14tilføjet af

Findes snekuller?

Mine venner og min kæreste siger altid for sjov at jeg lider af snekuller. Hver gang det begynder at sne eller lægger an til snevejr, bliver jeg nemlig helt forstyrret i mit hoved. Får virkelig meget energi lige med ét og kan slet ikke holde mig i ro. Det er ligefør jeg kan blive en smule småmanisk af det :-) Så jeg begynder næsten at tro, at det rent faktisk eksisterer begrebet snekuller :-) Har jeg nogen lidelsesfæller blandt SOL´s debattører eller er det bare mig der har et meget barnligt sind på det område? :-) (er 25)
tilføjet af

Snekuller

Du har det fuldstændigt som min hund, det er en Alaskan Malamute, den er fuldstændig tosset med sne
;-)
tilføjet af

Har det også...

Ser jeg det første snefnug, går jeg helt i selvsving. Jeg finder alle kælke og andet grej frem.
Jeg er 49
Lagermann
tilføjet af

os' mig

jeg bliver også nærmest manisk! For mit vedkommende, tror jeg det handler om lyset. Sådan et tæppe af sne, giver et helt fantastisk lys, som giver mig al den energi jeg ellers har været drænet for de sidste par måneder.
I dag har jeg lavet en snemand, bagt kanelsnegle, byttet en julegave, lavet engle i sneen, været ude at bade og dyrket yoga. Jeg er VILD med snevejr, men desværre tager det hårdt på kræfterne hos min nærmeste omgangskreds og min honey er nødt til at tage på arbejde for at få fred.
Lovin' it! (jeg er 29)
tilføjet af

Jeg hader sne...

...og føler det samme som dig!
tilføjet af

Det ER lyset....

Enig gnaekko
Jeg tror også det er lyset. Selv den mørkeste nat er ikke længere helt så mørk når først der ligger sne.
Desuden tror jeg at sneen er det første konkrete håndgribelige tegn på vinteren. Og det at det er blevet "rigtig" vinder, er så også et tegn på at vi går mod lysere tider.
Jeg må så også sige at mine børns reaktion på sneen smitter - omgående :o)
Glædeligt snevejr
Lagermann (stadig 49)
tilføjet af

:-)

Ja, mine forældres hund har det på samme måde også....hvis det nu var sådan at jeg troede på reinkarnation, så ville jeg bestemt mene at jeg havde været hund i et tidligere liv. Er også helt vild med hunde i øvrigt :-D
tilføjet af

FANTASTISK

Det er det eneste tidspunkt på året hvor jeg virkelig ønsker at jeg havde børn eller kendte nogen, så havde jeg en undskyldning for i det hele taget at gå ud og købe sneudstyr (kælk, ski m.m :-D) Glad for vi er to
tilføjet af

nemlig nemlig

min kæreste tør næsten ikke besøge mig nu og mine veninder orker ikke at gå tur med mig hele tiden. Tror også det er en blanding af lyset og at det ser så flot ud. Jeg skal ud og gå igen nu og jeg glæder mig allerede til der kommer mere sne i morgen :-)
tilføjet af

ØØØØH

har du været ude og bade siger du?
tilføjet af

lige bortset fra

at jeg ELSKER sne :-)
tilføjet af

lyder det sært?

ja, jeg har været ude at bade... jeg er vinterbader og kan du forestille dig hvor smukt der er ude ved vandet? Der hører naturligvis en god lang saunatur til imellem dyppene!
tilføjet af

vinterbader??

Så må du da komme til at lugte forfærdeligt om sommeren ;-)))
tilføjet af

ja da

men det kan jeg heldigvis ikke selv lugte ;-)
tilføjet af

Ja det findes

min kusine Rotte herinde på debatten har det. Hun vil bare ikke indrømme det. Hun har været ude og lege i sneen hele dagen. Hun fandt en allieret, en veninde, og så har de ligget på lur med snebolde ved universitet hele eftermiddagen...tsk tsk
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.