2tilføjet af

Hvad sker der??!!

Hvad sker der??!! 12-13 årige der dyrker sex! Ja jeg er målløs!
Hørte i nyhederne forleden at i flere byer er man opmærksom på helt unge piger, der lader sig overtale til gruppesex og andre ting. Undskyld, men er det ikke på tide at forældrerne træder i karakter og lader deres unger blive en smule mere modne rent følelsesmæssigt, inden de også skal eksperimentere med sex!
Bare fordi kroppen måske er klar til sex som 12 årig, får ingen mig nogensinde overbevist om, at psyken er parat!
Muligt at forældrene ikke er klar over hvad deres unger laver, men så er der sgu glippet noget i opdragelsen!
tilføjet af

Jeg har

Jeg har bestemt den samme opfatelse af tingene som dig, for hvor er det dog forfædelig at se små piger mejer sig ud damer i den alde, bare deres måde og klæ sig på burde få forældre op mærkerne, hvad ligner det at børnene stiller i skolen med bar navle ja du da tilstå at dete kun kan friste svage sjæle der går med sådanne tanker.
Men om det er fordi at den genaration, som har
været igennem det man kaldte den fri opdragelse, ved jeg ikke og det så er derfor de ikke kan finde
ud af det med deres egne børn.
Can.
tilføjet af

enig

Jeg er til dels også enige med dig i det med den måde nogen af de helt unge piger klær' sig. gad vide hvad forældrene tænker...men det er måske presset for at deres børn skal ligne alle de andre.
Jeg er ikke sippet på nogen måde - jeg går selv udfordrende klædt til tider, men jeg er voksen og kan tænke over de konsekvenser det kan have og de signaler det kan sende til de forkerte mænd.
Jeg havde en rystende oplevelse da jeg for 1 år siden var i praktik i forbindelse med min uddannelse. I min praktik indgik samtaler med dømte seksualforbrydere. Et par stykker af dem var deciderede pædofile og var dømt for seksuel omgang med mindreårige, helt ned til 6 års alderen! Under den ene samtale sagde den ene mand ligeud, at han nød hvordan udviklingen i tøjstilen havde ændret sig, således at han nu kunne sidde helt bramfrit på gaden og se på små 10-11 årige piger i tætsiddende og udfordrende tøj. Behøves jeg at sige at jeg var tæt på at brække mig og måtte finde alt min indre styrke frem, for ikke at rejse mig og stikke en kniv i hjertet på ham!
Selvfølgelig skal man ikke male fanden på væggen og se pædofile alle vegne og i bund og grund burde alle kunne gå klædt som de vil. Men når nu der altså desværre findes syge mennesker derude, så burde man fandeme passe bedre på sine børn!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.