4tilføjet af

Bumser

Hej, jeg læste lige den anden bumse-tråd (håber ikke det gør noget jeg skriver et nyt indlæg om det - vil gerne have det på forsiden, så folk ser det), og jeg har tilsvarende problemer flere steder på kroppen.
Jeg bruger en slags disinficerende sæbe, som bl.a. kiruger anvender før operationer, og det virker. Men så snart jeg holder op med at bruge den, vender problemet tilbage.
Mit spørgsmål er: kan det være farligt at bruge sådan noget i længere tid? Det kan købes i håndkøb på apoteket.
tilføjet af

Nej

Nej det sker der ikke noget ved.... Men da du også fjerner alle de "gode" hud bakterier, skal du holde pause hvis huden bliver irriteret!
tilføjet af

Til Sæbe-pigen

Dit spørgsmål vil nok være bedre stillet hos lægen eller på apoteket. Selvfølgelig gør sæben "noget" ved din hud - godt eller skidt, det skal man nok ha´ lidt mere viden om, for at kunne afgøre. På sigt risikerer du måske at skade mere end du gavner??
Jeg kan iøvrigt anbefale jævnligt (ikke overdrevent) brug af solarie - det har også en yderst gavnlig effekt på uren hud.
Hilsen fra Q37
tilføjet af

I mangel af

uddybende forklaring vedr. dit problem, så kan jeg anbefale dig, at du køber Cellesalt Complex og anvender det på en måde, som forhandleren forklarer.
Produktet er billigt, og kan købes hvor du køber naturmedicin- dog ikke apoteket.
tilføjet af

homøopati f.eks.

Som gammel, erfaren homøopat, ved jeg at bumser/urenheder i huden, er når kroppen ikke kan komme af med noget den ikke kan bruge gennem de almindelige udskillelsesorganer.
Ingen almen behandling, da hvert menneske er individuelt.
Hej igen
Melissa (gisiger@ofir.dk)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.