4tilføjet af

maveproblemer

Jeg havde kraftige mavesmerter og frygtede at det var blindtarmsbetændelse; men det var det da heldigvis ikke. Nej, det skyldes simpelthen at jeg ikke tømmer tarmen når der er behov for det, jeg venter altid til jeg er hjemme.
Jeg fik det ikke gjort, hvad med jer, går i også og gemmer til bedre tider i denne travle tid? Der går sikkert mange rundt med mavepiner af samme årsag.
tilføjet af

Åh ja

Nu er jeg godt nok pt sygemeldt pga stress. Men jeg kan godt nok huske da jeg arbejdede på fuld tid, og ventede altid med at s.... til jeg hom hjem.
Og var det helt slemt da jeg var på job, gik jeg hurtigt på toilet og tømte kun noget af det værste så der stadig var noget tilbage, fordi jeg bare skulle have det overstået hurtigt.
Jeg har virkeligt svært ved offentige toiletter. Fik en gang nogle grimme mavesmerter. Men fandt aldrig helt ud af om det var pga. stress eller om det var fordi jeg holdt mig for længe på arbejdet. Men så snart jeg tog pause fra arbejde har jeg ikke haft maveproblemer siden. Og jeg s..... når det passer mig nu.
Er du selv blevet bedre til at give dig tid på toilettet, og er mavepinen hoppet væk?
tilføjet af

Ikke alene om problemet

Har haft mavesmerter længe...Har været igennem en masse blodprøver på laboratorium og hos lægen. Venter en kikkertundersøgelse af tarmen næste uge.
tilføjet af

tjaaa

jeg har efterhånden fået indstillet min krop til hvornår det skal være - ja faktisk næsten pr. kl.
så tror i alle har en lille lort med i rygsækken
tilføjet af

Det bedste for mig....

Er, når jeg står op 3 timer før jeg skal møde om morgenen. Jeg sætter kaffe på og sætter mig i fred og ro med min morgenmad(Havregryn, A38 og frugt)15-20 min. Derefter sætter jeg mig og slapper rigtig godt af med min kaffe og kigger nyheder, mails m.m. på pc. Altså ingen stress overhovedet og næsten så sikkert som ammen i kirken, så melder trangen sig på et tidspunkt inden en time og da jeg jo har god tid, så sætter jeg mig på wc med lidt læsestof til jeg er HELT færdig. Dernæst er jeg klar til at gå i bad og begynde en dejlig dag UDEN mavebøvl.
Hvis jeg stresser om morgenen og ikke når at "Tage den med ro", så har jeg lynhurtigt balladen med maven, så derfor står jeg op tidligt om morgenen..."Det lønner sig"
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.