22tilføjet af

Hvordan laver man ris alamande

Hej solister
Jeg skal stå for julemaden i år, og vil gerne vide, hvordan man laver ris alamande.
Kan nogen hjælpe?
[f]
tilføjet af

Det gid je ike hjælp med

Det må du sel lave.
tilføjet af

Her..

Den bedste opskrift du kan få er ved at gå ind på www.arla.dk den briger jeg og den er super god.
- der kan du også finde mange andre gode og nemme opskrifter,
tilføjet af

opskrift

Jamen Sanoia når du ikke gider hjælpe, hvorfor fanden svarer du så ?
Jeg vil gerne hjælpe, jeg gider bare ikke skrive hele opskriften !!!
Men gå ind på Google, så kommer der masser af opskrifter !
tilføjet af

internettet

skriv ris alamande i søgefeltet så kommer der en masse opskrifter.😃😃
Held og lykke
tilføjet af

Her!!

tilføjet af

mange tak for hjælpen

det bliver familien glad ved håber jeg
[l]
tilføjet af

Risengrød

masser hakkede mandler, vanillepulver, flødeskum
Mandler blandes i grøden sammen med vanille. Flødeskummet vendes forsigtigt i grøden til den er lækker blød.....Husk godt med kirsebærsovs
tilføjet af

Bare pas på en ting når du laver selve grøden

Den må ikke brænde på, så husk at røre, røre og atter røre indtil den er nok. Brænder den først på, kan den ikke reddes - ved det af egen erfaring. 😮
tilføjet af

obs se her!!!

Hej hej..
jeg bruger oz den fra arla, men jeg tilsætter lidt mindre fløde, cremefine og tilsætter altid mandelessens efter smag. Men pas på med essensen. Du kan oz putte rom essens i men det er ikke lige så julet. Ellers så er den lidt flad. i stedet for vanilliestænger kan du bruge vanillie essens, men det er ikke helt lige så godt mm det s¨kal gå stærkt:-)
tilføjet af

Er det rigtigt!

Må mad ikke brænde på?😕
tilføjet af

Hvor køber jeg

kirsebærsovs? Det kan jeg heller ikke finde ud af😃
tilføjet af

Netto sælger det i papkarton

- det skal bare lukkes op på samme måde som en mælkekarton, hældes i en gryde, sættes på komfuret, varmes uden at koge voila - kirsebærsauce. 😃😃
tilføjet af

Nogen fik nok den ide

- at det var nødvendigt at fortælle dig det😃😃
tilføjet af

Det er ikke mælk

du har drukket mest af i dag.
tilføjet af

alle supermarkeder

sælger det i ½ liters kartoner. Det skal lunes inden servering
tilføjet af

færdig risengrød

køb risengrøden færdig en af de dersens "pølser", det gør jeg i år
tilføjet af

Vel gør du da ej

- det gider du da ikke spise... come on.
tilføjet af

Nej det er vand

- fuldstændig som sædvanligt.
tilføjet af

jo da

til risalamende er det godt nok. jeg får nok at se til. Vi bliver 10 og vi har turnusordning, og i år er det mig der skal stå for det hele. Indkøb, tilberedning, og man betaler det hele selv.......
tilføjet af

Danish Crown fik prisen for bedste ris a la mante

sidste år. Så den kan måske ligefrem anbefales?
tilføjet af

Til din orientering "Fatter ikke en meter"

mad kan under visse omstændigheder reddes selvom det har sat sig i bunden af gryden men det kan grød ikke - det brankede smager for meget igennem. Fatter du det nu.
Grød skal koges ved meget svag varme og under konstant omrøring.
tilføjet af

Høkasse

Når mælk og ris koger sætter du låg på og sætter gryden i sengen og pakker den godt ind i dyner. Lad den stå et par timer og hygge sig.
Du sparer strøm (dine penge) og skal ikke bruge energi og skuresvamp på at rense en gryde, der er brændt på.
Husk at der skal ikke salt i grøden, når den skal bruges til risalamande.
Velbekomme
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.