9tilføjet af

Skriv under: Ny EU lov om kemikalier

"På nuværende tidspunkt i EU er der kun på 14 procent af de kemikalier, der bruges i de største mængder, et minimum af offentligt data til rådighed til at lave en indledende basis sikkerhedsvurdering."
"Ved frembringelsen og brugen slipper kemikalier ud i miljøet
De kan rejse lange distancer gennem luft eller vand, og de er også absorberede af dyr og mennesker gennem huden eller ved indtagelse af mad eller vand.
Farlige menneskeskabte kemikalier har forurenet hvert eneste miljø, og dyreliv, heriblandt isbjørne, hvaler og pantere, som man ved lider."
"Op mod 300 menneskeskabte kemikalier er blevet fundet i menneskers kroppe. Babyer bliver nu født med kemikalier i deres kroppe -som er videregivet fra deres mødre"
"EU accepterer at der er et behov for forandring, og i år for første gang i over 20 år, overvejer EU en stor gennemgang af kemikaliebestemmelserne."
"Den foreslået EU lov vil hjælpe med at tackle den giftige trussel, ikke blot i Europa, men over hele verden." - www.wwf.dk
Men for at få det til at ske - skal WWF (Verdensnaturfonden) samle nok underskrifter ind.
Skriv under: http://panda.org/campaign/detox/how_you_can_help/
tilføjet af

Ah...

Dejligt at starte dagen med ren samvittighed :P
tilføjet af

:-)

:-)
tilføjet af

Så skal der skrives under :)

Så er der skrevet under :)
tilføjet af

så nu.

fik de i det mindste min underskrift.
:-)
Godt Intiativ!!!
tilføjet af

Godt!

Godt, for hver en underskrift tæller :-)
tilføjet af

Skriv under på hvad?

Desværer er foreningen ikke i stand til at skrive på et af de nordiske sprog så underskriften får mangle indtil foreningen har lært dansk eller svensk, norsk!
herollen7
tilføjet af

Hvad?

Hvad mener du? Foreningen er WWF (Verdensnaturfonden), og de har en dansk hjemmeside: www.wwf.dk som du kan gå ind og kigge på, hvor der bl.a. er et link til den samme underskriftsindsamling som mit indlæg handler om.
tilføjet af

Kære Rainbow

Det kan undre mig at jeg som medlem af WWF ikke har hørt noget fra dem i denne forbindelse. Jeg overfører et beskedent beløb på 25 kr. om måneden til dem og jeg interesser mig meget for dyrevelfærd og naturen.
Jeg vil derfor gerne takke dig for dit smukke initiativ.
Jeg har lige været inde og skrive under for både min mand og mig selv ¤
tilføjet af

Tak

Tak skal du have :-)
Jeg fandt kun ud af det fordi jeg gik ind på deres hjemmeside.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.