4tilføjet af

FCK skriver med Stuttgart-spiller

FC København vil søndag skrive under på en kontrakt med den 24-årige svenske midtbanespiller Alexander Farnerud fra Stuttgart, skriver den svenske avis Helsingborgs Dagblad.
Farnerud har de seneste to sæsoner set til fra bænken i den tyske storklub, som i 2006 hentede ham i franske Strasbourg, hvor Farnerud havde tilbragt tre succesrige sæsoner.
Forelagt historien om interesse fra FC København siger Farnerud til den svenske avis, at "det ikke er sikkert," omend suppleret med latter. Avisen mener at vide, at midtbanespilleren har fået mundkurv på til FC København kan informere den danske børs om handlen.
Farnerud har - endnu - kontrakt med Stuttgart frem til sommeren 2010. Midtbanespilleren har et utal af optrædender på det svenske U21-landshold bag sig, men har endnu ikke optrådt på det svenske A-landshold.
Nu har Brøndby så købt ham og det er sku skuffende at Don Ø ikke bød over, for vi mangler da lige netop et kanon spiller som Farnerud, og især efter salget af Gravgaard. 😕
tilføjet af

Goooal

Må indrømme jeg ikke kender ham, og at det sikkert er en mand FCK godt kunne bruge! Men på den anden side er jeg ikke i tvivl om FCK nok skal skaffe sig et slagkraftigt hold! Jeg kan ikke mindes hvornår Don Ø har svigtet? Så han har nok spillere i ærmet KLASSESPILLERE, det er så nok mere tvivlsomt hvilken kapacitet vi kan få til danmark!
Vi får et godt hold, men må indrømme at Brøndby ser skræmmende stærke ud til næste sæson!
Så jeg håber Don Ø har held med sig til at lokke nogle kalibere til FCK som sparker røv!!
Jeg kunne godt tænke mig de prøvede et marked uden for skandinavien!! Der er mange dygtige portugisser og spanioler osv osv til ok priser.... Typer som vi ikke er vant til her i danmark... Zuma var sej da han var på toppen, dog scorede han for lidt :)
Forza Linderoth!!
he he
tilføjet af

Se til højre der kommer en svensker

Er spændt på hvor mange danskere brøndby stiller med *LOL*
De kan snart stille med et svensk B-landshold!!
Så det er vel meget passende FCK stiller med et norsk B-landshold? 😉 😮 😃
tilføjet af

DER har vi vores næste mand!

Den hollandske angriber Patrick Kluivert vil være træner og er godt i gang med at blive det.
32-årige Kluivert, der er den mest scorende spiller nogensinde på det hollandske landshold, er blevet tilmeldt det hollandske fodboldforbunds træneruddannelse, og han skal nu træne ungdomsholdet i AZ Alkmaar, hvor han vil arbejde under cheftræner Louis van Gaal.
Kluivert har netop forladt sin franske klub Lille, men hollandske medier meddeler, at han endnu ikke officielt har indstillet sin aktive karriere, men i øjeblikket er han klubløs.
Mon ikke FCK kunne bruge ham? 😕
tilføjet af

Farnerud ønskede jo en smuk fodboldstil

og derfor fravalgte han FCK og valgte BIF.....
desværre for FCK
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.