2tilføjet af

det kan smutte

startede på nyt job 2002 2 mdr efter fik jeg et nært forhold til en kollega i en anden afdeling.jeg er fra sjællan han jylland, vi snakkede i timevis i telefonen...vi havde aldrig set hinanden men vores samtaler udviklede sig mere og mere, efter et halvt år kommer denne mand så til sjælland og skal overnatte og vi aftaler at mødes, der går en times tid og så ligger vi begge under dynen.. jeg er i et forhold og han havde lige stoppet sit.. han har bare slået benene væk under mig og jeg følte dengang at det var det mest naturlige at gører, og jeg føler ingen dårlig samvittighed, selvom jeg burde.. og det er ikk fordi jeg har probblemer med ham derhjemme overhovedet vi har et fantastik liv..
jeg tror bare hele situation i vi er faldet for hinanden igennem en telefon har gjort det hele så meget mere spændende... er der nogle der har prøvet det sammen eller noget lignende... prøver ihærdigt at komme videre men jeg tænker utrolig meget på ham... selvom han ikk er firmaet mere
tilføjet af

øøhh

Hvad vil du gerne have at vide? At det er O.K at du har været utro?
Du skriver at det føles godt og du ikke har det dårligt med det....
Jeg tror på at du har det godt med dit sidespring. Hvorfor så ikke følge kærligheden og droppe det forhold du er i?
Det kan du jo ikke være bekendt med kæresteb derhjemme.
Jeg tror at du vil gøre både dig selv og din kæreste en tjeneste ved at fortælle ham sandheden. Du er ikke forelsket i ham mere og vil hellere have en anden.
Du skriver at du tænker på ham den anden hele tiden. Godt at jeg ikke er din kæreste. Jeg ville føle mig så dum.
tilføjet af

Lidt billig måske?!

Det kan du ikke være bekendt!! behøver kun at sige et ord LUDER!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.