5tilføjet af

Mikkel Kessler VS Macus Beyer

Så er det store svindel-nummer igang inden aftens kamp
Sakset fra Mogens Palle`s hjemmeside
Favoriserer Beyer
med "Tysklands-regel"

Dansk skrækscenario lørdag aften i Parken:
●Hvis Markus Beyer i den tætte fysiske infight, som eksperterne tror, at han vil møde Mikkel Kessler med, skulle ”komme til” at støde hovedet ind i Kessler –
●Og den italienske kampleder Guido Cavalleri skønner, at sammenstødet er ”hændeligt” (accidental) –
●Og hvis Beyer herved skulle pådrage sig selv en flænge i panden – SÅ skal Cavalleri ifølge en dybt besynderlig WBC-regel fratrække en selv nok så sagesløse Mikkel Kessler et point.
Men hvad værre er:
● Hvis Markus Beyer herefter helt hen til 12. omgang må opgive at fuldføre kampen – hvilket han med stor sandsynlighed nok vil gøre, hvis han skønner, han er bagud på dommersedlerne – SÅ vil Mikkel Kessler ifølge WBCs regel ”IKKE kunne vinde kampen om WBCs titel”!
WBCs gådefulde ”Tysklands-regel”, der i parentes bemærket (naturligvis) ikke gælder i USA, var fredag aften genstand for det helt store kaos i forbindelse med det obligatoriske ”rules meeting” med officials, forbund, promotorer, trænere m.fl..
Dramaet brød allerede løs umiddelbart efter indvejningen, da Mogens Palle gjorde det meget klart for WBCs enevældige mexicanske præsident José Sulaiman (foto t.h.), at hverken han eller WBA – repræsenteret ved lørdagens VM-kamp ved sin canadiske Assistant Director og supervisor George Martinez – agter at acceptere WBCs særregel i Parken.
Situationen spidsede så meget til, at Sulaiman gik helt fra snøvsen, drejede tungt omkring og lod sig dumpe ned i sin kørestol med ordene: ”Så kommer lørdagens kamp mellem Kessler og Beyer i hvert fald ikke til at gælde WBCs VM-titel …!”
Med de ord forsvandt han op i sin suite på Radisson SAS Falconer Hotel og udeblev også fra det efterfølgende to timer lange og hektiske ”rules meeting”.
Her gentog Mogens Palle sit standpunkt over for WBCs supervisor, den spanske EBU-præsident Ruben Martinez, som i mangel på andre sprogkundskaber end sit spanske modersmål måtte lade sig sekundere og oversætte af EBUs kvindelige generalsekretær Enza Jacoponi.
Martinez valgte ikke overraskende at henholde sig til den i protest udeblevne WBC-præsident Sulaimans ord om, at WBCs regel vil komme til at stå ved magt lørdag aften i Parken.
Men spanieren pointerede dog over for både kampleder og VM-dommere, at han ønsker en fair kamp af de to boksere, og at alle fire officials bør være skarpt opmærksomme på ”urent trav” fra begge boksere og ringhjørner.
Med støtte fra Team Palles amerikanske advokat Mike Marley fik Mogens Palle dog presset WBAs supervisor til at indskrive en officiel protestnote ved lørdagens VM-titelkamp.
”Hvis WBC og tyskerne for gud ved hvilken gang skulle se deres snit til at hale en tabt kamp i land til det tyske ringhjørne, ja, så er det i alt fald en trøst at vide, at Mikkel i så fald ikke vil tabe sin WBA-titel,” sagde Mogens Palle fredag aften, da vandene tilnærmelsesvis havde lagt sig på Radisson SAS Falconer Hotel.
Mike Marley tilføjede: ”Hele bokseverdenen vil sidde og se kampen, og det er klart, at naturligvis vil Sauerland og tyskerne ikke få lov til at slippe afsted med alle de tricks og begunstigelser, der gælder for dem i Tyskland.
Det allernemmeste vil dog være, hvis Mikkel kender sin besøgelsestid og knock´er Beyer så rent og klokkeklart på kæbne, at det kun er Sauerland, der kan råbe: Slag under bæltestedet …!”
Næste kapitel i WBC vs WBA skrives lørdag aften kl. 23.05 i Parken

Så bliver det sgu svært for Kessler at vinde iaften,han skal jo nærmest knock-out Beyer og sørge for at han blive liggende
tilføjet af

Vises den på TV?

Knus og FORZA FCK
tilføjet af

Ja,fra

Kl.21:00 på DK4 og på ARD kl:23:00 og Kessler bokser ca 23:15
tilføjet af

Rolig nu

De regler i nævner,gælder også den anden vej, så derved kan også kessler drage fordel af det. Reglerne er ikke som der står på Team Palle Tyske specielregler, der er standart regler under WBC. Kesslers forbund WBA har nogle regler der minder meget om ovennævnte regler, så Palle er lidt på vildspor.
Tek-12
tilføjet af

Der svindles i al professionel sport

men vi håber på en fair kamp, men dommerne skal jo også leve.
tilføjet af

Nogen

der ved om man kan se kampen på nettet, da jeg er på arbejde.... Han en del penge på kampen, så vil gerne følge med i løjerne!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.