1tilføjet af

Valget af mad

Det blev lidt sent igår, da jeg indtog dagens første måltid, som var ca. kl.17.
Jeg overvejede lidt om jeg skulle spise at stykke med rugbrød først og et par timer senere at gå i gang med at lave varm mad.
Det endte med, at jeg valgte at tage den beslutning at springe rugbrødet over til fordel for det varme mad. Beslutningen i sig selv var ikke svær at træffe, da fordelene ved at spise varm mad nu vejede væsentlig tungere end ulemperne.
Så hvad var egentligt fordelene og ulemperne? Godt spørgsmål, der kan forsøges besvares på følgende måde: fordele: sparer penge, skal ikke lave 2 slags mad, undgår at spise for meget, bedre smag mere velsmagende.
ulemper: for tidligt at spise, daglig spiserytme kan forstyres, kan risike at blive natsulten og skal op og spise om natten
Som tidligere nævnt kan jeg dermed se en væsentlig overvægt af fordele, så derfor gik jeg i gang med at lave varm aftensmad med det samme.
Hvad havde I gjort i min situation? Ville I først spise kold mad og dernæst varm? Eller ville I droppe den varme mad til fordel for den kolde mad eller omvendt?
For at klarlægge detaljerne for min beslutning stod valget mellem rugbrød med makrel med avokado eller nogle frankfurter med pommes frites og ketchup
tilføjet af

Lange hår på pungen

Jeg klør mig på pungtøjet når jeg læser dit indlæg.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.