = en VVU uddannelse ligesom akademimerkonom.
HD 2. del er bare en diplomuddannelse på deltid.
derudover:
HD uddannelsen er blevet udvandet og er ikke hvad den har været. HD var ment som en teoretisk fordybelse for voksne mennesker der var aktiv på arbejdsmarjedet og dermed besad kvaliteter der kunne inddrages i undervisningssammenhænge. I dag er det mest helt unge lige fra gymnasiet eller handelsskolen som læser HD. Disse kan ikke forstå de store sammenhæng da de ingen erfaring har at bidrage med. De helt unge burde istedet læse en ordentlig fuldtidsuddannelse som HA el.lign.
Hilsen en HA/HD
tilføjet af

håbløs udmelding

Den holdning anonym kommer med er jo helt hen i vejret! Man kan da bare se på de job folk med hd kommer til at bestride bagefter, dette burde sige alt.
Derudover er fordelen jo at man kommer hurtigere ud på arbejdsmarkedet og skaber sig den erhvervserfaring mens man læser, som ervirksomheders hovedårsag når de dumper nye kandidater fra uni på.
Derudover skal man heller ikke glemme at man har en fin løn i perioden, og er fri for at leve på su og opbygge studiegæld.
HD er vildt anerkendt i erhvervslivet, og fortæller også om hvis viljestyke som de studerende er i besiddelse af. Dette kan også være en fordel når job skal søges.
HD´ere er mange gange mere atttraktive end kandidater fra universitet!!
Mvh
Peter, som har lækkert job, bl.a. pga min hd i finansiering:)
tilføjet af

Job muligheder.

Hvilket job har du selv fået ud af det Peter. Men måske er det lidt afhængig af hvor i landet man bor? Hvor længe siden er det du tog HD?
tilføjet af

Og sandheden...

Den ligger nokt et sted i midten :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.