1tilføjet af

Handlede Schleck i god tro? NEJ!

...ja jeg har svært ved at tro det! Hvem betaler dog 50.000kr til en person man ikke kender? Jeg må sige, at alle forklaringerne og dopingsagerne hænger mig langt, langt ud af halsen nu. Det er da godt, at Bjarne Riis foreløbigt har udelukket Fränck Schleck fra Team Saxo Bank - IT Factorys løbsprogram på ubestemt tid. Men sådan en "morsom forklaring" skader blot cykelsporten ENDNU mere!!
Og så blev Operation Puerto lukket i går, så der ikke er mulighed for at søge agtindsigt i sagen. Sikkert fordi sagen er for "sprængfarlig" for de spanske sportsmyndigheder, da der jo også skulle være mange fodboldspillere fra La Liga involveret ligesom et par tennisspillere, der sikkert lige skulle have både gigtpiller og blodtransfusioner. Hvor er det bare korrupt!!
Nu har jeg været sportsidiot i ca. 25 år og set næsten al cykling på tv, men Fränck Schlecks forklaring idag er godtnok den mest blåøjede og naive forklaring.
Eller er det bare mig? Tror I at Fränck Schleck handlede i god tro i marts 2006, få måneder før Fuentes-sagen rullede og fik konsekvenser for Ullrichs og Bassos karrierer - mens ryttere som A.C., valv.piti, Amigo di Birillo slap fri - og nu ser ud til at gøre det helt.
Jeg får sgu lyst til at kaste fjernsynet og min dyre carboncykel ud fra altanen her fra 8. etage.
Jeg er TRÆT af sporten og alle dens forløjenheder. 🙁🙁
Finder mig sgu en anden hobby end sportskiggeri. Dagen idag var DRÅBEN for mig! Kan man ikke bare give sådan en som Fränck Schlek livstid og tape hans mund til med tapetklister?
tilføjet af

Det er bare for meget

Kunne ikke siges bedre, de har alle glemt hvem det er der betaler, det er jo os der er for dumme, slut med at bruge tid på det. Det bliver Modelbiler, der er så man regler og ikke noget Tv, så der er stort set ikke penge i det, så ingen snyd. VH S
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.