4tilføjet af

Polterabend

Jeg står over for at skulle arrangere et polterabend for en af mine venner, men da jeg aldrig har prøvet det før, eller overhovedet været til et før, er jeg lidt på usikker grund. Hvor meget er det normalt at man betaler pr. snude, og hvor mange plejer man cirka at invitere med? Og er der nogle gode forslag til hvad man kan lave ... uden at det bliver for plat!
tilføjet af

Lidt hjælp fra mig :)

Søg evt. på http://www.polterabend.dk
Der står en masse :)
Rigtig god fornøjelse.
tilføjet af

Vennerne

Tag og samle alle vennerne til et møde, hvor i kan arrengere det. Her kan i blive enig om hvad i vil være med til at betale og husk nogle kan betale mere end andre. Vi sad 10 piger og skulle planlægge min vennindes og da vi var meget forskellige kom der mange ider frem, og dem skrev vi ned og tog lige som en rød tråd igennem dagen. Vi aftalte hvad vi hver især skulle af med, og da nogle af os var venninder gennem længre tid end andre og der var et par stykker på kontanthjælp aftalte vi at betale det vi kunne/ville i en pulje og så tage den derfra. Bare husk at gom/brud ikke betaler på den dag, at det er jer der betaler. Og tænk jer om, venskabet skulle jo gerne holde længe efter brylluppet.
God fest.
tilføjet af

budget & idéer til polterabend

Hej,
normalt er budgettet imellem kr. 500 & 1000,- pr. person.
Det er svært at holde omkostningerne nede, hvis det skal være med mad, events, transport etc.
Husk at kigge dig godt omkring hos de forskellige udbydere af aktiviteter/events - der er stor forskel på priserne, og vær opmærksom på "ekstra omkostninger", som ikke fremgår tydeligt i deres prislister (moms, gebyrer, deltager-gebyr etc.)
Du kan hente masser af inspriation på http://www.polteraften.dk , hér kan du også klikke dig videre og læse mere om de forskellige aktiviteter!
God fornøjelse!
tilføjet af

Polterabend

Prøv og kik på www.action-group.dk
Det er nok det sted i Danmark hvor I kan få flest forskellige aktiviteter til en polterabend.
Det koster kun fra 295,00 pr. person for 2½ times action.
ActionCentret ligger i Helsingør med en flot udsigt til Sverige, og man kan gratis låne grill før eller efter arrangementet og sidde på deres borde / bænke i området med sit eget medbragte mad og drikke.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.